Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Oi neilute tu cia tikrai prisidauginai 20 kg numesti tai jau visiskai kas is taves beliktu .Esi tikrai labai grazi moteris ir tikrai nemanau kad tave papuostu issikise skruostikauliai o jei 20 kg numesti tai oi oi oi

linux zinai noretusi buti tokia kokia buvau pries nestuma ,bet ziuriu man toli grazu iki to,nesmagiai juociuosi kaip zmones pasako kad atrodau kaip keliu menesiu nescia,ir pati nesu savimi patenkinta,tie priauge kg per nestuma man sunkai krenta na koki desimt numetus,bet dvidesimtukas likes o kaip ji man numesti tai net neisivaizduoju nebent isivis nevalgyti :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
linux zinai noretusi buti tokia kokia buvau pries nestuma ,bet ziuriu man toli grazu iki to,nesmagiai juociuosi kaip zmones pasako kad atrodau kaip keliu menesiu nescia,ir pati nesu savimi patenkinta,tie priauge kg per nestuma man sunkai krenta na koki desimt numetus,bet dvidesimtukas likes o kaip ji man numesti tai net neisivaizduoju nebent isivis nevalgyti :sird:

Na nezinau kur jus matot savo pilvukus ,ziurint i foto tai nieko nematau ,nebent jus su fotosopu tas nuotraukytes apliekninat :coffee: ir dar tokia pat bliuskute su simtu saguciu as matavaus krikstynom norejau nusipirkt tai dave man didziausia ismeryte tai itilpau normaliai tik tiek kad ji man trumpa -pilvas matosi (as gan aukstoka )tai manau jei jau tokia storuliuke butum kaip i ja itilptum :victory: Na ir zmonike cia ryskiai padaugino ,suprasciau kad dar rasytumet ten kokius 3-5 kg tai dar nieko .Gaila kad nera kokios programos kad pamatytumet savo foto numetusios po tiek kg ,manau tikrai persigalvotumet

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai daug skaitau, domiuosi kaip cia nevalgyti vakare, tai va mergytes, sia informacija radau SM ir nutariau pameginti. Su visokiom tabletem nenoriu zaisti, geriausiai naturaliu budu. Ismeginkit ir jus man tikrai jis padejo, nes vakare as megeja pavalldyti, tai va reikia juoda arbata uzplikyti su pienu, o ne su vandeniu na ir tada ja isgerti, ir tipo numusa apetita 2,3 valandom. Tai va vakar grizau vakar is po darbo, paskutini karta buvau valgiusi apie 4 valanda , na ir zinoma po astuoniu grizus seimynai dariau balandelius, o jau taip viska skvepia jau taip noriu, na as juos bedaryda ir isgeriau tos firmines arbateles ir zinokit pasijutau pavalgius, ne is karto po kokio pusvalandzio, praejo noras ir tuos balandelius valgyti ar dar ka nors, zinokit dziaugiausi tai nerialiai, kad nereikejo saves kankinti :victory: pameginkit gal ir jums pades :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neila kaip tik vakar žiūrinėjau tavo nuotraukytes tai kur tau 20 kg mest atrodai nuostabiai :super:

labai daug skaitau, domiuosi kaip cia nevalgyti vakare, tai va mergytes, sia informacija radau SM ir nutariau pameginti. Su visokiom tabletem nenoriu zaisti, geriausiai naturaliu budu. Ismeginkit ir jus man tikrai jis padejo, nes vakare as megeja pavalldyti, tai va reikia juoda arbata uzplikyti su pienu, o ne su vandeniu na ir tada ja isgerti, ir tipo numusa apetita 2,3 valandom. Tai va vakar grizau vakar is po darbo, paskutini karta buvau valgiusi apie 4 valanda , na ir zinoma po astuoniu grizus seimynai dariau balandelius, o jau taip viska skvepia jau taip noriu, na as juos bedaryda ir isgeriau tos firmines arbateles ir zinokit pasijutau pavalgius, ne is karto po kokio pusvalandzio, praejo noras ir tuos balandelius valgyti ar dar ka nors, zinokit dziaugiausi tai nerialiai, kad nereikejo saves kankinti :super: pameginkit gal ir jums pades :super:

Na jo šis būdas yra geras, kai žmogus negali but nevalgęs vakare, aš tai jau įpratau,vakarais nevalgau :mirksiukas: ir kg tirpsta :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na,bandau nors po 6 vakaro nevalgyti... :mirksiukas:

O gult kada? Jei vėliau 21:00, turėtum išalkti. 6 vakaro nėra tokia jau konstanta (griežtai apibrėžtas dydis)

Tarp kitko...Radau straipsni...

Pasirodo bulviu atsisakyti laikantys dietos nereikia,nes bulviu krakmolas padeda virskinimui.Ir makaronu nereikia atsisakyti.Jie greit suteikia sotumo jausma ir beveik nesukaupia nereikalingu kg.Tik reikia atsisakyti riebiu padazu prie ju.

Nežinau net kas išvis bulves taip įtaigiai buvo sugebėjęs sumenkinti... Svarbiausia nekepti riebaliuose - net fri galima paskrudinti orkaitėj.

Dar radau reklama zurnale.Tabletes"Cefamadar".Homeopatinis vaistas nutukimui gydyti.

Aš esu radusi ir SlimCaps, dabar jau ir SlimBall gan rimtuose žurnaluose. Esu nuo tokių neįtikėtinų įrodymų pakraupusi. Nėra jokios panacėjos, o pasakymo Mirsiu, bet būsiu liekna, gamintojai gali išpildyti abi dalis. Vien dėl to, kad tvarkant vieną vienintelę svarbią problemą, kenkiama net kelioms organizmo sistemoms. Net pripažinti mediciniais produktai skiriami tik tada, kai nauda ženkliai lenkia žalą.

Teko girdėti net apie Rusijoje platinamus tajų vaistus, kurių sudėtyje yra soliterių (kaspinuočių) ląstelių...

Viskas, nebegąsdinsiu daugiau.

Žinau, kad dabar svorio metimas man turėtų rūpeti mažiausiai, bet nenoriu, kad kitas kas mulkintų.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie kaspinuočius ir aš girdėjau... efektyvumas stulbinantis :rolleyes:

Praryji tabletukę su kaspinuočio kiaušinėliais, jie organizme gyvena sau kaip rojuj.. suryja viską ką tu valgai + minta esamais resursais... ryji ryji ir galo nesimato, jaučiasi silpnumas, papykina, pasvaigsta galva, patriedi, bet gi kažkas panašaus būna ir kai kuriuos vaistus vartojant, o kai jau pasidarai skeletu užsiimi valymu jo iš organizmo, tik aišku yra ir šalutinis poveikis...gali numirti, jei nepataikysi laiku išsivalyt :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu.Per kazkokia rusu laida rode...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis dėl to pats efektyviausias bent jau man dalykas buvo, atsisakyti visiškai bulvių, duonos bulkos ir visų kitų miltinių patiekalų, tame tarpe ir makaronų ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykim, kad tavo porcija kai valgei bulves sudarydavo 500gramų (150 gr. mėsos, 200gr. bulvių, 150gr. daržovių), ar atsisakius bulvių, porcija visvien sudaro 500 gr. ir jei taip, tai kas jas pakeitė? :rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gi daržovės, tik jos :rolleyes: jokių sladumynų, jokių miltinių patiekalų ir t.t.

O visa tai per mėnesį buvo minus 7kg.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gal tiesiog mažiau maisto gavosi, o ne bulvės kenkė :rolleyes: juk jai bulvėse esmė būtų, tai jas pakeitus mėsa irgi turėtum lieknėt.. :rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sekasi merginom liekneti, tylu ramu kazko :pana3:

o pas mane yra dabar va taip, emiausi trupti kitoki buda mesti svori, Is pradziu bandziau skaiciuoti kalorijas daug maz , vakare tik vaisiai kokie arba is viso nieko, bet ssss gavosi, tuo labiau , kad dar sportuoju, niekas nepadejo , tai va galiu dabar pasigirti rezultatu jau -4 kg ir jauciuosi puikiai. Valgau maista tai kas man tinka pagal kraujo grupe, zinokit super. Na man tai jau tikrai veikia sitas budas. Pilvuko neliko nuo sporto, kojytes paploneje gerokai ir + pradejau daryti pratimus rankom, na kad butu matyt truputi raumenukai :rolleyes: :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.