Pereiti prie turinio
kicule

Vanga

Rekomenduojami pranešimai

apie Vangos gyvenimą šiek tiek žinau iš to, ką pasakojo vienas mano mokytojas, kuris domėjosi visokiais paranormaliais reiškiniais. Pasakojo, kad Vanga ne nuo gimimo buvo akla, ji apako po to, kai kaime, kuriame gyveno, kilo lyg ir smarkus viesulas, kuris ją nubloškė į mišką ir didele jėga trenkė į žemę. Akys buvo smarkiai pažeistos ir užkrėstos žemėmis, o kadangi tėvai buvo neturtingi ir neturėjo pinigų rimtam gydymui, tai mergaitė liko akla. Bet tada įgavo aiškiaregystės dovaną - galėjo matyti "užmerktomis" akimis. Kai kuriuos įvykius pasaulyje (pvz., Gorbačiovo valdymą ir SSRS žlugimą) ji gana tiksliai išpranašavo - nemanau, kad čia būtų galėjusios pagelbėti kokios nors slaptos tarnybos :geda:

Tiek ir aš žinau, giliau nesidomėjau, knygos neskaičiau ir neplanuoju pirkti, tik pavarčiau knygyne- gi visko neįmanoma perskaityti...Man įdomus pasirodė tas faktas, kad prieš pat mirtį, kai nebepriiminėjo jokių lankytojų, ji sutiko priimti Grigorijų Grabovojų, kuris skelbiasi esantis Jėzaus Kristaus inkarnacija, ir visiems girdint pasakė, kad jis ir yra tas, kuo skelbiasi. Kadangi buvo liudininkų, tai užfiksuota- dalyvavo kažkokia žiniasklaidos atstovė, kuri nufilmavo. Šiuo metu Grabovojus sėdi kalėjime- jam buvo skubiai sufabrikuota byla, kai jis pareiškė norą dalyvauti Rusijos prezidento rinkimuose.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tikiu tokiais žmonėmis.

bet tik tuomet kai jie nesiskelbia.

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tikiu tokiais žmonėmis.

bet tik tuomet kai jie nesiskelbia.

Vanga negali skelbtis, nes yra mirus. O ir kai gyva buvo negalėjo skelbtis, nes buvo akla. Bet pas ją žmonės miniomis plūdo.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tėvas ir močiutė keletą knygų perksiatė apie Vangą, tai daug įmodių dalykų iš jų sužinojau, pati neskaičiau nes knygos rusų kalba. Bet jos pranašystės pildosi :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.