Pereiti prie turinio
uogyte

Kodėl pasirinkote šį forumą?

Rekomenduojami pranešimai

o man cia labai mielas forumas :hm:

tai smagu,nes su tavim zmogu labai malonu bendrauti :tongu:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie šį forumą iki šiandien net nežinojau. Visai netyčia kitam forume, per vieną narę sužinojau, kad yra xforumas... Ir man jis visai patinka :victory:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik3-slank.gif_time_1148331600_text_Mano%20dukrytei%20Klaudijai%20jau.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1136498400_text_Mes%20jau%20vedę.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Apie šį forumą iki šiandien net nežinojau. Visai netyčia kitam forume, per vieną narę sužinojau, kad yra xforumas... Ir man jis visai patinka :bredis:

labai malonu girdeti kad tau cia patinka ir gera :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas vakaras. Prisijungiau į šį forumą, nes noriu išmokti žaisti su nuotraukomis ir pabendrauti :mirksiukas: . Nieko negaliu pasakyti apie šį forumą, nes esu naujokė :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labas vakaras. Prisijungiau į šį forumą, nes noriu išmokti žaisti su nuotraukomis ir pabendrauti :rolleyes: . Nieko negaliu pasakyti apie šį forumą, nes esu naujokė :lol:

Labai malonu benitux,kiek galesim tiek padesim tau :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:coffee:Kartais labai noriu su kuo nors pabendrauti-tad tikiuosi rasti cia idomiu pasnekovu! :wub1:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:geda: Beje-labai grazus spalvotas forumas-man tai irgi labai patinka-tesiog spalvu simfonija! :lol:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:lol: Kartais labai noriu su kuo nors pabendrauti-tad tikiuosi rasti cia idomiu pasnekovu! :)

tikrai rasi su kuom pabendrauti... :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

benitux ir afrodita malonu kad radote si forumiuka :D

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man si foruma rekomendavo viena mano drauge :flower: kiek paskaiciau fainas forumas :flower:

as1cxHT0g411210NDU2ODlkfDEzM2R8Tm9qdW%20k.gif

as1csR40g411210MDA1MTMxbHN8MTExNzlzfE%201lcyBzdXNpdHVva2U.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.