Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

vadinasi darysiu :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tikrai neskauda ir tikrai padeda numesti keletą kg

Bet tie kg, tik išvalytas š... iš žarnų. Ne tikrieji jie, vėl pavalgius ir vėl užikimšus žarnom kg automatiškai gryšta. Čia daugiau ne dėl kg reiktų šias procedūras daryti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zinoma ir del sveikatos.....as noriu darytis del sveikatos,o jeigu nukrenta keli kg tai dar geriau :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku, bet man jau keli mėnesiai ir neataugo

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai vel dairausi kokios dietos ar kazko. nu reik man kazkaip numesti svori. va pagulejau su vaiku ligonineje tai netekau 2kg. as tai banduysiu vitaminu baltymu dieta. gam geri atsiliepimai apie ja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai irgi jau noriu vėl į kažkokį rimtą gryžti, nes dabar valgau bet kada, bet kaip, bet ką, ir bet kiek :flowers:

Jaučiu geriausia skaičiuoti kolorijas llaime: taip pat nevalgyt jokių bulkų, duonų ir aplamai miltinių patiekalų. Mėsa, daržovės, vaisiai, riešutai. Visai buvo nesunku čia man kažkada, ir porą savaičių taip prabuvau be kankinimuosi. Tik paskui balius klaikiai viską sumaišė :sird1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man neblogas tas budas, bet mane veikia tas skaiciavimas. ir tada atrodo, kad pastiviai noriu valgyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet nieko nedarius tikrai svoriu nenumesi :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kas be ko, reikia susimti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš galiu pasakyt, kol pati neužsimanysi, tai nieko ir nebus, aš kalbu iš savo patirties :geda: Svoris pradeda kristi, tik po to kai pati to nužsimanau....Taip buvo ir po pirmo neštumo, dabar jau taip ir po antro :D

Kol yra "gerai-kaip yra" - nieko neišeis :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais taip pritrūksta valios, kad ojojoj :super:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinai Kicule, kaip reik numest tik kelis kg, tai aš irgi taip šnekėčiau, pvz kažkada kaip susiėmiau ir 7kg nušveičiau be jokių didesnių pastangų, beja jie dar taip ir neataugo. Bet kaip reik numesti daugiau nei 10kg tai jau visai kitokia situacija :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.