Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

virsvorio pas mane nei kiek nebuvo- buvo norma. mitonuosi ryziais, jogurtais, virta vistienos krutinele, salotom, darzovem, vaisiais ir t.t. geriu tik vandeni arba zaliaja arbata- jokiu gazuotu gerimu, jokiu miltiniu patiekalu, bulviu,kepto maisto ir t.t.

"virsvorio pas mane nei kiek nebuvo- buvo norma"...niu tai kam kančios ir agonija?....c8ccac8fa1b1.gif....viską darai ok...jei viršsvorio nėra svoris kris lėtai, dabar organizmas giliam apmastyme, ar jam mes kokį lišną kg ar dar patampyt tau nervus.... :victory:

...vakare tuščiu pilvu gulasi miegoti tik žmogai ,kurie su svoriu ir galvą susipyko, koks normalus gyvūnas gulasi alkanas?

.. obuolys ar arbata su sauainukube šokolado ar kremo, ar su ledinuku, lengva slotytė yra neblogis, svarbu,kad susidaryti naktinė ilgoji pertrauka 12-14val,, kai organizmui reikia poilsio.... :doh:

O aš pripratau krasmnoti, per tas gipsines diena, sunku atsikratyti įpročio, o dabar juk ir pati pasiimti galiu.... :mda: ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
"virsvorio pas mane nei kiek nebuvo- buvo norma"...niu tai kam kančios ir agonija?....c8ccac8fa1b1.gif....viską darai ok...jei viršsvorio nėra svoris kris lėtai, dabar organizmas giliam apmastyme, ar jam mes kokį lišną kg ar dar patampyt tau nervus.... :victory:

...vakare tuščiu pilvu gulasi miegoti tik žmogai ,kurie su svoriu ir galvą susipyko, koks normalus gyvūnas gulasi alkanas?

.. obuolys ar arbata su sauainukube šokolado ar kremo, ar su ledinuku, lengva slotytė yra neblogis, svarbu,kad susidaryti naktinė ilgoji pertrauka 12-14val,, kai organizmui reikia poilsio.... :doh:

O aš pripratau krasmnoti, per tas gipsines diena, sunku atsikratyti įpročio, o dabar juk ir pati pasiimti galiu.... :mda: ....

na kaip atrodo ugis 170cm, o svoris 70kg????

dabar minus 1 kg :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na kaip atrodo ugis 170cm, o svoris 70kg????

dabar minus 1 kg :mda:

..ir gerai....mano ūgis 167, svoris dažniausiai 63 kg, jei nukrenta žemiau 61 kg, bloga savijauta garantuota, vaizdas kūdos viešalkos, sutrinka mėnesisnės, mylintis su vyru mėlynes prisimušdavau......net kai norėjau pastoti, teko priaugti svorio iki 63-65....KMI indeksas tikrai ne rodiklis....

Gal kiti treneriai mane ir linčiuoja už tai ką kalbu, bet man visada gražu moterišką moters figūra, užpakaliukas, klubai. ...Ir tas lašiukas riebaliuko pilvo srityje, taip pat turi savo šarmo...Oksana, pas tave tikrai viskas gerai, savo pačios pasitenkinimui, gali atsikratyti 2-3 kg....ir žiūrėk kaip jausies,,, :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
..ir gerai....mano ūgis 167, svoris dažniausiai 63 kg, jei nukrenta žemiau 61 kg, bloga savijauta garantuota, vaizdas kūdos viešalkos, sutrinka mėnesisnės, mylintis su vyru mėlynes prisimušdavau......net kai norėjau pastoti, teko priaugti svorio iki 63-65....KMI indeksas tikrai ne rodiklis....

Gal kiti treneriai mane ir linčiuoja už tai ką kalbu, bet man visada gražu moterišką moters figūra, užpakaliukas, klubai. ...Ir tas lašiukas riebaliuko pilvo srityje, taip pat turi savo šarmo...Oksana, pas tave tikrai viskas gerai, savo pačios pasitenkinimui, gali atsikratyti 2-3 kg....ir žiūrėk kaip jausies,,, :doh:

viska as suprantu, bet noriu suploneti ir sugrazinti nors siek tiek panasia figura kuri buvo pries nestuma-tada sveriau 53kg. bet dabar noriu sverti 55-56kg :mda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...jei jausies gerai tai ir gerai...palaikymas garantuotas... :mda:

Kažkaip prisiminiau, kai skambijau draugei ir verkiau, kaip aš noriu valgyti....dabar juokas ima, o tada ašaros buvo....6fbcbfc1f78d45657866c0dd74dbe057.gif

jauciuosi super :doh: geriau negu kai valgiau bulves ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj kaip man reik atsikratyt daug nereikalingų kilogramų, bet taip valios nėr....

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as prie tokiu :) stengiuos kazkaip numesti svori nes tikrai didelis viršsvoris,kuris trugdo gyventi,nes paciai labai sunku. :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as prie tokiu :D stengiuos kazkaip numesti svori nes tikrai didelis viršsvoris,kuris trugdo gyventi,nes paciai labai sunku. :this:

.... :victory: ...svorio mažinimas, tokia opi tema, nes kiekvienam žmogui pagal jo kūno sudėjima, amžių ir genetiką, medžaigų apykaita, pritaikoma mityba....kas tinka vienam, netinka kitam.....sunku atsikratyti susiformavusiu stereotipų, nevalgymas vakare, atsisakymas riebalų, valgom tik daržoves ar baltymini maistą, grupuojam kas prie ko dera...Kiculės įkeltas straipsnis jėga,,,, :victory:

Nevalgai vakare,gali iškęsti, puiku....jei tau tai gerai, laikaisi tokio ritmo... :) tik nevartok ilgą laiką to pačio maisto, ( tik daržovės, tik pieno produktai, tik košės) kad neatsirastų vitaminų ar mineralinių medžiagų stygius. Jei laikomės kažkokios tai dietos, vartojam bendro pobūdžio papildus... :) :flowers: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
.... :victory: ...svorio mažinimas, tokia opi tema, nes kiekvienam žmogui pagal jo kūno sudėjima, amžių ir genetiką, medžaigų apykaita, pritaikoma mityba....kas tinka vienam, netinka kitam.....sunku atsikratyti susiformavusiu stereotipų, nevalgymas vakare, atsisakymas riebalų, valgom tik daržoves ar baltymini maistą, grupuojam kas prie ko dera...Kiculės įkeltas straipsnis jėga,,,, :victory:

Nevalgai vakare,gali iškęsti, puiku....jei tau tai gerai, laikaisi tokio ritmo... :victory: tik nevartok ilgą laiką to pačio maisto, ( tik daržovės, tik pieno produktai, tik košės) kad neatsirastų vitaminų ar mineralinių medžiagų stygius. Jei laikomės kažkokios tai dietos, vartojam bendro pobūdžio papildus... :flowers::victory::doh:

Aciukas etaruj :doh::flowers::flowers: ,nes jau pradejau depresuoti del savo svorio :this:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niu jo pas Jus cia uzejus tai atrodo kad jau visos storkes.....bet kiek maciau tai nei vienai tokios net temos nereikia....

o labai idomu ka Jusu vyrai mano apie tai....nejaugi nenori mesikes ant kauliuku.....geriau sausa kaula .....

Cia tik as ir mano pasisakymas siai dienai kaip turiu TUZA,per kuri nematau..... :victory:

Visas palaikau.....gero ir matomo rezultato linkiu is visos :flowers::victory:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.