Pereiti prie turinio
Snapė

Ką šiandien valgiau?

Rekomenduojami pranešimai

Silkės aliejuje (100g)

Duonos (50g)

Pomidoras

Apelisinas

Keptos duonos kokius 200g :flower:

Keptų karštų sumuštinių kokius 4 bet kelti orkaitėje iš vienos batono puselės.

Kava 3in1

 

Dar planuose arbatos ir varškės desertinės :super:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

plovą :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dabar valgau:

 

f3e0478bfaa1.jpg

 

spėkit kas čia :blink:


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaiušinienė su kažkokiu skystimu :blink:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tikrai taip kiaušinienė (paucienė)...ji tokia ir turi būti... skystimas tas ir duoda skonį.. :blink:


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O iš ko tas skystimas???

aš irgi taip kepuosi kiaušiniene su svogūnų laiškais ir pienu miltais, ir viską išmakaluoju keptuvei, bet skystimo nebūną :blink:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal proporcijos ne tos :blink: Pieno aš pilu maždaug tiek kiek jau yra masės, t.y. jei yra 250ml plakinio, tai dar 250ml pilu pieno, gal net daugiau... kada kai gaminsiu specialiai pamatuosiu... Gal susiję su gaminimo eiga.. Pradžioj plaku kiaušinius su miltais, pipirais ir druska, o kai gerai išplaku pilu pieną ir išmaišius iškart keptuvėn ant sušutusiu svogūnų... nežinau.. man skystis visad būna ir visad jis priduoda skonį... Ir aš nemakaluoju... tik pačiam gale, kai lieka kokios 5 minutės, labai atsargiai paskirstau, kartais apverčiu, kad tikrai gerai iškepę būtų.. o šiaip iššunta po dangčiu ant mažos liepsnos...


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jo aš visko pilu iš akies ir plaku bilenk kaip, tai plaktuvu, tai ranka, ir sukrečiu ant svogūnų ir visalaika makalioju mentele keptuvei, kepu neilgiau nei 5 minutes, ant didelės ugnies. todėl turbūt ir skiriasi.

Bet tas skystimėlis tikrai skaniai atrodo, ir jaučiu skonio gero priduoda :blink: įsisiūlysiu kada į svečius aš pas tave ant pautienės :flower:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai :blink:

Tikiuosi nebus kaip būna, kad kai perdėm stengies, tai š gaunas :flower::blush::angry:


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Valgiau pusryčiam saujele plovo, vakarienei tris sparnelius keptus, dvi bulves prie jų, ir pievagrybius kokius 6-7. Vakarienei, keliata vynuogių ir šakočio gabalėlį.

Ai dar arbūzo belenkiek :rolleyes:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sumištinukas, sriuba, geriamas juogurtas, virta bulvė + dešrelė, ACTIVIA :rolleyes:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.