Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane darosi galife kelnės, mano mama buvo "žopastaja", vat ir aš turiu ryškiai išreikštą svorio centrą... :victory:

Per daug neimu į galvą, pradėjus judėti susireguliuos viskas, tik, bėda tame jog rūbelių mylimų nebeužsitenpiu... :D Taip tik svaiščioju, jog košmaras...pačiai smagiau... :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai ir as leskas turiu, bet visada sakau, kad tokia figura pati ta kaipa violancele :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai visada kai pradedu pilnet dejuoju kad tie riebaliukai "eina" ne ten kur reikia geriau "eitu" i papus :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as tai visada kai pradedu pilnet dejuoju kad tie riebaliukai "eina" ne ten kur reikia geriau "eitu" i papus :)

8ad90f70447f6f128f8c05f8250356a1.gifGerai tu čia...

....Aš ir į tą tema....Pasižvalgiau į mūsų sukeltas gražuolių nuotraukas be grimo, žurnalo viršelio merginas ir manekenes...jos visos liesos. Negali tokio liesumo moteris būti iš tiesų seksuali, sveikas žmogus šitaip neatrodo, pavaryta soliariumo, mažakraujystei užmaskuoti. Ir kaip amžinai alkana, besilaikanti dietų moteris gali būti nesuirzusi, nepikta ir fiziškai stipri? Koks čia seksas, kai iš alkio svaigsta galva, o lovoje norisi tik miegoti? O juk geras seksas su smarkiu vyru oi, kiek jėgų pareikalauja! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kkokios dietos as galiu laikytis jeigu ant stalo garuoja cepelinai su spirguciais :) :) :super:

o ir aplamai- beveik nieko nevalgau,o svoris nekrenta..... :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....Aš ir į tą tema....Pasižvalgiau į mūsų sukeltas gražuolių nuotraukas be grimo, žurnalo viršelio merginas ir manekenes...jos visos liesos. Negali tokio liesumo moteris būti iš tiesų seksuali, sveikas žmogus šitaip neatrodo, pavaryta soliariumo, mažakraujystei užmaskuoti. Ir kaip amžinai alkana, besilaikanti dietų moteris gali būti nesuirzusi, nepikta ir fiziškai stipri? Koks čia seksas, kai iš alkio svaigsta galva, o lovoje norisi tik miegoti? O juk geras seksas su smarkiu vyru oi, kiek jėgų pareikalauja! :flowers:

Tikra tiesa... :flowers: geriau busiu ne kaulu rinkinys bet normalios figuros moteris, bet sveika ir su mylimu, smarkiu vyru :P

kkokios dietos as galiu laikytis jeigu ant stalo garuoja cepelinai su spirguciais :gele::gele: :lol:

o ir aplamai- beveik nieko nevalgau,o svoris nekrenta..... :(

Vat ir blogai kad nevalgai, sutrinka medziagu apykaita ir nieko gero is to, koks gali buti svorio kritimas, reikia maitintis sveikai ir teisingai :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....Aš ir į tą tema....Pasižvalgiau į mūsų sukeltas gražuolių nuotraukas be grimo, žurnalo viršelio merginas ir manekenes...jos visos liesos. Negali tokio liesumo moteris būti iš tiesų seksuali, sveikas žmogus šitaip neatrodo, pavaryta soliariumo, mažakraujystei užmaskuoti. Ir kaip amžinai alkana, besilaikanti dietų moteris gali būti nesuirzusi, nepikta ir fiziškai stipri? Koks čia seksas, kai iš alkio svaigsta galva, o lovoje norisi tik miegoti? O juk geras seksas su smarkiu vyru oi, kiek jėgų pareikalauja! :flowers:

nu taip graziai cia parasei :flowers: tik man mazas klausimelis iskilo, o koks yra smarkus vyras???

o mano vyras ir sako as ne suo kaulu nesiu, man reik riebaliuku, papu ir siknos :gele: nu neisivaizduoju tokiu kur nori kad moteris perkarus kaip sapas butu.

OKsana cepelinai geris tuo net neabejok :gele:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vat ir blogai kad nevalgai, sutrinka medziagu apykaita ir nieko gero is to, koks gali buti svorio kritimas, reikia maitintis sveikai ir teisingai :gele:

koks gali buti sveikas maitinimasis jeigu toks yra slykstus maistas- vien kruopos, salotos...... ant zoliu ilgai neisgyvensi :flowers::flowers::gele:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...smarkus vyras, kai norisi sienom iš malonumo lipti.... :lol:

.... mant teko susidūrti su liesų moterų mėgėjais...ėjau į treniruotę, vyriokas stovėjęs tarpduryje, mestelėjo draugams, " čia trenerė? Geriau šikną pati sumažintų"....vat taip... :flowers: Ir mano Ex'ui, kūdos patinka..... :flowers:

Mano vyras, sako, kad „moteris be užpakalio, tai kaip ir ne moteris visai”. Ir kai kurie jauni, sportiški kolegos, pritaria vyrams patinka moterys, kurių klubų apimtis daugiau, nei tie klasikiniai devyniasdešimt centimetrų.

O kas tai yra sveikas maistas?..... :gele:

Kartais žmonėms galvose prasideda Krišnos sąmonės judėjimas ir tada jie bando sudėlioti savo gyvenimą pagal Indijos atkeliavusias, vegetarizmo teorijaas, visai nepagalvodami, kad jų gyvenimo sąlygos gerokai skiriasi nuo Indijos. Prieskoniai, produktai iš kurių susideda rytų šalių racionas, skiriasi, nuo šiaurės šalių mitybos įpročių....Kaip mes galim valgyti vien žolės, jei jos nesukuria mums riebalinio sluoksnio, kuris apsaugo nuo šalčio žiemą pagal tiksintį periodinį biologinį laikrodį. Be to tam tikri riebalai reikalingi, mūsų organizmo biosintezei. Raskite eskimą, gyvenantį naturalioje aplinkoje, mintantį kruopomis ir žolėmis.... :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kartais žmonėms galvose prasideda Krišnos sąmonės judėjimas

:flowers::gele::gele: :lol: kaip pirstu i aki , oi negaliu, nenustoju zvengusi :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...smarkus vyras, kai norisi sienom iš malonumo lipti.... :flowers:

:flowers::gele::gele: gerai pasakyta...

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...smarkus vyras, kai norisi sienom iš malonumo lipti.... :flowers:

.... mant teko susidūrti su liesų moterų mėgėjais...ėjau į treniruotę, vyriokas stovėjęs tarpduryje, mestelėjo draugams, " čia trenerė? Geriau šikną pati sumažintų"....vat taip... :flowers: Ir mano Ex'ui, kūdos patinka..... :flowers:

Mano vyras, sako, kad „moteris be užpakalio, tai kaip ir ne moteris visai”. Ir kai kurie jauni, sportiški kolegos, pritaria vyrams patinka moterys, kurių klubų apimtis daugiau, nei tie klasikiniai devyniasdešimt centimetrų.

O kas tai yra sveikas maistas?..... :flowers:

Kartais žmonėms galvose prasideda Krišnos sąmonės judėjimas ir tada jie bando sudėlioti savo gyvenimą pagal Indijos atkeliavusias, vegetarizmo teorijaas, visai nepagalvodami, kad jų gyvenimo sąlygos gerokai skiriasi nuo Indijos. Prieskoniai, produktai iš kurių susideda rytų šalių racionas, skiriasi, nuo šiaurės šalių mitybos įpročių....Kaip mes galim valgyti vien žolės, jei jos nesukuria mums riebalinio sluoksnio, kuris apsaugo nuo šalčio žiemą pagal tiksintį periodinį biologinį laikrodį. Be to tam tikri riebalai reikalingi, mūsų organizmo biosintezei. Raskite eskimą, gyvenantį naturalioje aplinkoje, mintantį kruopomis ir žolėmis.... :flowers:

....ne vien smarkus vyras suteikia malonuma :flowers: , nu mano isivaizdavimu smarkus vyras tai spinta su antrasolem, ir toks kruslys kaip zuikis, o po sekso kaip briedis :lol: :gel: , :gele:

a as tai tavo vietj buciau mestelejusi, kad jo sikna nei kiek ne padoresne :gel:, o labiausiai tai treniruotas liezuvis :gel:

jap, pritariu, kad ne mum kropom ir zole misti :lol: , pas mus ziemao pas mus salta :lol:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.