Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Kokį fotoaparatą šiuo metu turite? Ar esate patenkinti juo? Koks fotoaparatas, jūsų manymu, geriausias?

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar turiu Olympus c-360.

Fotoaparatui greitai 2 metai bus ( na ir lekia laikas :super: ).

Kai ji pirkau jis buvo kaip ir su visai neblogom domenim, bet sio metu noriu jau visai kitokio :smi:

Kokios firmos nezinau, bet kad Megapixel daugiau butu ir t.t.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar turiu Olympus c-360.

Fotoaparatui greitai 2 metai bus ( na ir lekia laikas :super: ).

Kai ji pirkau jis buvo kaip ir su visai neblogom domenim, bet sio metu noriu jau visai kitokio :smi:

Kokios firmos nezinau, bet kad Megapixel daugiau butu ir t.t.

O kiek megapixel jame ir koks Optical Zoom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Megapixel 3.2

Optical 3x zoom

seamless 10xx zoom :smi:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiuo metu turiu Canon PowerShot A700, naujas modelis, labai tinkamas pradedantiesiems. Esu patenkinta. Lengva fotografuoti, didelis priartinimas, 20 fotografavimo rėžimų. Tik komplektuojamas su labai maža atminties kortele. Teko iškart pirkti didesnę. Tiesa kainavo nemažai 999 Lt Topocentre. Kitur dar brangesni.

Šiaip labiau negu kompaktiniai, vertinami veidrodiniai fotoaparatai (pvz. Canon EOS modeliai).

Jei dabar reikėtų rinkčiausi Canon arba Nikon. Esu nusistačius prieš Sony fototechniką, nes jų specializacija - video ir audio aparatūra.

Ir dar. Vaizdo kokybe skaitmeniniai fotoaparatai dar nėra pasiekę to ką gali paprasti.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siuo metu turiu Kodak EasyShare Z740, 5.0 Megapixels, 10 optical zoom..Kokybe labai gera :geda: , visada tokio norejau, tik tiek, kad truputi per didelis keliaujant, papildomas svoris, kurio i maza rankine neisidesi :(

kodak-z740-400-fr.jpgZ700-dos-620.jpgKodak_Camera.gif

O dabar tai svaigstu del Kodak Easyshare V610, 6.1 megapixels, 10 optical zoom :super: Siaip brangoka, bet gal Kaledu senelis atnes dovanu, jei busiu labai gera :lol:

117370.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As siuo metu turiu Kodak EasyShare Z740, 5.0 Megapixels, 10 optical zoom..Kokybe labai gera :hm: , visada tokio norejau, tik tiek, kad truputi per didelis keliaujant, papildomas svoris, kurio i maza rankine neisidesi :geda:

Nicole,gal kartais pakeitei savo fotika :super:

to Kodak EasyShare Z740 ir LT kaina visai nebloga,kiek Airijoje jis kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nepakeiciau, man jis zinok pats pats pats :hm::geda: :lol: o kainos dabar jau mazesnes, nors as ji pries pora metu pirkau uz kazkur 300 euru dar ir dabar kainos panasios, bet maciau tam pixmania.com puslapyje yra siek tiek geresnis Z710 7.1 megapikseliu uz 195 eurus, mano 5.1 megapikseliu..Tik turek omeny, kad reiktu prie to nusipirkti ir SD kortele + rekomenduociau ir pakraunamas baterijas su pakroveju pirkti, nes tokie galingesni fotoapratai labai jau baterijas valgo :hm: as siaip naudoju Uniross firmos baterijas su pakroveju :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne nepakeiciau, man jis zinok pats pats pats :hm::geda: :lol: o kainos dabar jau mazesnes, nors as ji pries pora metu pirkau uz kazkur 300 euru dar ir dabar kainos panasios, bet maciau tam pixmania.com puslapyje yra siek tiek geresnis Z710 7.1 megapikseliu uz 195 eurus, mano 5.1 megapikseliu..Tik turek omeny, kad reiktu prie to nusipirkti ir SD kortele + rekomenduociau ir pakraunamas baterijas su pakroveju pirkti, nes tokie galingesni fotoapratai labai jau baterijas valgo :D as siaip naudoju Uniross firmos baterijas su pakroveju :super:

tai ,o koks pas tave? :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip tik galvoju apie fotiką. Norėčiau, kad būtų kuo geresnė kokybė nuotraukų, darytų nuotraukas automatiškai (nereiktų nustatinėt kaskart) ir, kad į rankinę tilptų (būtų ne didesnis kaip "muilinė"), nes noriu tokio, kad visur nuolat tampytis galėčiau.. kaina iki 1300lt maždaug :hm: Tie filmavimai fotike man visai nerūpi :geda: Blogiausia, kad aš apie tuos parametrus (megapikseliai ir t.t) nė velnio nesuprantu :super:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pakeitem ir mes fotika, nes anas jau atgyvena :lol:

bet as tik uz olymusus, jis kazkur virs 900 6.1 atrodo megapikseliu didelis ekranas na ir visokiu pribumbasu, dar ir atminties korta pirkom, :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.