Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

buvo laikas, kai nevalgiau bulviu, tiesiog ju man nereikejo bet svoris nesikeite, jis nemazejo :doh: na o dabar be bulviu tai neisivaizduoju, juk tiek skanumynu galima pasidaryti :geda:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne uz ka neatsisakyciau bulviu ir viso kito neperkamo kaimisko maisto, nei laikysius kazkokios dietos, kuriai produktus reikia pirkti is parduotuves, geriau jau sportuosiu, nei dietos laikysiuos, juk maistas yra sventas reikalas :geda:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
juk maistas yra sventas reikalas :geda:

gerai :doh: jei tas šventas reikalas :doh: į kūną neina

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Maistas vienas iš malonumų,,,, :geda: bulvė , tautinės virtuvės dalis, vadinasi mūsų organizmas yra adaptuotas prie šio produkto. Blogai yra ne tai, kad valgote cepelinus, blogai yra tai, kad juos suvalgote 3-4 iš karto. Negriaužia sąžinė visiškai, jei savaitgalį sukertu cepelinų ar kugelio porciją....va saldumynai tai man peilis, tenka mynti stabdį.... :doh:

Vilke

geriau jau sportuosiu, nei dietos laikysiuos,
, nuo 25 metų amžiaus, pasibaigus kūno augimui, maisto įsisavinimas kasmet sumažėja....teks daug prakaituoti sporto salėje....ba7ebb7935ce73a11ff17440a3de477c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu Kryste visi sventi reikalai eina i kuna :D

Etaruj, As gi ne edu kaip arklys :victory:, po 4 cepelinus, man ir 2 per akis, tik obuoliu tai iskart galiu 6 suvalgyt. Va sriubos 2 lekstes. Svarbu ne ka valgai, o kiek valgai.

MAn dieta tai saves kankinimas. Vyrai juk nesuka sau galvos del paildomo kilogramo ir negraksciu savo liniju. O del sporto klubo, tai tegul grynakraujai dezuciu gyventojai sporto klube prakaituoja, o man aplink sodyba tiek darbo, kad nei sporto klubo nereikia, 4 valandas pastumdai zolepjovai tai taip devini prakaitai nubega :victory:, paskui rankom auto nusiplauni, dar stikline prakaito :pana3: i darza keturiom dar siek tiek :pana3: taip ir valgyt ner kada ir figura taisos :P

O ir 30- mete, neturi atrodyr kaip paaugle manau :doh:, kiekvienas amziaus tarpsnis savaip grazus. man patinka sultingos moteraites, nei kaulu vyniotiniai ir visada gaila tu kurios kankinasi kad butu lieknos, o ju vyrai kaip 6 menesi nesti atrodo :D

As uz viska su saiku, nepersistengiant, bet tai neriskia, kad as nezinau ka reiskia manikiuras ir pedikiuras, o plaukus kerpu ne tik pries didziasiais sventes, ir oda mano krema pazysta. :D

:geda: kaip visada litanija gavos :doh: jai ka tai sa cia taip nepiktai apie tai, su juoku :doh:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

e59f36968ff3eb369191c657aa2e44bd.gif....pavarei čia Sidabrine Vilke 5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

Matai kas link to valgymo....tai pažystu nemažai moteraičių kurios sako aš nieko nevalgau ir storėju, paskui kai pradeda vardinti ką ji šiandieną " lesė po kruolelę", :) ....arba paslapčia nuos visų kitų valgo ir slepia. Visą tai rašau, kaip bendrinį pavyzdį, nes su tokiomis moterimis tenka dažnai susidūrti...Už tai kalbant apie mityba, galima valgyti daug ką, bet su saiku....Man ir nepatinka perkarusios moterys( atsiprašau iš kart tų kurios yra lieso kūno sudėjimo dėl genetikos ar ligos),,,gražu moteriška figūra, apvali, pasportavusi( tai matosi iš laikysenos ir riebalinuio sluoksnio išsidėstymo ant raumenyno), nors ir su lengvu riebaliuko sluoksniu...Metai eina, ir būti tokia kaip -niolikos, reta kuri gali....sensta, drimba oda, lėtėja medžiagų apykaita, sveikata eina ne geryn...o dar aliname save dietomi... :) ...

O aš kaip grynakraujis dėžutės gyventojas drapstau prakaitą sporto salėje ir numirkstu baseine.... :) ...esu visiškas asfalto vaikas.... :doh:

Dėl nevalgymo 4 val prieš miega, nuomuonės dėl tokio mitybos principo yra labai prieštaringos.Čia reiktų daugiau žiūrėti individualias organizmo savybes.... Kol kas laikausi to principo, lengavai įmetu kažko į pilva vakare, ir negriekas išgerti keletą puodelių arbatos... :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man bet kokio amžiaus moteris atrodo :) Kai matosi kad žmogus sportuoja :) kuno linijos kitokios :doh:

aš taip pat prieš visuokias dietas, jų niekada nesilaikiau ( vienintelis bandymas tai nevalgymas po 18-19 val.,)

Man tai tik į nauda, ne vien dėl svorio, bet ir ryte atsikeliu su nuotaika, žvaliasne :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai visai nedaug 5 kg.....

vat kai reikia 15-20 kg.....

Tai man jau 15 kg nukrito, nors jokiu dietu nesilaikau. Tikiuosiu kad ir tie likusieji taip lengvai nukris.

Beja be bulviu tai gyvenimo neisivaizduoju, jos man kaip desertas :)

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
( vienintelis bandymas tai nevalgymas po 18-19 val.,)

O tai irgi yra labai svarbu.... :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
e59f36968ff3eb369191c657aa2e44bd.gif....pavarei čia Sidabrine Vilke 5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

Matai kas link to valgymo....tai pažystu nemažai moteraičių kurios sako aš nieko nevalgau ir storėju, paskui kai pradeda vardinti ką ji šiandieną " lesė po kruolelę", :) ....arba paslapčia nuos visų kitų valgo ir slepia. Visą tai rašau, kaip bendrinį pavyzdį, nes su tokiomis moterimis tenka dažnai susidūrti...Už tai kalbant apie mityba, galima valgyti daug ką, bet su saiku....Man ir nepatinka perkarusios moterys( atsiprašau iš kart tų kurios yra lieso kūno sudėjimo dėl genetikos ar ligos),,,gražu moteriška figūra, apvali, pasportavusi( tai matosi iš laikysenos ir riebalinuio sluoksnio išsidėstymo ant raumenyno), nors ir su lengvu riebaliuko sluoksniu...Metai eina, ir būti tokia kaip -niolikos, reta kuri gali....sensta, drimba oda, lėtėja medžiagų apykaita, sveikata eina ne geryn...o dar aliname save dietomi... :) ...

O aš kaip grynakraujis dėžutės gyventojas drapstau prakaitą sporto salėje ir numirkstu baseine.... :) ...esu visiškas asfalto vaikas.... :victory:

Dėl nevalgymo 4 val prieš miega, nuomuonės dėl tokio mitybos principo yra labai prieštaringos.Čia reiktų daugiau žiūrėti individualias organizmo savybes.... Kol kas laikausi to principo, lengavai įmetu kažko į pilva vakare, ir negriekas išgerti keletą puodelių arbatos... :victory:

nu viskas ka isvardinai yra gryna tiesa :yes:

bet as nepriklausau, tai kategorijai kur pasislepusios valgo ir sako kad nevalgant storeja. As del ligos per metus priaugau, del nejudrumo, o dabar dar vaistai kaupia vandeni, bet tai iveikiama, be alinanciu dietu, nes genai man neliamia didelio apkunumo, mama nestora, tetis nepilvotas ir nestoras. SAkyciau dagiau pajudesiu, pasibaigs vaistu kursas ir riebalai savaime sutirps :)

Etarui neisizeisk del to kad pavadinau grynakraujais dezuciu gyventojais :hm: , na as taip juokais, bet tiesiog gryniems miesteiciams tenka sporto klubuose prakaituot, o man ne miesto vaikui kam i sporto kluba vaziuot ir pinigus metyt :) , padirbi- tai kaip sporto klubas gaunas, nes sodyboi darbo apstu kiaurus metus :victory: As is kaimo ir nei kiek del to nesigediju. :doh:

del mitybos, tai kaip grynakrauje kaimiete valgau ne is parduotuves ir visi musu seimoi taip valgo, ir nera stori, nors lasinius kerta. O valgom mes ne pagal grafika, tada kada laiko yra, karts nuo karto lieki ir be pusryciu ir be pietu, visaip buna. KAi vaikas buvau vakariene po darbu budavo tik 24val . taip kad nepasirinksi. O pusryciu iki siol nevalgau, man nesinori valgyt iki 12 val dienos, bet vakariene pas mane buna ir 21 val, nes miegot tai 1 nakties einu. Toks gyvenimo budas. :) kolkas.

vel litanija :haha: reik rist situo plepalus, visai ne i tema gaunas :haha::geda:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sidabrine Vilke...padėtis kontroliujama....aš pati visada sakau jog esu betono vaikas, su siaubu galvojus jog kada nors teks keltis į namą...niu čia labai ne į temą .... :(

Apie svorio koregavimą ir kas susiję su sveikatingumo sporto reikalais dažniausiai ne su asmeniškumais kalbu, iš darbinės pusės, nes žmonių praėję masė su savo bėdelėmis ir džiaugsmais....Pas pačią mane yra bjauri savybė, mėgsta kumpeliai didėti...ir papūsk į orą....prie krūvio organizmas pripranta ir svoris auga toliau, tenka rinktis maistą ir kai ką riboti. Kašmars, apsičiupinėji, jog į džinsus nebeilendi, a kas bus kai gipsą nuims 570e4e13f94127b0deb650724949a55b.gif...nulepino paguodžiančioji plaikymo komanda :flowers:

Vat dabar galvoju, juk aš net bėgiot nemėgstu, man geriau salėje pastrapalioti....ac8dfd832b988dd66aebf5c6f2fa36a3.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UU as irgi beegt nemegstu, del auksto spaudimo, paskui velniskai galva skauda, nekalbu apie besikratancius papus, kuriuos po to skauda :flowers:

Kazkaip kitaip man pavyksta figura grazinti i pirmini buvi, bet va del papildomu 5kg tai nemirstu is sirdgelos :flowers: BEt erzina paranojikes, kurios del lisno kilo i depresija puola :flowers:, bet visvien vis :flowers:, zodiu gydos nuo depresijos :flowers:

Kazkaip man seip smagu judet kaip uzsuktai, arba laiptais laipiot , kaip sakant jai fizinio darbo mazai tai ir maisto reik mazai, :sird1:

Etaruj tu turejai galvoi galife kelniu tipa, kai ant leskos isplateja? Bet tai nors kada pasilepinai, negi nesmagu ? :(

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.