Pereiti prie turinio
kicule

Nuotraukų įkėlimas į rėmelius

Rekomenduojami pranešimai

Mellysa, kai pasirenki "stebuklu lazdele" nustatyk Tolerance kuo maziasni :flowers: (pvz., 10 arba 15 ;) )

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mellysa, kai pasirenki "stebuklu lazdele" nustatyk Tolerance kuo maziasni :flowers: (pvz., 10 arba 15 ;) )

na reiks ir man nustatyti,nes kai kuriuose remeliuose irgi buna tokia pat problema kaip ir pas Melysa :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, kai pasirenki "stebuklu lazdele" nustatyk Tolerance kuo maziasni ;) (pvz., 10 arba 15 :super: )

aaa...nu dabar aisku!!! Nors katik kirpau kaukes budu! :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su begale klausimu ateinu (kaip visada)

Kokiais budais tik enbandziau nuotrauka i remeli deti niekaip man ensigauna ir remeli tempiau ir nuotrauka nieko gero nesigauna...

As gal ka ne taip darau?

1. Atidarau norima remeli

2. Padarau dublicate Leyer

3. Uzspalvinu fona (dublicate leyer)

4. Su stebuklinga lazdele noriu iskirpti norima vieta o man pasizymi visas remelis ir iskerpa tai ko nereikia, zodziu visas gelytes pasizymi ir visa kita o ne tik ta vieta kur turetu isikelti nuotrauka, kode?

ka ne taip darau?

Ir dar bandziau saugoti remelius padarytus ir jpg formatu ir png tas pats, jokio skirtumo, kokiu formatu jus saugot remelius?

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gal ka ne taip darau?

1. Atidarau norima remeli

2. Padarau dublicate Leyer

3. Uzspalvinu fona (dublicate leyer) -----o kam????

4. Su stebuklinga lazdele noriu iskirpti norima vieta o man pasizymi visas remelis ir iskerpa tai ko nereikia, zodziu visas gelytes pasizymi ir visa kita o ne tik ta vieta kur turetu isikelti nuotrauka, kode?---- Tik kelias dienas atgal rasiau!!! Skaitom zinute pries tavo :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kitaip padariau, pasidariau sau labai paprasta remeli be jokiu pribumbasu ir kai man iskirpo kaspineli tai as ji uzspalvinau su juoda spalva paspaudus Q raide ir paskui viskas gavosi :victory:

va parodau pirma savo "blyna" :)

fd3ffc933299.jpg

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jrt, dabar pagalvok,kaip tu gali pereiti prie kito veiksmo jei nebaigei pirmo :) kai jau su stebuklu lazdele iskirpai ka reikia, butinai turi baikti komanda. spustelks su peles klavisu dar karta prie tuos punktirines (arba Ctrl+D) linijos ir tik tada kai ji dings, imk kita iranki ir bandyk tempti kur tai reikia :alutis:

Atrodo elementaru, kad pareiti prie kito veiksmo kol nebaigei pirmo neimanoma, bet prasėdėjau valandą, sukau galvą, kaip čia man tą veiksmą su magic tool baigt ir vistiek nieko neišmasčiau, kol neperskaičiau šitos žinutės, ir kodėl taip sudėtinga photoshope viskas ^_^

Bet man išėjo tik su ctrl + D o kai spusttelėjau ta punktyrinę liniją nieko nesigavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip reikia kai yra remelis su dviem vietom nuotraukom kaipr eikia ideti dvi foto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu prieinu iki tol kol reikia kompe matyt ir nuotrauka ir rema, su remu susitvarkiau viskas ok, o jau nuotrauka atidarau remas dingsta :rolleyes: , ir sumazinau nuotrauka iki vienodo dyzio, vistiek nera ir layerius nerodo

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zodziu prieinu iki tol kol reikia kompe matyt ir nuotrauka ir rema, su remu susitvarkiau viskas ok, o jau nuotrauka atidarau remas dingsta ;) , ir sumazinau nuotrauka iki vienodo dyzio, vistiek nera ir layerius nerodo

valio ismokau :gele:

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū merginos, pirmas rėmelis pavyko, o antro neatkasu kaip padariau :lotoliukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.