Pereiti prie turinio
Snapė

Egipto žemė

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi man egipto zeme kemsa poras smarkiai. todel naudoju kaip skaistalus, man labai grazi spalva kaip skaistalu gaunasi :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip tik šiandien važiuoju pasiimti savo Egipto žemė.

Vis masčiau, masčiau ir užsakiau :D

Mano Ikos firmos :flowers:

Snapė, kaip suprasti? Kažkaip kitaip tepi ja? Aš ir kaip skaistalus ja bandžiau... ta prame pasitepu kremu, kai kremas kažkiek įsigiria į oda pasitepu su šepeteliu lengvais judesiais :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na siaip anksciau naudodavau visam veidui, lengvai padengdavau visa veida, o dabar tik skruostus, skruostikaulius isryskinu ir tike :flowers:

Pas mane kuri net nebezinau, nusitryne uzrasas senai, nes jau senai turiu :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ja jau naudoju antrus metus ir sia vasara pastebepiau kad padaugejo uzsikimsusiu poru, seniau taip nebuvo, ir paskui isgirdau kad ji kemsa poras, tai pilnai tuo tikiu, dar ant pakuotes yra nurodyta kad atidaryta galioja 18menesiu galvoju kad del to :kadaryt: nes seniau viskas buvo gerai, ismesti gaila nes nepigi tai ir naudoju, gera mintis reikia tepti tik skruostus, reikes pabandyti, aciu snape :rolleyes:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuo pirmu dienu kimso, tik pirmoji pakuote tiek antroji.

Bet mano oda super islepus, nelabai kas jai tinka. Va pvz kitos panos tepasi ir viskas :rolleyes:

Na bet man labai gerai sueina uz skaistalus :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.