Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Kontraceptinis pleistras

Rekomenduojami pranešimai

Ne?ioju j? antras m?nuo ir kol kas esu patenkinta. Mano organizmas j? toleruoja puikiai, libido :angry: :( :(

K? mano kitos moterys apie j??

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kai j? nulipdei,ar kokių ?ymių ant odos liko?

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toje vietoje nuplauni ir jokių ?ymių nelieka.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na net nesu dar pa kolkas jo bandzius , bet esu girdejus geru atsiliepimu ,bet tik man kaip keista atrodo kazkoks pleistras apsaugo nuo nestumo. Geiste papasakok daugiau apie ta pleistra tikrai labai idomu? :mirksiukas[1]:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man tai sakau, netiko visi?kai, vos vien? m?nes? i?ken?iau :ps:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu man tai sakau, netiko visi?kai, vos vien? m?nes? i?ken?iau :mamba:

A? vos kelias dienas pasikankinau :lol: Ma?a to, kad jau?iausi prastai, tai dar ta vieta (pleistro) skaud?t prad?jo :ps: Gal tai tik mano ?sitikinimas, bet a? jo daugiau nenoriu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? vos kelias dienas pasikankinau :lol: Ma?a to, kad jau?iausi prastai, tai dar ta vieta (pleistro) skaud?t prad?jo :ps: Gal tai tik mano ?sitikinimas, bet a? jo daugiau nenoriu :lol:

Va va man irgi taip buvo, bet kaliau sau ? galv? kad tai tik ?sitikinimas. Tai vis? m?nes? i?ken?iau :lol: Oda po pleistro ne tik kad skaud?jo, bet ire paraudo ir vos ne ?aisdel? atsirado...O d?jau tikrai ant ?varios, sausos odos :lol:

Eina jie sau, o apie libido tai i?vis tyliu su visais kontraceptikais :mamba:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano organizmas puikiai pleistr? toleruoja. Nieko nejau?iu. Tik vaikai kartais paklausia, ar a? koj? susi?eid?iau ;)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va va man irgi taip buvo, bet kaliau sau ? galv? kad tai tik ?sitikinimas. Tai vis? m?nes? i?ken?iau :hm: Oda po pleistro ne tik kad skaud?jo, bet ire paraudo ir vos ne ?aisdel? atsirado...O d?jau tikrai ant ?varios, sausos odos :hm:

Eina jie sau, o apie libido tai i?vis tyliu su visais kontraceptikais :D

Indrute, tai ir savijauta nekokia buvo ;) ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi Indr? turi reikalų su alergijom, nieko nuostabaus, kad organizmas pleistro netoleravo... Yra ir kitų prie?as?ių- gal jau laikas gandrams atskristi ir organizmas prie?inasi?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kadangi Indr? turi reikalų su alergijom, nieko nuostabaus, kad organizmas pleistro netoleravo... Yra ir kitų prie?as?ių- gal jau laikas gandrams atskristi ir organizmas prie?inasi?

Indrute, kaip manai :D :hm:

Na mano oda taip pat labai jautri, bet isbandyt pleistra tikrai noriu, tik gal siek tiek veliau.............

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir laikas jau :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.