Pereiti prie turinio
Pajure

Kinų maistas

Rekomenduojami pranešimai

Nu ar patiko?

Taip labai ;)

Aš panašia valgiau Kaune (Daukšos g. ) kinų restorane :gele:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kartais kai labai tingiu gamint, gaminu lietuviškai-kinietišką vištieną ;)

 

Produktų reikia laaaabai daug: :super:

vištos krūtinėlės be kaulo,

sviesto,

prieskonių vištai (nedaug)

ir stiklainiuko kėdainių konservų fabriko kinietiško pomidorų padažo

Garnyrui - ryžių.

 

Pagaminimas taip pat trunka nerealiai ilgai, su visu pasiruošimu net kokia 20 min :super:

Kol išverda ryžiai, susipjaustau juostelėm krūtinėlę, lengvai apkepu keptuvėj ant sviesto su prieskoniais, o kai apskrunda užpilu padažu, palaukiu, kol jis sušyla ir baigta :)

 

vištieną supilu ant ryžių ir niam niam - tikrai labai skanu ir greita :super:


Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikes išbandyti :)

Ačiū ;)


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai megstu kinieciu maista,o namuose darydama vistiena i padaza idedu truputi medaus tada visai panasu,arba jai keptuveje kepu,kai baigineja kepti tada idedu pasildito medaus kad geriau pasiskirstitu,nes jis kaip ir cukrus jai ka netaip padarai megsta degti,arba jai per ilgai laikai :flower:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Baklažanai saldžiarūgščiame padaže

 

Baklažaną supjaustyti juostelėmis ir truputį pamirkyti šaltame vandenyje, apvolioti išplaktame kiaušinio baltyme, šaukšte miltų ir iškepti.

 

Saldžiarūgštis padažas:

2/3 stiklinės vandens pakaitinti keptuvėje, supilti 0,5 stiklinės cukraus – maišant kaitinti, kol cukrus ištirps. Įpilti 0,5 stiklinės acto ir 1 min. pakaitinti. Sumaišyti 1/3 stiklinės vandens, 2 šaukštus pomidorų pastos, šaukštą sojos padažo ir šaukštą miltų; pilti į keptuvę ir maišant kaitinti, kol padažas pradės tirštėti. Supilti ant baklažanų.

29__550x_38.jpg


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.