Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Niu jo pas Jus cia uzejus tai atrodo kad jau visos storkes.....bet kiek maciau tai nei vienai tokios net temos nereikia....

o labai idomu ka Jusu vyrai mano apie tai....nejaugi nenori mesikes ant kauliuku.....geriau sausa kaula .....

Cia tik as ir mano pasisakymas siai dienai kaip turiu TUZA,per kuri nematau..... :flowers:

Visas palaikau.....gero ir matomo rezultato linkiu is visos :flowers::victory:

mano vyras is pradziu juokesi is manes- sake,kad neistversiu, bet deja istveriau :victory: jau antra savaite be saldumynu, duonos, makaronu, miltiniu patiekalu, bulviu ir kitu produktu....

dabar jau rimtai ziuri ir tik klausia ar man nesilpna....sakau,kad puikiai jauciuosi-geriau negu kad jauciausi pries tai :doh:

ir kai pasakau,kad noriu numest minimaliai 10kg, tai sakau,kad isprotejusi esu.... :doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oksana, jis apsiprato su tavimi, tokia kokia dabar esi, ir tam tikras pokytis sujudino..

O aš tobulai lieknėju, vakarienei, 2 bandeles s bananų kremų ir kapučinu....Ryt žinoma iš pareigos savo svoriui dejuosiu, kokios bryzkos ant mano pilvo....8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ryt žinoma iš pareigos savo svoriui dejuosiu, kokios bryzkos ant mano pilvo

oi negaliu, kaip prisijuokiau :)

Etaruj, tavo toks smagus poziuris i nereikalingus kg :angel:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, jis apsiprato su tavimi, tokia kokia dabar esi, ir tam tikras pokytis sujudino..

O aš tobulai lieknėju, vakarienei, 2 bandeles s bananų kremų ir kapučinu....Ryt žinoma iš pareigos savo svoriui dejuosiu, kokios bryzkos ant mano pilvo....8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif8fe97d3befb5.gif

oij prisijuokiau :angel::D :lol: o tas peliukas tai liuksiskas :)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verkti negrazu ,tai reikia juoktis...man patinka tavo poziuris,etaruj... :) :angel:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazin kaip jurk sekasi knyga skaityti :wub1:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.