Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Žinot aš jau labai gerai pasimokiau, laikiausi taškų dietos, ir numewčiau tuos 5 kg kuriuos man reikėjo numesti per savaitę

ir ką jūs manote, per 3-4 dienas man jie vėl ataugo, tai duagiau sakiau su dietos baigta, tik vakarais valgysiu tik daržoves arba į savaitę vieną dieną pasirinksiu ir tą dieną valgysdiu tik daržoves, bus mano tokia dieta

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nuo siandien pradejau laikytis S.Jaceno dietos:

2 dienos kefyras

2 dienos anliavandeniai

2 dienos darzoves

ir vel viska kartoti nuo pradziu

ir taip 20 dienu

jei kuriai bus idomu, parasysiu visa dienos meniu ;)

Butinai parasyk kaip sekasi :D

2 dienos kefyras- tai vien tik kefyras? :D ;)

zana, jei paskui staiga pradedi valgyt kaip iprastai, tai aisku kad gris tie kg., :D

Mano svoris sio metu vis dar 54 kg., ( nors vienu metu buvo jau ir 53 kg.,) bet kai tas kg grizo, as jo visiskai nepajauciau, nes atrode kad dar sukudau ( ir pagal drabuzius).

Ir galiu pasakyt kad daugiau kaip ir nelabai noriu mesti daugiau kg., :bredis: Nes gal neblogai jauciuosi :D Nors kazkada rasiau kad noreciau iki kokiu nors 52kg., numesti :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Žinot aš jau labai gerai pasimokiau, laikiausi taškų dietos, ir numewčiau tuos 5 kg kuriuos man reikėjo numesti per savaitę

ir ką jūs manote, per 3-4 dienas man jie vėl ataugo, tai duagiau sakiau su dietos baigta, tik vakarais valgysiu tik daržoves arba į savaitę vieną dieną pasirinksiu ir tą dieną valgysdiu tik daržoves, bus mano tokia dieta

per menesi numesti 5kg yra normalu, bet ne per savaite ir didziausia tikimybe, kad nukrite kg ataugs ir draugu atsives... stai kas baisiausia...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
per menesi numesti 5kg yra normalu, bet ne per savaite ir didziausia tikimybe, kad nukrite kg ataugs ir draugu atsives... stai kas baisiausia...

Tie 5kg. dar nelygu kūno masei, pvz man 5kg būtų norma, bet pvz va Kicules organizmui šakės būtų, paskui garantuotai parsivestų dar ir chebros (kg), jeigu nustotų laikytis dietos.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tie 5kg tik ataugo, o piredo nepriaugo pfu pfu pfu :flower:

bet manyčiau kad greiatai aš juos numesiu

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as manau dar ir priklauso kaip "meti" man sekesi visai po biski, ne staigiai.

Jau senokau valgau kaip ir anksciau (nebeziuriu taip jau, kas ir kaip) :flower: Tfu,tfu,tfu neprisisnekieti :flowers: ir viskas ok ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O as manau dar ir priklauso kaip "meti" man sekesi visai po biski, ne staigiai.

Tai jo jo, ką aš ir sakau. Nuo mano masės, visiškai nebadaujant, valgant normaliai 5kg per mėnesį numesti yra dar normos ribose, bet va tau tai jau reiktų gerokai pabadauti kad tiek numesti :flower:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj jus cia apie leknejimus kalbate. Indrute man ir reiktu gerokai pabadauti,kad numesti bent 5 kg.....

as siaip jau neinu i sita temuke, nes prisiskaitau ir nervinuosi poto, kodel man nekrenta....., o reikia kad nukristu kokie 15 kg....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne ne, ne taip supratai, man 5kg irgi sunku numest, bet nuo mano masės yra didesnė tikimybės kad tie 5kg daug daug greičiau nukris, negu nuo tų kurios neturi viršsvorio.

Ir pvz. tie 5kg. kai kam būtų ir per daug, bet pvz man lašas jūroj, net nesimatytų :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Butinai parasyk kaip sekasi :D

2 dienos kefyras- tai vien tik kefyras? :hm: ;)

Butinai parasysiu kaip sekasi :flowers: :)

2 dienas po: 1 ltr kefyro, 2 riekes juodos duonos ir stikline pomidoru sulciu

Niekada nesu pries tai laikiusis dietu, zinokit :D, bet kazkaip svoris pamazu augt pradejo, zinau, kad kaltas yra maisto gaminimas tik vakare, nes diena bunam darbe, tai kazkaip vis neiskentu ir as uzkandus

O kai organizmas yra linkes i storuma, tai tiek kg labai jau greit dedasi :kadaryt: , atrodo ka besuvalgytum

Tai vat nusprendziau pakvailiot :D ziuresim, kaip cia man seksis :flower:

Aciu uz palaikyma visoms :D :doh: ;)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana, o tu kaip tik dažniaus užsuk į šią temą :) Pamatysi kaip paveiks :girl_witch:

Kryste, sekmes :girl_witch:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj jus cia apie leknejimus kalbate. Indrute man ir reiktu gerokai pabadauti,kad numesti bent 5 kg.....

as siaip jau neinu i sita temuke, nes prisiskaitau ir nervinuosi poto, kodel man nekrenta....., o reikia kad nukristu kokie 15 kg....

Juokauji gal? Kur Tau 15kg mest? :mellow:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.