Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

nu sakau reiketu ant vasaros pradeti mesti svori, itariu , kad atsisakysiu bulviu ir miltiniu patiekalu, nes per ziema uzaugo gal koki 3 kg :D kas prisijungsit prie manes :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nu sakau reiketu ant vasaros pradeti mesti svori, itariu , kad atsisakysiu bulviu ir miltiniu patiekalu, nes per ziema uzaugo gal koki 3 kg :D kas prisijungsit prie manes ;)

as be bulviu gyventi negaliu :sird: o miltiniu patiekalu laisvai galiu atsisakyti :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu sakau reiketu ant vasaros pradeti mesti svori, itariu , kad atsisakysiu bulviu ir miltiniu patiekalu, nes per ziema uzaugo gal koki 3 kg ;) kas prisijungsit prie manes :super:

nera jungiuosi as prie taves,bet man ne tris kg reikia numesti o maziausiai desimt :D :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nera jungiuosi as prie taves,bet man ne tris kg reikia numesti o maziausiai desimt <_>

man taip pat :) tad ir as jungiuosi :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites ir as prie jusu!!!

P.s. Vakar buvau su vaiku isiejus prasivaiksciuoti,geras oras... blemba.... kai pamaciau visas tas figuringas lelytes nusirengusias iki maikuciu,megztuku,tai ir pavydas paeme :flowers::rolleyes::flowers: as tai negaliu nusimesti savo sverkeli,nes ten kur turi buti liemuo,jo ten nera,ten tik "Desros,bulves,makaronai,sumustyniai...ir t.t. ;) baisu mergaites!!!

per nestuma priaugau 25kg ir nuo ju liko man 9kg ;) aisku per ziema nieko nedariau,o pats svoris ir nezada kristi...

Tai dabar nusprendziau kazka daryti... pirmoj eilej nevalgysiu po sesiu,o antroj sportosiu bent jau namuose,nes i sporto kluba eiti salygu nelabai yra.... :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal kas nori sustoreti :flowers: Visos tik kudinasi, o ka daryt toms, kurios kaip ''dviraciai'' :flowers: ;)

va va va, ir as jungiuosi prie tu, kurios nori sustoreti :rolleyes: neteko niekur skaityti apie dietas, kuriomis stambejama ;)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
va va va, ir as jungiuosi prie tu, kurios nori sustoreti :) neteko niekur skaityti apie dietas, kuriomis stambejama :D

bulkutes su pienu vartokit :) daugiau miegokit ir nieko nedarykit.... :cry: :( :lol: pavydziu as jums :)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bulkutes su pienu vartokit :) daugiau miegokit ir nieko nedarykit.... :cry: :( :lol: pavydziu as jums :)

zinok nepadeda bulkute su pienu, o ilgai miegoti negaliu, nedaryti nieko taip pat negaliu :) nes jei sedziu nieko neveikdama tai nervas ima, paprasciausiai truksta veiklos. Del to greiciausiai ir nesikaupia lasiniai.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ledi_x jei nepaslaptis kiek tu sveri ir koks ugis , kad jau taip reikia tau sustoreti :)

tai va , pradejau namuose sportuoti ir stengiuosi, kuo maziau valgyti vakarte, o veliau is viso po 6 nevalgysiu. Nu ziuresim kaip cia man seksis :) nu atrodo nedaug tie 5 kg, nu bet, kad labai sunku juos pamesti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
_x jei nepaslaptis kiek tu sveri ir koks ugis , kad jau taip reikia tau sustoreti :)

sveriu 52 kg. o ugis 162 cm. taigi 5 kg. nepamaisytu :) tuos 5 kg., kuriuos tu nori numesti as galeciau pasiimti :)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.