Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

....seksius malonus būdas svoriui mesti.... :super:

Šiandieną siaubynagai susimušiau savo kilogramų kaupyklą...vistik lašiako daugiau tik į naudą išėjo...mėlynės žiaurios, bet pirdikaulio nesusilaužiau.... :zaraz: ...išvada...kūdoms kristi ant užpakalio nepatartina...983ab6ada07db1cc941164984c1b3c8d.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
....ne vien smarkus vyras suteikia malonuma :rolleyes: , nu mano isivaizdavimu smarkus vyras tai spinta su antrasolem, ir toks kruslys kaip zuikis, o po sekso kaip briedis :geda: :lol: , :haha:

....seksius malonus būdas svoriui mesti.... :gele:

Šiandieną siaubynagai susimušiau savo kilogramų kaupyklą...vistik lašiako daugiau tik į naudą išėjo...mėlynės žiaurios, bet pirdikaulio nesusilaužiau.... :D ...išvada...kūdoms kristi ant užpakalio nepatartina...983ab6ada07db1cc941164984c1b3c8d.gif

oij merginos prisijuokiau is jusu pasisakymu :super: gera juoko doze irgi lieknina :gele: :)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau cia kaip uzeinu tai is juoko galiu i kelnes pri.....nu Jus saunuoles kad kaip ir i viska ziurit taip paprastai,super merginos.... :flowers::flowers::flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj prisijuokiau is jusu pasisakymu :flowers::flowers::flowers: :lol: saunuoliukes,kad mokat pralinksminti :lol: :lol: :lol: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...taigiz lieknėjam?....aš va vyrui kompaniją palaikau...nuo 18 nevalgau.... iki 20ar21val....pasku kukliai vakarieniauju... :flowers::flowers:

gera dieta :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš va vyrui kompaniją palaikau...nuo 18 nevalgau.... iki 20ar21val....pasku kukliai vakarieniauju... :rolleyes: :D

niu jeigu as SB kompanija palaikyciau :rolleyes:, bo grizta 2 val nakties is darbo dabar (darba pamainomis padare)

iam einan i lova, dar uzkasti kazka butina, tai visos mano lieknejimo pastangos butu bevaises :doh:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na linksmuoles mergytes :rolleyes: , smagu butu kad nuo juoko kg kristu :D ,net gera cia paskaicius jusu plepaliuku :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...taigiz lieknėjam?....aš va vyrui kompaniją palaikau...nuo 18 nevalgau.... iki 20ar21val....pasku kukliai vakarieniauju... :mirksiukas::sird1:

Jo jo...As irgi po 18 val nevalgau...tik po 21val... :geda:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kas atsitiko zinokit, per savaite laiko kelnes visos sukasi, arba isvis krenta :victory: BET svorio nenukrito nei gramo. O edu visokius amerikietiskus gerius - burgerius, buritas, bulvytes, barbeque ir t.t. :grin:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikriausiai apimtys Indrute sumažėjo :victory:

bet ir tai gerai :grin:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.