Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

is pradziu jis man visiskai nekrito , mazinau porcijas, vakarais tik vaisiu koki viena kita suvalgydavau , nes taip imti ir is karto nevalgyti labai labai sunku , leidau po truputi skrandziui susitraukti :D pliius truputi sportavau , svoris nekrito is karto visai, kazkur buvau rasiusi, susinervinau , bet ranku nenuleidau, o veliau is viso nieko vakare nebevalgiau , dar derinau ka aplamai valgyti, daug ko atsisakiau :D ir po truputi pradejo jis man kristi, bet labai ne po daug. Dabar jau nepilnai -7 kg Ir dabar galvoju per kiek cia laiko, jau net nepamenu, gal 2,3 menesiai, o gal dar daugiau susipainiojau jau nuo kada as cia pradejau kankintis :zv: , bet dziaugiuosi, kad dabar man tikrai jokia kancia :D o malonumas buti siek tiek kudesniai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarimai kaip numesti svorio

Rinkitės kuo liesesnius produktus:

pieną ir pieno produktus – mažiausiai riebius;

gyvulinius riebalus keiskite aliejumi, o ir aliejų vartokite saikingai;

mėsą rinkitės liesą – kiaulieną keiskite jautiena, triušiena, vištiena. Jei valgome vištieną – odos nevalgykite. Jei vištieną verdate, odą nuimkite prieš dėdami mėsą į puodą. Vištų odoje labai daug cholesterolio, kuris gali netgi skatinti svorio augimą;

Stenkitės kuo mažiau valgyti saldumynų. Jei saldinate arbatą ar kavą dviem šaukšteliais cukraus, nuo šiol saldinkite vienu ar tik puse šaukštelio.

Vartokite daug šviežių daržovių ir vaisių – juose daug ne tik vitaminų ir mineralinių medžiagų, bet ir maistinių skaidulų, kurios žarnyne sujungia dalį riebalų ir pašalina juos iš organizmo.

Venkite aštrių prieskonių ir druskos – prieskoniai bei pasūdytas maistas žadina apetitą ir Jūs galite greitai persivalgyti. O metant svorį labai svarbu kontroliuoti suvalgomo maisto kiekį.

Apetitą nuslopinsite dažnai valgydami nedidelėmis porcijomis. Taip sumažinsite ir kūno svorį.

Labai svarbu nepersivalgyti. Norint, kad pradėtų kristi svoris, žmogus visą laiką šiek tiek turi jausti alkį. Jei alkio nejaučiama, vadinasi organizmas gavo tiek maistinių medžiagų, kiek jam reikia, ir svoris tokiu atveju nekris.

Gerkite daug skysčių. Jokiu būdu neatsisakykite paprasto geriamojo vandens, nes jis labai reikalingas organizmui metant svorį.

Mažinkite suvartojamų ir didinkite išeikvojamų kalorijų kiekį.

Kaloringiausius patiekalus valgykite pirmoje dienos pusėje.

Per dieną mažais gurkšneliais išgerkite 8–10 stiklinių vandens, tačiau valgydami daug negerkite.

Pusvalandį prieš valgį galite išgerti dvi stiklines vandens. Tai gali sumažinti apetitą ir suvartojamo maisto kiekį.

Valgykite lėtai ir gerai sukramtykite maistą.

Nevalgykite maisto, neturinčio mitybinės vertės.

Negerkite gazuotų gėrimų.

Valgykite daug daržovių ir vaisių. Vartokite juos kaip užkandžius.

Valgykite tik lėtai pasisavinamus angliavandenius.

Negardinkite salotų riebiais padažais.

Venkite alkoholio ir kofeino.

Didinkite maisto produktų įvairovę.

Po pirmo patiekalo 10–15 minučių palaukite. Jūsų alkis sumažės, ir antro patiekalo suvalgysite mažiau.

Valgykite kuo ilgiau – bent 20–30 minučių (tai galioja ir užkandžiaujant).

Išsimiegokite. Miego trūkumas skatina antsvorio atsiradimą.

http://www.tyliai.net

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sekasi mergaites?

Aš dar viena kg., numečiau ;) Dabar sveriu 54 kg., :sird:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesa pasakius net nezinau kaip man sekasi- neturiu svarstykliu :D ir nematau ar man nukrenta ar ne.... kartais jauciuosi plonesne,o kartais storesne :D

saunuole kicule, kad taip meti svori ^_^ :sird::mda: taip ir toliau :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sauniu patarimu pasiskaiciau, reikia ir man jau pradeti koreguoti kuno linijas. ^_^ :sird::mda:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip sekasi mergaites?

Aš dar viena kg., numečiau :gele: Dabar sveriu 54 kg., <_<

tai ka kicule, sveriam vienodai :D nu dar 2,3 kg ir gana :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat noriu numesti 2-3 kg., Nors jei nukris dar koks vienas kg., tikrai nesupykčiau <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimai kaip numesti svorio

Rinkitės kuo liesesnius produktus:

pieną ir pieno produktus – mažiausiai riebius;

čia tik tarp kitko, kai dariausi žarnyno valymą, tai buvo uždrausta valgyti bet kokius pieno produktus, atseit nuo jų svoris auga ir šeip nesveika, taip pat duonos ir bulkos valgyti negalima buvo.

tada numečiau 5kg per mėnesį

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir galvoju pasidaryti zarnyno valymosi procedura- idomu skauda ar ne? o gal ta pati procedura padeda numesti kelis lisnus kg...?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir galvoju pasidaryti zarnyno valymosi procedura- idomu skauda ar ne? o gal ta pati procedura padeda numesti kelis lisnus kg...?

Man rodos buvo tema ar kalbėjom apie žarnyno valymą, pasieiškok, aš ten šiek tiek pasakojau :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aga aciu Indrute-paieskosiu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai neskauda ir tikrai padeda numesti keletą kg

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.