Pereiti prie turinio
fainuolis

Ar lietuvaitės lengvai prieinamos?

Rekomenduojami pranešimai

Aisku kad nepaliks jai nieko, kam guminei mergai pinigai :rolleyes:

ir ties striosni diedai slykstus ir tos kur jiems ..... irgi slykscios, nei laso savigarbos.

O tiem turtingiem krienam tai siulau i sikna susikisti tuos savo pinigus jai neturi kur det, gal pasitenkins slykstynes feeee :D :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  vėja parašė:
Tai čia gal ir prieinamumas. Tik man kyla klausimas, nu blyn gi turėjai ką valgyti tu, jauna, negi jau dirbti taip sunku, kad lengviau vykdyti visus seno krieno potroškius, ir kęsti kad jis ten išsidirbinėja kaip nori, daro ką nori, sako ką nori, prie žmonių elgiasi su tavim kaip nori.

Šlykštu. Durnos tokios panos. Jinai svajoja, kad jis jai visą turtą paliks. Šūdo jis jai paliks, va ką aš galvoju.Sorry už leksiką :flowers:

pritariu, tikrai slykstu

eik dirbti galu gale bet kur bet, tik ne tokiu nesamoniu daryti...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir aš esu tos nuomonės, kad merginos lengvai prieinamos, mane nervija merginų elgesys vakarėliuose jos pačios kabinasi vyrams ant kaklo. O vyrai tuom naudojasi, jie ereliais palieka kai merginos juos taip ant sparnų kelia

Nėr šlykščiau, kai senas diedas eina su jaunute mergina, susikabinę už rankų, man net nuo tokios mintis vemti norisi, fui..

O labiausiai tai stebina merginų įžūlumas, kai pvz aš einu su savo Brangiausiuoju, o yra tokių, kurios praeidamos pro šalį tiesiai i akis žiūri ir dar žvilgsniu nulydi.. Šlykštu taip palieka

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aš tikiu, kad mylėti tai bet kokio amžiaus galima, bet jau ne gerantofiliškai kai jam 70 o tau 20 :rolleyes: Nu aišku visko būna, niekada nesakyk, bet vis tiek man nesuvokiama, kai taip parsiduoda dėl pinigų. Gal tikrai joms sunkiau yra dirbti nei gulėti po seniu...

o dėl panų,kur minėjo čia, kad pačios lenda tai jooo, jau šiti vaizdeliai tai ką žinau... Kaip jos mano jei vaikinas turi paną - tai jis neturi nieko, jei žmoną - tai žmona ne siena..

aj nu net kalbėt tingisi

Sidarbrine vilke - dėl to susikišimo tai aš ir taip manau :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aš tikiu, kad mylėti tai bet kokio amžiaus galima, bet jau ne gerantofiliškai kai jam 70 o tau 20 :rolleyes: Nu aišku visko būna, niekada nesakyk, bet vis tiek man nesuvokiama, kai taip parsiduoda dėl pinigų. Gal tikrai joms sunkiau yra dirbti nei gulėti po seniu...

o dėl panų,kur minėjo čia, kad pačios lenda tai jooo, jau šiti vaizdeliai tai ką žinau... Kaip jos mano jei vaikinas turi paną - tai jis neturi nieko, jei žmoną - tai žmona ne siena..

aj nu net kalbėt tingisi

Sidarbrine vilke - dėl to susikišimo tai aš ir taip manau :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.