Pereiti prie turinio
kicule

Nuotraukų įkėlimas į rėmelius

Rekomenduojami pranešimai

Nu liuks! As pasklutiniu metu, labai pamegau photoshopa :flowers: ir aisku esu tik mokine, bet labai aiskios ir fainos cia pamokos :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NU BANDAU JAU KELINTA KARTA,ALE NESIGAUNA NORS TU KA,ESME TA,KAI ATSIDARAU NUOTRAUKA,JI MAN ATSIDARO NAUJAM LANGE,O REMELIS KAZKUR DINGSTA,KAIP MAN JUOS ABU TURET TAM PACIAM LANGE...VIENA KARTA PER KLAIDA GAVOSI,O DABAR VEL NEBEISEINA

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jrt, desiniam photoshop kampe turetu buti kvadratelis salia minuso ir x, tai jui paspaudus turetu rodyti sumazintus dokumentu lamgus, tuo budu galesi matydama tempti nuotrauka i remeli :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz issamius paaiskinimus. Jau senokai turiu photoshopa, bet pati mokiausi su juo dirbt, vis ivairiai bandydama, ir nezinojau, kad taip lengva idet i remelius :susigedes:

8m_10_44F89140_LLLaLiLmLiLnLgLiPLsLuLsLiLtLuLoLkLe_0.gif

63895.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jrt, desiniam photoshop kampe turetu buti kvadratelis salia minuso ir x, tai jui paspaudus turetu rodyti sumazintus dokumentu lamgus, tuo budu galesi matydama tempti nuotrauka i remeli :D

taip taip...radau ir gavosi,aciu...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet turiu dar viena klausima,kai as keliu nuotrauka i remeli,tai remelis buna pazymetas su stebuklinga lazdele,tai ikelus foto ji uzsikelia man ant virsaus,ir kai kurios remelio dalys liek apasleptos po foto,tai kaip reikia padaryt,kad ji gautusi remelio viduje,ta nuotrauka.nesigauna nors tu ka...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jrt, pirmiausiai padaryk, kad remelis nebutu pazymetas stebuklinga lazdele, t.y. spaudi desiniu peles klavisu ir pasirink Deselect..Tada tempi nuotrauka i remeli ir po to atsistojus ant nuotraukos sluoksnio sarase, spaudi su pele ir tempi zemyn po remelio sluoksniu bei atleidi pele..Dabar nuotraukos sluoksnis turetu buti po remeliu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne,nu as ryskiai blondiniu blondine,man nesitraukia i apacia,uzeinu ant nuotraukos sluoksnio,tempiu,bet man tempiasi tik toks punktyrine linija pazymetas staciakampis ir niekas nepersitempia...nu elementariuaiu dalyku negaliu ismokt...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne,nu as ryskiai blondiniu blondine,man nesitraukia i apacia,uzeinu ant nuotraukos sluoksnio,tempiu,bet man tempiasi tik toks punktyrine linija pazymetas staciakampis ir niekas nepersitempia...nu elementariuaiu dalyku negaliu ismokt...

jrt, dabar pagalvok,kaip tu gali pereiti prie kito veiksmo jei nebaigei pirmo ;) kai jau su stebuklu lazdele iskirpai ka reikia, butinai turi baikti komanda. spustelks su peles klavisu dar karta prie tuos punktirines (arba Ctrl+D) linijos ir tik tada kai ji dings, imk kita iranki ir bandyk tempti kur tai reikia ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jrt, pirmiausiai padaryk, kad remelis nebutu pazymetas stebuklinga lazdele, t.y. spaudi desiniu peles klavisu ir pasirink Deselect..Tada tempi nuotrauka i remeli ir po to atsistojus ant nuotraukos sluoksnio sarase, spaudi su pele ir tempi zemyn po remelio sluoksniu bei atleidi pele..Dabar nuotraukos sluoksnis turetu buti po remeliu :victory:

kicule,as snekejau apie si pertempima...man neina pertempt i apacia laierio.o nuotrauka tai zinau kaip tempt,o kodel man neina to sluoksnio i apacia pertemt,kad nuotrauka po remeliu atsirastu...Aciu mergikes kad turit dar kantryybes su manimi

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jrt, tu netempk nieko, o pabandyk tiesiog pereiti is Layer i Layer copy ( arba arvirksciai) :super:

:victory: kalbu apie panele desnei pusei :grin:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kodel jei pas mane fonas baltas ir jei ant pacio remelio yra baltu spalvu,tai kai noriu iskirpti,tai iskerpa ir puse geles ar dar kanors,kas yra tokios spalvos kaip remelio viduris?? ir kai uzpylu kita spalva tai uzsipila ten kur reik,bet ir ant remelio pataiko :doh::rolleyes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.