Pereiti prie turinio
kicule

Nuotraukų įkėlimas į rėmelius

Rekomenduojami pranešimai

na, o dabar pasakykit man.

pvz patinkama remeli radau, ar susikuriau. o paskuj noriu foto idet, bet visas svarbiausias veiksmas yra toj vietoj (nuotraukos) kur uzeina remelis... ta prasme kaip padaryt kad visa foto toj (nu taip sakant ertmej) matytus?

r dar - kaip ikelt foto i remeli, o ne remeli ant foto uztempt? nes remeli uzdedu ant foto, pratempiu ir nuostabiai gaunas, bet va kad foto ten i remeli idet - nu niekaip :hm: uztat ir dvieju foto i remeli nemoku isikelt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu ka padarai remelio Backroundcopy. tai desnei panelei ir pereik ant Backroundcopy :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na, o dabar pasakykit man.

pvz patinkama remeli radau, ar susikuriau. o paskuj noriu foto idet, bet visas svarbiausias veiksmas yra toj vietoj (nuotraukos) kur uzeina remelis... ta prasme kaip padaryt kad visa foto toj (nu taip sakant ertmej) matytus?

r dar - kaip ikelt foto i remeli, o ne remeli ant foto uztempt? nes remeli uzdedu ant foto, pratempiu ir nuostabiai gaunas, bet va kad foto ten i remeli idet - nu niekaip :( uztat ir dvieju foto i remeli nemoku isikelt...

Ruta_vyshnia, kad visa nuotrauka matytusi remelyje, tau ja reikia siek tiek pamazinti, kaip tai padaryti ir taip pat ikelti kelias nuotraukas i remeli, paziurek stai sioje pamokeleje :mirksiukas: O kad nuotrauka matytusi paciame remelyje, kai ikeli, tuomet tau reikia paspaudus ant nuotraukos sluoksnio, ji tempti zemyna, po remelio sluoksniu ir tada viskas turetu buti tvarkoj :(

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Antras žingsnis:

Dabar mums reikia padaryti rėmelio kopiją ( antrą sluoksnį).

Spaudžiam (ant Backgound) dešnį pelės klavyšą ir pasirenkam Dublicate Layer.

35cf81339aa2.jpg

Dabar mums reikia antrą sluoksnį užspalvinti . Užeinam su pele ant padaryto sluoksnio (Background) ir spaudžiam (shift+backspace).3409c9431380.jpg

Aš užspalvinau geltona spalva.

b4a0ec91e197.jpg

sveikos mergaites nu prisinervau iki asaru nes neiseina. ir vyras bande nu niekaip :huh:

Sustojau ties spalvos uzdejimo. tiesiog nesuprantam kaip ten ta remelio pvz kur tu geltonai nuspalvinai spalva uzdeti, gal tam remeli kazka rekia pasizimeti kad nuspalvintu geltonai, ir po to iskirpti geltonai pazymeta veta remelyje , kad galeciau nuotrauka pakisti po remeliu. ir kaip paskui istrinti? ta geltonai kur tu ustusavai. man desnei pusej mazoj lentelei tai pasidaro spalva bet remelyje tai ne.

Dabar mums reikia antrą sluoksnį užspalvinti . Užeinam su pele ant padaryto sluoksnio (Background) ir spaudžiam nesuprantu ka turi omeny ka reikia uzspavinti antra sluoksni?

1.ir ka ten daryti su ta stebulinga lazdele?

nu labai atsiprasau kad man nedaina, bet jeigu imanoma tai mergaites paaiskinkit smulkiau. is anksto aciu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir beto dar pas mane nera didiojoj lentelei mazuju lenteliu desniam sone kaip pas jus

ir dar is kur nuotraukele atsidaryti irgi file, open? ar is kur kitur?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mamituke

Pradziai padaryk tokius nustatymus pas save :victory: ( matai kur varneles uzdetos?) Kai nematai desnei pusei paneles, tai ir aisku nematai kur tas antras sluoksnis :)

8f78534188f9.jpg

O tam kad ji padaryt (ta sluoksni) reikia desnei panelei paspausti ant rodomo pav., desini peles klavisa, veliau Dublicate layer

Stai pvz.,

5588bf177cf4.jpg

tada turi gautis taip

0fde28499723.jpg

tai ir yra sluoksniai :)

Pasakyk ar gavosi kas nors :)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mamituke

Pasakyk ar gavosi kas nors :)

sveikute aciukas :victory: uz isamu paaiskinima man viskas gavosi . tik toj lentele kur yra window nera skilteles Navigator. oviska pasidariau kaip tu parasiai man. laukiu tolesniu pomokeliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar gavosi ireminti nuotrauka ? :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar gavosi ireminti nuotrauka ? :)

taip nuotraukele ireminau, tik keliatas klausimeliu,

1. kai ireminau nuotraukele toks desnio sono nuotraukos krastas gavosi juodas tokia plona juostele atroso kad remelio neuztenka bet as remelio matmenys sulyginau su nuotraukos gazin kodel?

2. kai as isaugoju per file- save as ant deskopo man visstiek atsivercia foto shopo progaramoj ir raso stai ka:

You are not allowed to continue because your account does not have tve proper privileges. Please log usingan account witth administrator privileges and tray again.

3. ar galima sia padarytas nuotraukelias irasyti i diska ir nunesti kur nuotraukas daro?

didelis aciu uz pagalba :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as keliu i remeli foto, o man ji nepalenda po remeliu. va taip gaunas:

hhhhhhhhyd6.jpg

p.s. pirmai ne ta foto ikelus buvau :D

tai va, kampai foto lipa ant gelyciu remelio... kaip patraukt kad po apacia sluoksnis butu ar pan - nu nesuprantu...as dar laaabai nauja cia... ir kaip kai remely skylute yra pakreipta - kaip ten foto pakreipt kad idet? :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ruta_vyshnia, kaip tik kazkur cia kelias dienas atgal rasiau mamitukui :victory:

tu pereik ant to padaryto sluoksnio (Bakgraund copy) (arba atvirksciai) Tada foto bus remelyje, o ne ant jo :victory: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.