Pereiti prie turinio
Snapė

Veido valymas

Rekomenduojami pranešimai

Ar daroties veido valym??

A? niekad nesu dariusis :rolleyes: Bet antradieniui u?sira?iau. Atsibodo pa?iai kovoti su spuogeliais :unsure: kaip kokiai paauglei...

Gal galit k? patart, papasakot ka?k? negero/gero???

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na a? jau po veido valymo. Atrodau klaikiai :D bet veidas tiesiog atsigaves :rolleyes:

Visi paraudimai tur?tų praeiti ma?daug per dvi dienas, nors kosmetolog? sak? ryt jau nebesimatys nieko.

Bet skauminga proced?ra :D nors gal ?ia tik man taip kaip pirm? kart? ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pati niekada nedarius veido valymo,bet kiek zinau tie paraudimai nieko baisaus :rolleyes: :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pati niekada nedarius veido valymo,bet kiek zinau tie paraudimai nieko baisaus ;) :D

jau dabar viskas pranyke :D

Bet u?tat kos veidelis ?velnus :wub: ir n? vieno spogelio :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano draugei tai ilgai veidas buvo raudonas ir kuri laika dar daugiau spuogeliu buvo atsirade.Bet paskui viskas praejo.Dabar laiminga,kad neissigando ir visko nemete.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano draugei tai ilgai veidas buvo raudonas ir kuri laika dar daugiau spuogeliu buvo atsirade.Bet paskui viskas praejo.Dabar laiminga,kad neissigando ir visko nemete.

Kaip suprast visko nemet?? Tai jai gal buvo paskirtas ilgesnis kursas? Man tai nebent po dviejų trijų m?nesiu reiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji per savaite kelis kartus lankesi.Nezinau ,ka jai dare.Labai daug neklausinejom,nes pati buvo tiek sunerimusi...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veido valymus darausi nuo 19 metų

dabar man 25 m. ir tik neseniai atsisakiau maskuojan?ios pudros

a? u? valymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veido valyma darau du kartus i metus: pavarasi ir rudeni. Kosmetologe sako, kad jei nera spuogu ir kitokiu nesvarumu, tai dvieju kartu per metus uztenka. Mano oda turbut nera jautri, nes nebuna po valymo raudona o ir pats valymas neskausmingas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi esu nebe jauniklė, turiu problematišką odą, galiu parašyti, ką darau, kad mano reikalai po truputį taisytųsi.

PROBLEMOS: veido oda mišri, vasarą atsiranda pigmentinės dėmės nuo pirmų saulės spindulių, jei drėkinamo kremo užsitepa per sdaug - pradeda berti.

KĄ DARAU ?: Naudoju firmos NATINUEL kosmetiką. Ją perku iš kosmetologės. Pagrinde man užtenka prausiklio ir kremo nusiprausus.

Taip ramiau pragyvenu vasarą, veidas būna skaistus, švarus, tik šiek tiek pigmentuotas, nes nuo to reiktų slėptis tik rūsy. O aš labai mėgstu gryną orą :mirksiukas:

PRAUSIKLIS 9proc.3zlxb7v.jpg

KREMAS 8zgi9hk.jpg

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.