Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

nemanau kad dietos pades, jau geriau keisk valgymo iprocius :mamba:

to neriebaus maisto atsisakymas, sumazink saldumynu valgyma, daugiau darzoviu, salotu, atsisakyk baltos duonos, be to pries pusvalandi iki valgymo isgerk koki puodeli ar du kokiu skysciu, sulciu ar arbatos kokios, apetitas nebus toks didelis :geda: o tarkim nuo 18h ne tai kad visai nevalgyk, bet tarkim ka nors tokio lengvo uzvalgyk jei labai noresis ;)

ir dar, nuo stalo pakilk ne sociu pilvuku, bet truputi alkana, nes tas sotumo jausmas tau veliau ateis ;)

bet tik tiek, kad tokius dalykelius daryk ne savaitei, ar dviem, o visam laikui, grozis reikalauja auku (ta prasme is pradziu bus sunkoka), bet pamatysi, veliau iprasi ir ent nepajusi kokiu nepatogumu :D

be to pasportuok, jei neiseina i sporto klubus eit, tai bent namie kojytes prisiversk pakilnot, is pradziu gal velgi bus gan nepatogu ir tingesies bet veliau tikrai iprasi :susigedes

aciu Bambyna uz gerus patarimus :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bambyna,ir as pasaitinejau ka parasei :hm: tikrai geri patarimai ..manau reiktu ir man pasinaudot siek tiek .visgi pavasaris ,greit vasara .kazkaip nenoreciau jaustis nepatogiai del per ziema uzauginto pilvuko..bet vistiek seip is pradziu tikrai sunku ..galbut per mazai pas mane ryzto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip as per ziema numeciau 13 kg.

Valgiau daznai ir po mazai, kilojau svarmenis, vaiksciojau pesciomis ir myniau Ketler Rider Vario treniruokli. Treniruoklis pasirode veiksmingas, tik mankstintis reikia kasdien.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip as per ziema numeciau 13 kg.

Valgiau daznai ir po mazai, kilojau svarmenis, vaiksciojau pesciomis ir myniau Ketler Rider Vario treniruokli. Treniruoklis pasirode veiksmingas, tik mankstintis reikia kasdien.

Vau... 13 kg., tai tikrai nemazai. O atgal tie kg negrizo? :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grizo tik 6, o paskui is ju liko 3-3,5

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be sporto gra?aus kūnas niekas neturės ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as va biski aptingau, vis niekaip neatrandu laiko sportui :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš negaliu be sporto

stogas nuvažiuotų :flower:

Kaip aš tau pavydžiu :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man ir sportuoti nereikia. Galiu prisivalgyti kiek noriu, o kad sustoreciau, tai nezinau ka reiketu daryti, turbut tureciau dienu dienas guleti ir tik valgyti :flower:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man ir sportuoti nereikia. Galiu prisivalgyti kiek noriu, o kad sustoreciau, tai nezinau ka reiketu daryti, turbut tureciau dienu dienas guleti ir tik valgyti :flower:

Ne visoms taip sekasi. Daugeliui tenka ir pasportuoti, kad svoris nedidėtų, ir maistą atsirinkti. Geriausiai tai valgyti dažniau ir po mažiau. Ir daug judėti.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man ir sportuoti nereikia. Galiu prisivalgyti kiek noriu, o kad sustoreciau, tai nezinau ka reiketu daryti, turbut tureciau dienu dienas guleti ir tik valgyti :lol:

KAIP TAU FAINAI :flower: kad nereikia rupintis del antsvorio,as tai diedeliu problemu turiu su ansvoriu ir kada jis sumazes tai nezinau :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.