Pereiti prie turinio
kicule

Koks atlyginimas,jūsų nuomone, yra normalus?

Rekomenduojami pranešimai

tai as to ir neneigiu tiesiog jei zmogus yra taupus su laiku atsiranda galimybe ir jam kazka gerio isigyti :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tai as to ir neneigiu tiesiog jei zmogus yra taupus su laiku atsiranda galimybe ir jam kazka gerio isigyti :rolleyes:

su laiku...... o jeigu butina dabar???saldytuvas,vyrykle.....???

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ima isimoketinai :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone normalus yra toks atlyginimas, kad gali paimti paskola butui, tureti normalia masina, aprupinti seima ir menesio gale neskaiciuoti dienu iki algos. Tai reiskia, kad pas mus su vyru dar nenormalus atlyginimas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet žinok kiek beturėsi visad norėsis daugiau, didlesnės namo, geresnio maisto ir t.t. ir .t.t nežinau kiek reiktų uždirbti per mėnesį kad būtų gana :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ber yra tokiu seimu, kurios aplamai neturi nuosavo busto ;) Ka tada kalbet :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir daug tokių yra. Mes irgi neturim dar nuosavo būsto, bet gi nepradėsi dėl to draskytis.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš visai patenkinta mūsų šeimos pajamomis... Neturim mes namo ir prabangios mašinos, bet man to nė nereikia... Bet ir algos dienos laukti nereikia...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikriausiai kuo daugiau gauni, tuo daugiau išleidi. Bent jau mums taip...Užtenka viskam, bet didėjan pajamoms ir išlaidos didėja. :rolleyes:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet žinok kiek beturėsi visad norėsis daugiau, didlesnės namo, geresnio maisto ir t.t. ir .t.t nežinau kiek reiktų uždirbti per mėnesį kad būtų gana ;)

O man labai gerai taip kaip gyvenam, aisku gal kai vaikas pauags noresis didesnio busto, bet as esu laiminga, nes man viskam uztenka, o finansus atidaviau tvarkyti vyrui, ir jau metai kaip nezinau nei kiek sildymas kainuoja, vanduo ar elektra ir t.t. o vyras pinigu man pakankamai palieka savom islaidom :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma pinigai yra svarbu,bet SVEIKATA dar svarbesne. Nebus sveikateles,nebus ir pinigeliu. Todel esam patenkinti tuo ka turime ir nesidraskom del papildomu pinigu...uztenka tiek kiek :16:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne piniguose ir esmė. Pvz. mano vyras dabar ištisai komandiruotiese, dabar šiauliuose. Aišku į dieną gauną daugiau nei puse minimumo, bet nėr kada jam jų ir pamatyt. Viską žinomą aš leidžiu :P bet kas iš to, niek oapart darbo nemato. Savaitgaliais jau nieko nesinori, tik padrybsoti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.