Pereiti prie turinio
zmonike

Slenka plaukai

Rekomenduojami pranešimai

Kai pasiskundziau,kad man ziauriai slenka plaukai, viena pazystama parupino PLACENT kapsules plaukams(tai buvo pries pora savaiciu) :hm: jau po savaites naudojimo pajutau rezultata- galva buvo pilna plaukuciu

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu girdėjus ir aš apie placent kapsules, bet jos būna man rodos ne tik nuo plaukų slinkimo, bet ir nuo riebalavimosi, nuo pleiskanų, nuo sausų plaukų ir t.t.

Ar aš klystu?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudojau tas kapsules. Pirmi kartai atrodo padėjo, bet..vėliau vėl pradėjo slinkti. Vėl pirkau, bet tikrai nebepadėjo. Slenka nežmoniškai.

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,jau kiek man pasakojo,tai tos kapsules tik nuo slinkimo :D RASKE,nezinau kodel cia tau taip gavosi :flowers: mano drauge jau antrus metus su pertraukom jas naudoja ir viskas gerai. :)

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

merginos ar brangios tos kapsulės? man išvažiavus į daniją kaip pradėjo slinkti plaukai tai dar iki šiol slenka, jau tokia plona kasytė liko :)

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai netyčia užtikau tokį "stebuklingą" ir paprastą vaistą nuo plaukų slinkimo. Pati išbandžiau ir padeda. Plaukus išsitrinti ricinos aliejumi ir palaikyti kuo ilgiau neplautus. Taip daryti kelis kartus. O to aliejaus galima vaistinėj nusipirkti, jo kaina apie 5 litus. Tik man vieno buteliuko užtenka vienam kartui, nes plaukų daug ir stori.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O plaukai nebuna ziauriai riebaluoti?Lengvai issiplauna?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jie riebaluoti, bet geriau nekelti kojų iš namų. :) O šiaip lengvai išsiplauna, dėl visa ko galima du kartus perplauti šampūnu.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ricinos aliejus žinau yra geras dalykas ir blakstienom, skatiną augimą, daro tankesnes ir storesnes.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane taip pat didele problema su plauku slinkimu,zinokit bijau kad nenuplikciau pas mane taip niekada neslinko siaubas kazkoks kuokstais plaukai slenka,nezinau jau ir ka bedaryti,na reiks pabandyti ricinos alieju. :o

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su grinu alejum neeksperementuociau :D Ka daryt tada kai is namu negalesi iseiti del to kad galva reikes plauti kieviena diena nori-nenori.!

Jei plaukai labai sausi ir slenka, yra tokia kauke: pries 30-40 min., iki galvos plovimo padarykite - 1 saukstas medaus, 1 arbatinis saukstukas ricinos alejaus, 1 arbatinis saukstas alijosiaus (sultis). Visa mase gerai ismaisyti ir itrinti i galvos oda. Veliau ne siaip isplauti galva, o butina ir praskalauti nuoviru ramuneliu, dilgeliu, o tik paskui vandeniu.

Tokia procedura galima daryti 1-2 kartus per savaite. ;)

Yra dar ir masazas, kuris stiprina plauku svogunelius, veliau parasysiu apie ji :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man plaukai jau kokius 2 metus nerealiai slenka,tikrai nera sausi, kaip tik gan greitai riebaluojasi..plauku turiu nemazai, tad nuplikti nebijau, daugiau nervina, kad ju visur pilna..Taip pat neisivaizduoju ka daryti, bet bandyti liaudiskas priemones kazkaip netraukia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.