Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Kaip sekasi mergaites mesti svori :doh: :wub1:

Man liko 1 kg., ir busiu kaip pries antra nestuma :singer:

kaip dziaugiuosi del taves kicule :geda: ,tas vienas kg kaip ir nieko ir taip labai sauniai atrodai,bet kaip pagalvoju apie save tai norisi verkti kaip pas mane svoris nekrenta va mano maziukui eina treji metai o man sunku tuos kilogramus numesti,ir atrodo nesedziu namie istisai veiksmas vyksta tiek darbe tiek namie sukuosi ,bet kg vietoj stovi :this:kaip gaila o taip norisi numesti tu kilogramuku :doh:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neila, o kiek dar liko iki tavo svorio kuris pries antra nestuma buvo :doh:

As tiesiog pradejau valgyt su saiku (o ne apsivalgyt, kaip dažnai budavo :geda: ir aišku juokiu maisto velai vakare :singer:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano visi numesti kg pargryžo, per visas šventes :ragana: į džinsus vos įsibraškinu, kur anksčiau jau krisdavo :victory:

Tai po naujų ir aš bandysiu laikytis kalorijų skaičiavimo dietos, kaip ir Eitvydė :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neila, o kiek dar liko iki tavo svorio kuris pries antra nestuma buvo :victory:

As tiesiog pradejau valgyt su saiku (o ne apsivalgyt, kaip dažnai budavo :victory: ir aišku juokiu maisto velai vakare :(

kicule zinok net geda pasakyti bet kokia penkiolika :victory: ir net nezinau kada jie nukris :victory: ,ir valgau su saiku ir lankau aerobika,ir kg nekrust :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano visi numesti kg pargryžo, per visas šventes :victory: į džinsus vos įsibraškinu, kur anksčiau jau krisdavo :victory:

Tai po naujų ir aš bandysiu laikytis kalorijų skaičiavimo dietos, kaip ir Eitvydė :D

Indrute pasakyk kokios ten dietos laikysites ir as noriu prie jusu prisijungt :(

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visko atrodo po truputį, bet to visko būną tiek DAUG ;)

Visi nutėkšti 7kg gryžo ir dar parsivedė draugelių :(

O aš galiu tik pasidžiaugt, kad nebais ir kankintis tenka (na būna, kad va nooooriu valgyt, o jau nebegalima, bet nesu alkana), o kas savaitę po puskilį nukrenta.

;) dar negavau tų lašiukų :victory:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O aš galiu tik pasidžiaugt, kad nebais ir kankintis tenka (na būna, kad va nooooriu valgyt, o jau nebegalima, bet nesu alkana), o kas savaitę po puskilį nukrenta.

;) dar negavau tų lašiukų ;)

Kaip tik galvoju sukurti temą apie kalorijų skaičiavimą, nes ir aš noriu prie tavęs prisijungti, gal dar atsiras norinčių, vis linksmiau nei vienam.

:( galiu atsiūsti :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, bet mano gi jau pinigai sumokėti. Ten bus doze kokiems 2 geriems mėnesiams, tik niekaip neatveža, vis tuoj tuoj...

O tema gal visai ir neblogai būtų, kartais kai kurių produktų kaloringumo nežinau, tai nevartoju, gal kas žinos, pasidalins :victory:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, kiek isviso numetei kg.,? :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nedaug, dar tik 10,5 kg. nuo lapkričio 5, bet per visus balius ir jei varau kur (kavinė ar pan), tai nesilaikau dietos...leidžiu sau papramogaut :victory:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar nedaug, dar tik 10,5 kg. nuo lapkričio 5, bet per visus balius ir jei varau kur (kavinė ar pan), tai nesilaikau dietos...leidžiu sau papramogaut :victory:

Kaip fainai ;) Gerai kad turi valią vėl grįžti prie įprasto maitinimosi būdo, man arba laikausi arba ne, jei kartą leidau sau kažką, tai leisiu ir rytoj ryte pvz kad ir Baterija(žinot turūbt mano narkotiką šitą), vakare pasmaguriaut ir t.t.

Man tai neišeitų ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš esu labai griežta, jei šiandien balius, tai balius, rytoj normali dietos diena. Man aišku "rekomendavo" kitą dieną daryt tipo iškrovos, mažiau valgyt nei priklausytų dietos metu, bet aš puikiai žinau, kad tai ne man, tad nesilaikau tų rekomendacijų...

Ir, Indrute, jei tik norėsi, tai susiimsi, tik nepaimk to pirmo kąsnio viršaus ir viskas tau gausis :mirksiukas:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.