Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Tarp kitko...Radau straipsni...

Pasirodo bulviu atsisakyti laikantys dietos nereikia,nes bulviu krakmolas padeda virskinimui.Ir makaronu nereikia atsisakyti.Jie greit suteikia sotumo jausma ir beveik nesukaupia nereikalingu kg.Tik reikia atsisakyti riebiu padazu prie ju.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar radau reklama zurnale.Tabletes"Cefamadar".Homeopatinis vaistas nutukimui gydyti.

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar radau reklama zurnale.Tabletes"Cefamadar".Homeopatinis vaistas nutukimui gydyti.

ar tik nebus tokios kaip L

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Lida nereklamuoja zurnaluose ir vaistinese nepardavineja

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau aš šitų nusipirkus, didelis Š tik tiek galiu pasakyt :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atiejau atsizimet!!! :flowers: nieko mn nesigauna!!! :( kazkokia silpnavale esu,negaliu sau pasakyti ne!!! :( taip ir edu toliau,storet,tai nestoreju,bet ir svoris nekrenta :) pries kiekviena kasni,vis sakau sau,kad cia paskutinis kartas :( bet kur ten... :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries tai dariau taip, nevalgiau visiskai miltiniu patiekalu , bulviu, saldainiu (nors as ju ir nemegstu) diena is viso mazai valgiau, kokiu kopustu salotu ir viskas , o va grizus prisisveiciu kokiu vynuogiu, sausu pusryciu su pienu bet taip sakyciau normaliai, valgau kaip isprotejus :geda: plius dar sportuoju, nu ir ka ju per menesi ssss.... gaunasi :this: neauga tas svoris, bet ir nepasakyciau , kad krenta , tai va nusprendziau biski kitaip, pursyciams suvalgau viena sumustinuka, pietums taip pat normaliai pavalgau, vakare pasportuoju ir nebevalgau po 6 nu ir ka jus manot 2 kg jau palikau :victory: zodziu sitas budas man geresnis. ziuresim kaip cia bus toliau :super: labai sunku atsilaikyti, kai vakare semynai darai valgyti, jau taip viskas skaniai kvepia , bet stovi prie akiu svarstykles, kad nepamirsciau , jog metu svori :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ta problema,kad diena galiu nevalgyi,kokiu vaisiu pilnai uztenka,bet kai tik vakaras,tai kirminas nubunda.Noriu visko... :super: Sedziu,neinu i virtuve,bet kiek gali sedeti,kai visos mintys apie balta daikta,kur yra kazko kramtomo.Pikta bunu...Na,ir kur desies.Einu maitinti savo kirmino :victory:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
buvau aš šitų nusipirkus, didelis Š tik tiek galiu pasakyt :victory:

matai,cia gali buti kaip su lida-vienoms labai padeda,o kitoms visai jokio poveikio :super:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo,tas ir baisiausia...VAKARAS!!! Vyras gryzta is darbo...ir psio..kvapai...puodai...dar jis taip skaniai valgo... :geda: vienu zodziu! Pikstu ant saves,bet matyt dar ne taip stipriai,jei nepasiryztu laikytis :super: o taip norisi buti figuringai....ech.. :victory:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man ta problema,kad diena galiu nevalgyi,kokiu vaisiu pilnai uztenka,bet kai tik vakaras,tai kirminas nubunda.Noriu visko... :geda: Sedziu,neinu i virtuve,bet kiek gali sedeti,kai visos mintys apie balta daikta,kur yra kazko kramtomo.Pikta bunu...Na,ir kur desies.Einu maitinti savo kirmino :super:

ir zinai kodel tu valgyti vakare nori, todel kad nieko nevalgai diena , tai normalu, pavalgykl normaliai diena , ir pamatysi vakare tikrai maziau noresi , kai alkis bus mazesnis, tada gal ir sugebesi atsispirti vakare valgyti, man taip buvo, bet kai diena pavalgau normaliai, vakare nori, bet ne ant tiek, kad prarytum bele ka :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera Mellysa aš kiek iš nuotraukų jus esu mačius tai nesuprantu kur jums dar lieknėt :geda: jus ir tip kaip gazelės :this: gražios esat ir su figūrom viskas ok :super::victory:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.