Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Nera, kuo maziau tuo geriau. :pack2_yes[1]:

O skaiciuoti, isivaizduoju, reiktu taip: susidedi ant stalo ka nori valgyt, pasiziuri i lentele ir skaiciuoji, kiek kas koloriju turi. :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai itariu kol tiksliai suskaiciuosi, tai ir is bado gali numirti :doh :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, ir kaip sekasi svori mesti? :susigedes: Man tai gerai - labai veikia, kad po sesiu nevalgau, saldumynu paprasta diena irgi atsisakiau (tik savaitgali leidau sau pasilepinti :grin: )Zinokit jauciasi! :clap: :tongue:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir nesiskundziu, man ir tas po sesiu nevalgymas labai padeda :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei nejuokinkit 5 kg ir jau dietos :rofl: ?

Mano KMI 40,4 ir viskas per tas dietas. Dabar kai nieko nedarau tai ir svoris stabilus, o jei tik sumastau, kad reikto sukusti, tik pasilaikau kokios dietos (o jau sportavus kiek) tai svoris i?prad?io vos vos (iki 5 kg) suma?eja, o paskui koka 10-15Kg daauga. o ir valgau tikrai nedaug ir saldumynais nepiknaud?iauju. Daug kas netikejo, kad ma?ai valgau vis galvojo, kad kompanijau laikausi, o jau namie atsiimu, bet buvom i?vyk? a kelion? savaitei, tai visi ryjo (mano akimis) ir svorio numete, o a? beveik badavau (negaliu va?iuojant valgyt) ir daaugau 5 kg, visi buvo apak? ir daugiau nesikabineja. Visa mamos ?eima pradedant promoeiute, moeiute, mama, jos broliais ir seserim yra storuliai - gal genai?

Jo prira?iau a? eia :geda

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man numesti reiktu daug daugiau negu 5 kg. :grin: Bet dietu visai nepripazystu - nesamone.:grin: Prisilaikyti, kad figura pagrazetu - saunu! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Na ir kaip mums sekasi svori mest?

Vakar neziurejot Nomedos?

Toks juokas paeme is vienos (kuri baisiai jau priestaravo zarnyno vlymui) kazkokia issisokele :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila neziurejau Nomedos :doh

o svoris tai kazinau, per velykas teko biski pasilepinti po sesiu :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir ka ji tokio issokancio pasake...cia toji kur sake kad pries srove negalima daryt tokiu nesamoniu...tai tiesa sake...nu paziuresim ar panele ieva issilaikys ilgai kuda...nors man tai ji visai ir ne kuda...apkudusi, bet galima ir didesniu pokyciu susilaukt

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Ne ne ta kuri apie srove kalbejo :laugh: :wink: Ta kuri su vyru buvo, as ir nesakau kas Ieva super kudute, bet numete tikrai nemazai :)

O kiek ji taip issilaikys tai vistiek suzinosim, jei jau tokia diskusija vyko apie tad dietas, tai manau jei ji sostores tai iskarto daug kas apie tai nores vel gi padiskotuot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na merginos jus eia pavarot :sex: . Matai jom kudintis reik :doh Va man tai reik, ir tikrai ne 2 ar 5 kilus numes, noreeiau bent 20 kilu nu?veist ka?kur toli toli :laugh: :laugh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jus visos numesti svori norite,o man reikia dar priaugti kokius 5 kg, ka daryti?..siaip tik klubai per stori, kaip sumazinti?

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.