Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Žinai Kicule, kaip reik numest tik kelis kg, tai aš irgi taip šnekėčiau, pvz kažkada kaip susiėmiau ir 7kg nušveičiau be jokių didesnių pastangų, beja jie dar taip ir neataugo. Bet kaip reik numesti daugiau nei 10kg tai jau visai kitokia situacija :victory:

per nestuma priaugau ojojoj kiek kg ir zut but man juos reikejo numesti, tai buvo jau ne keli kg o keliolika :flowers: reikejo ir numeciau 15 ir daugiau kg jau net nepamenu kiek, bet zinau, kad daug , reikia tik, as galvojo, labai labai didelio noro :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man taip pat reikejo numesti 15kg.,

Gailiuosi tik del viena, kad iskarto kai pradejau mesti svori biški apsileidau, jau turbut senai bučiau visus ir numetus.

Sakykit ką norit, bet jei turesi tvirta užsispyrima tai ir numesi, nesakau kad visus iškarto ir labai greitai, bet su laiku tikrai taip.

Aišku dažniausiai buna taip, kad mes patis "nusispjaunam" ir kaip sakoma "atsipalaiduojame " :)

:victory: Mano viena drauge iš prigimties yra apkuni, jį visa laika laikydavosi visuokiu dietu ir pan.,

Taigi viena karta jau pavyko vis del to numesti tiek svorio, kiek ji visada norejo "numesti", bet vėl gi... paskui pradėjo valgyt kaip valgė,nes jau žiauriai netiko tas kudumas :flowers: Atrodo daug gražesne su keliais kg., :sird1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man taip pat reikejo numesti 15kg.,

Gailiuosi tik del viena, kad iskarto kai pradejau mesti svori biški apsileidau, jau turbut senai bučiau visus ir numetus.

Sakykit ką norit, bet jei turesi tvirta užsispyrima tai ir numesi, nesakau kad visus iškarto ir labai greitai, bet su laiku tikrai taip.

Aišku dažniausiai buna taip, kad mes patis "nusispjaunam" ir kaip sakoma "atsipalaiduojame " :sird1:

sutinku su sita nuomone :victory::flowers:

Redagavo nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Žinai Kicule, kaip reik numest tik kelis kg, tai aš irgi taip šnekėčiau, pvz kažkada kaip susiėmiau ir 7kg nušveičiau be jokių didesnių pastangų, beja jie dar taip ir neataugo. Bet kaip reik numesti daugiau nei 10kg tai jau visai kitokia situacija :flowers:

indrute būk draugas parašyk, kaip tu numetei tuos 7 kg, man irgi labai reikia, nes tuoj pro duris nebetilpsiu :victory:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
indrute būk draugas parašyk, kaip tu numetei tuos 7 kg, man irgi labai reikia, nes tuoj pro duris nebetilpsiu :D

tiesiog atsisakiau visų miltinių produktų ir bulvių. Vagiau tik kiaulieną nes man ji skaniausią, ir visokias daržoves, vaisius bei riešutus. Patikėk savęs nekankinau, sugalvodavau ir tris pvz kepsnius suvalgydavau, ir prie jo 4 pomidorus bei 2 agurkus, užgerdavau sulčių kiek noriu, ir ant galo dar bananą kokį.

alakana niekad nesijutau, tik baisiai visad norėjau bulvių, na ir vieną kartą suvalgiau aš jų, po to karto sekė dar kartas ir taip iki šiol <_>

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinot panos. ruosiuosi susimti rimtai ir mesti svori.beje, siandien ziurejau laida viena, tai parode pora pratimu, pabandziau tai visai nieko ir nreikalauja daug pastangu ir rezultatai yra. beje, ar zinot, kad liekneti padeda arbatos grybas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas cia pe daiktas tas grybas :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada darbe visos moteriškės buvo pasinešusios ant to grybo :D

Augino, gėrė ir t.t. kažkokio super rezultato nebuvo matyt, gal aišku reikia dar ką daryt kad gėriau veiktu. :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kur visos pradingot?

Niekas nesikudina :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kudinas kudinas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai galiu tik pagirti Kicule, atrodo fantastiškai :lol: kaip pacankė, kūdutė mažutė gražutė mergytė ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Indrute :) :lol:

Vakar urmo bezei bajieriukas man buvo ;)

Užbegau pasimatuoti švarkelį, pardavėja žiūri į mane ir masto kokio dydžio man duoti, na sako nereikia tau didelio, kiek čia taves yra, tik atrodai stora dėl klubu :D :( Biški klubai išnešti :(

Galvojau nukrysiu :) Pirma kartą toki "komplimentą" išgirdau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.