Pereiti prie turinio
kicule

Kas mus šiandien privertė nusišypsoti?

Rekomenduojami pranešimai

Aciu mergaites....linkiu ir Jums tokiu..... SURPRISE..... :flowers::flowers::flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ieka stebuklu buna, tik labai gaila gana retai :flowers:

Bet tave nuosirdziai sveikinu su tuo ir linkiu, kad tu stebuklu butu kuo daugiau :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Jums......as irgi linkiu VISOMS,kad butu tokiu maloniu staigmeneliu ..... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vejos zinute :lol:, laabai sypsojaus :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nagi musu diskusija su Indrute, taip nuotaika pakele :D

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mokiniu nuosirdumas pamokose :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik dukra man sako:

- Mama, pažiūrėk, koks dangus apkakotas :flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ką tik dukra man sako:

- Mama, pažiūrėk, koks dangus apkakotas :flowers:

idomu kas ji apkakojo :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

griztu is lauko ir luztu is juoko :D :D atvaziavo pirkt duju vienas toks,veterinaras miestelio.su kelnem,aplipusiom siaudais...isidejo baliona,na ir ima tasyte issiimt pinigu... tasyte atsegta...o gi ziuriu joj pupso vatos tamponeliai,pirstines permatomos,svirkstas didziausias issikises ir dar velniai zino kas... mane kaip nukrete sleikstulys :lol: :lol: :lol: na ka... paemiau pinigus pirstu galais :D jis man : palauk,duosiu geriau ir smulkiu,nereiks grazos. ir vel ta tasyte pries akis :flowers: :lol: :o :flowers: grizau,o broliene ir sako : reikejo paimt ir vatos tamponeliau,musu gi baigesi,i parde nereiktu eit ... as tik : fuiiiii !!! ... :D ir dejom zvenkt :lol:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kulinariniskonkursas.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsikelem su sunuku siand,ir kaip visad, dar luri laika gulim lovoj... kalbam... as jam sakau : ar zinai Arianuk, kaip labai tave mama myli ... o jis : ne as labau (labiau)... :flowers::flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.