Pereiti prie turinio
Nicole

Vairuotojo pažymėjimas

Rekomenduojami pranešimai

oksana,sveikinu tapus vairuotoja :mirksiukas:

aciu kicule labai :* tapau vairuotoja su dideliu vargu.teorija islaikiau is pirmokarto,bet vairavima is ketvirto tik.visi sake kad puikiai vairuoju,bet baime ant tiek uzgoze mane kad is vietos nepajudedavau.

gavus teises is karto pradejau vairuoti0tevas liepe.o atvaziavusi i anglija siaubingai bijau vaziuoti.man tie siauri keliai,gasdina ir dar tie ziedai siauri vietoj normaliu sankryzu-ojojoj....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oksana, bet stenkis prisiversti vaziuoti, man ir teko anglijoje pavairuoti, tai patikek, jauciausi kaip nemokanti vaziuoti, bet jei ilgiau pavazineciau - prasimusciau. To linkiu ir tau, sekmes.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu ledi_x,butinai stenkis kuo daugiau vairuoti, nes jei padarysi didele pertrauka,paskui bus labai sunku pradeti vairuoti :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinau,bet as bijau labai.lietuvoje niekada kojos nedrebejo,o cia atsisedusi uz vairo jauciuosi nemokanti visiskai vaziuoti....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zinau,bet as bijau labai.lietuvoje niekada kojos nedrebejo,o cia atsisedusi uz vairo jauciuosi nemokanti visiskai vaziuoti....

geriausiai pratintis prei nauju keliu velai vakare kai judejimas ne toks didelis. Ir greit man vazineti :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei dabar tuos baimes nenugalesi tai ir bijosi bet kur vairuot ir Anglijoje ir LT :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
geriausiai pratintis prei nauju keliu velai vakare kai judejimas ne toks didelis. Ir greit man vazineti :)

klausausi :doh::super::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as teises turiu nuo 2001m bet vairuot pradejau tik pernai kai nusipirkom masina,bet ir taip mano stazas gal kokia puse metu vairavimo,tokia svajone buvo issilaikit teises ir vazynetis su masina,deja...kol nepadariau avarijos vairuot nebijojau dabar viskas bijau as tos klaipedos vairuotuoju ir visokiu sankryzu nezinau noriu vairuot be baimes o neiseina sedu uz vairo ir drebu ,dar minusas nemoku parkuotis cia mano didziausia baime kai vairuoju visalaik galvoju kaip prisiparkuosiu nes avarija buvo grynai parkavimo ivariau i kita masina,jauciu mano baime nekada nedinks.o norvegijoj atvirskciai nebijojau vairuot ten maziau masinu,vairuotojai demesingi ten man patiko vairuot

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinam....................... :super::gele::mirksiukas: :lol: :lol: :clap2:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai, ir aš sveikinu. Šaunuolė. Iš kelinto karto?

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu ir as labai labai, nes pati zinau koks dziaugsmas islaikyti teises ir koks palengvejimas :mirksiukas: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.