Pereiti prie turinio
kicule

Klausimas vyrams

Rekomenduojami pranešimai

Tame ir esme, lengva kalbeti tiems, kurie net nebuvo gimdymo palatoje, o vaizduoja viska ismanancius :rolleyes: Saunu, kad nebijai pareiksti nuomones apie tokius vyrus (net nezinau, ar juos verta butu vadinti tikrais vyrais :rolleyes: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tame ir esme, lengva kalbeti tiems, kurie net nebuvo gimdymo palatoje, o vaizduoja viska ismanancius :rolleyes: Saunu, kad nebijai pareiksti nuomones apie tokius vyrus (net nezinau, ar juos verta butu vadinti tikrais vyrais :rolleyes: )

O ko čia bijoti - jei kalbu tai kuo tikrai esu įsitikinęs.

O kas dėl vyrų - manau jiems per prievartą priklausytų dalyvauti gimdimuose - tada ir skirybų būtų mažiau, ir abipusis supratimas pagerėtų.

Na išimties tvarka moterys galėtų gimdyti vienos, jei tik pačios taip nusprendė (visi čia paskutinis žodis turėtų būti JŲ), bet tokiu atveju ji turėtų suprasti, kuo rizikuoja.

Va taip.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visai nebloga ideja :rolleyes: Gal kada priims ir toki istatyma :rolleyes:

Duok dieve. (nors ir nesu tikintis ta prasme, kaip šį žodį supranta dauguma...)

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greičiau seimas svarstys kaip "pasisavinti" geriau ir greičiau ES pinigus negu šitokį įstatymą :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Greičiau seimas svarstys kaip "pasisavinti" geriau ir greičiau ES pinigus negu šitokį įstatymą :rolleyes:

O ko daugiau tikėtis iš "avinų bandos" ?

Mane paskutinius 20 metų žiauriai pykina nuo Lietuvos politikos.

Surinkus seimą iš "durnynų" ir tai blogiau nebesugebėtų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Del to tai taip :rolleyes: Bet pasvajoti visgi galima :rolleyes::flowers:

Žinoma. Tik bijau ,kad mes jau "ne į temą" (juk tema - "Idealus vyras")

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is dalies i tema, juk stengiames suprasti ir atrasti budu, kurie padetu daugiau vyru tapti geresniais (idealiu zmoniu juk nera :rolleyes: ) :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Is dalies i tema, juk stengiames suprasti ir atrasti budu, kurie padetu daugiau vyru tapti geresniais (idealiu zmoniu juk nera :rolleyes: ) :rolleyes:

Geresniais per prievartą jie tikrai netaps (nebijokit, neužmiršau, kad ir aš - vyras). O va informaciją per prievartą "įbrukti" galima.

(Kad ir mano pasiūlymas apie gimdymą).

O jau tada bent vienas kitas susimastys - vis šiokia tokia nauda.

Mielos moterys, o kodėl pačios "nespaudžiate" vyrų dalyvauti gimdyme - kiek pašneku su vyrais, tai didžioji dalis taip ir sako "žmona nenorėjo".

Manęs versti tai nereikėjo, pats prašiau žmonos, kad sutiktų - kažkaip intuityviai jaučiau, kad ten mano vieta.

Tarp kitko, kaži kaip dar būtų pasibaigęs mano jaunylės gimdymas, jei manęs ten nebūtų buvę.

Teko paimti gydytoją už atlapų ir paaiškinti, kad aš jam galvą nurausiu, jei nenustos žiūrėjęs teliko ir neis prie darbo.

... ir būčiau nurovęs ... aš rimtai (ir netgi ne perkeltine prasme)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va delto kad daktarai savo darba dirbtu ir reikia vyram dalyvaut.

Na etik delto, kad dirbtu, bet ir delto, kad kartu darem kartu ir bukim kai gimsta.

Nemoku as graziai rasyt.

Bet viska reikia kartu stengtis isgyvent, tada kitokie santykiai. Abudu kartus buvau su zmona ir esu tuo labai patenkintas. neissivaizduoju kitaip. Na tikiuosi ir jinai dekinga delto, kad paalikiau bent jau buvimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va delto kad daktarai savo darba dirbtu ir reikia vyram dalyvaut.

Na etik delto, kad dirbtu, bet ir delto, kad kartu darem kartu ir bukim kai gimsta.

Nemoku as graziai rasyt.

Bet viska reikia kartu stengtis isgyvent, tada kitokie santykiai. Abudu kartus buvau su zmona ir esu tuo labai patenkintas. neissivaizduoju kitaip. Na tikiuosi ir jinai dekinga delto, kad paalikiau bent jau buvimu.

Šaunuolis !!!

Manau, kad prežasčių dalyvauti dar galime visą sąrašą sugalvoti.

Esmė ne čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.