Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Pasigirsiu ir aš biškį.

Išsitraukiau praeitą savaitę savo "darbinius" džinsus su kuriais į paskaitas važinėdavau. Ir ką jūs manot? o gi visi apsoliučiai nukrenta užsisegus :flowers: diržas nebegelbėja :doh: o tiek džinsu turiu, jau galvoju šakės reiks viską išmesti, ir naujus susipirkti, bet užlėkiau į siūvyklą šiandien, tai man pataisys beveik visus :victory:

Svorio atrodo nenumečiau tiek kad džinsai kristų,m bet gal apimtys pamažėjo, nors nieko tokiop nedarau, tiesiog biškį biškį prisižiūriu, pradėjau valgyt pusryčius, net gi 7 val. ryte :victory: tvarkingus pietus, ir vakare biškį kažką :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:super:nu va saunuole Indrute, tai gerokai tada svorio numetei, kad net dzinsus reikia tvarkyti, pagirtina, super :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:super:nu va saunuole Indrute, tai gerokai tada svorio numetei, kad net dzinsus reikia tvarkyti, pagirtina, super :super:

Ne ne žinok rimtai, gi nekristų džinsai nuo -3kg :victory: tuo labiau atsižvelgiant į mano masę :victory: va jūm kūdutėm gal ir pasijaustų, bet ne man :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuo darbo sokas...Ryte nieko praryti negaliu,darbe nera kada,o namo grizus buna kad tik puse 4 kazka pavalgau ir viskas...Per savaite 3 kg dingo.Na,paskui nusistoves viskas,manau,pavalgysiu daugiau,tai mano dietinimasis ir baigsis.Bet itariu,dar ne greitai galesiu ramiai kramsnoti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasigirsiu ir aš biškį.

Išsitraukiau praeitą savaitę savo "darbinius" džinsus su kuriais į paskaitas važinėdavau. Ir ką jūs manot? o gi visi apsoliučiai nukrenta užsisegus :flowers: diržas nebegelbėja :doh: o tiek džinau, bet su turiu, jau galvoju šakės reiks viską išmesti, ir naujus susipirkti, bet užlėkiau į siūvyklą šiandien, tai man pataisys beveik visus :victory:

Svorio atrodo nenumečiau tiek kad džinsai kristų,m bet gal apimtys pamažėjo, nors nieko tokiop nedarau, tiesiog biškį biškį prisižiūriu, pradėjau valgyt pusryčius, net gi 7 val. ryte :victory: tvarkingus pietus, ir vakare biškį kažką :super:

as ir taip pat valgau, bet man rodos, kad as tik priaugau :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šaunuolė indrute, tikrai sveikintina

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saunuole Indrute ir zmonike :super::victory::victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svorio atrodo nenumečiau tiek kad džinsai kristų,m bet gal apimtys pamažėjo,

Pas mane taip pat žinok, atrodo tik 2 kg., nukrito, o džinsai, visi kiti kelnės krenta, liko vieni kurios galiu nešiuoti ir sportinis kostiumas, reikia visus siaurinti :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu po jusu tokiu kalbu man kyla noras irgi laikytis dietu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mane taip pat žinok, atrodo tik 2 kg., nukrito, o džinsai, visi kiti kelnės krenta, liko vieni kurios galiu nešiuoti ir sportinis kostiumas, reikia visus siaurinti :victory:

Bet žinai Kicule, ant tavęs tie du kg tai ir matosi, nes tu pati mažutė ir smulkutė, bet ne ant mano masės :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet žinai Kicule, ant tavęs tie du kg tai ir matosi, nes tu pati mažutė ir smulkutė, bet ne ant mano masės :super:

Indrute, jei ne paslaptis- kiek sveri? kad sakai- ant mases.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, jei ne paslaptis- kiek sveri? kad sakai- ant mases.....

Patikėk nemažai, tikrai ne 60 ar 70 :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.