Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Merginos jus mane su knygom savo priversit lekt i knygyna ir irgi kazka tokio pirktis nes jau seniai noriu, bet vis neprisiruosiu :)

as ir noriu panasios knygos..... :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Merginos, jūs čia patyre kaip reikalas. Bet sakykit man, kaip reiktų išsirinkti foto aparatą šiuo metu?

Žiūriu muilinių kainos jau ne ką ir skiriasi nuo veidrodinių(ką jie reiškią net neįsivaizduoju :doh: bet žinau kad gerai) tai jau muilinę pirkti kaip ir būtų nesamonė ar ne?

Tad nuo ko pradėti ieškoti fotiko?

Šiaip metais, ir lietuvoje nežadu pirkti, bet jau laikas ateiną, naujam pirkiniui :( todėl norėčiau pradėt domėtis, kad nors kokį supratimą turėti :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš važiavau pirkti "muilinės" bet mane tikrai daug kas atkalbinėjo, sako patinka fotografuoti, fotografuoji ne tik šeima, vaika ir t.t. rinkis geriau nebrangu veidrodini, negu "muiline" kuri virš tukstančio kainuoja, nes paskui jos bus per mažai.

Nežinai ar teisingai padariau, bet esu be galo be krašto patenkinta :(

Dabar fotografuoju dar daugiau, nes tiesiog kitaip ir neišeina .... labai norisi... ko toliau, to labiau pradedi keisti reikiamas funkcijas ir pan., nors skaimenines pas mane visa laika buvo AUTO :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....Žinoma veidrodinis daro geresnės kokybės nuotraukas, bet...tam tikroms nuotraukosm reikalingi skirtyngi objiektyvai, Skaitmenose tai viskas viename fotoaparate.Jei nori gražių nuotraukų tik sau pakanka, gero skaitmeninio, nes veidrodinis su kitinių objiektyvu, atima nemažai funkcijų esančių skaitmeniniame....Šiap čia diskutuotinas klausimas, nes kiekvienas už ir prieš turi savo -+....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as fotografuoju su Panasonic Lumix DMC FZ50 :super: :)

Panasonic%20Panasonic%20DMC-FZ50.jpg

galbut jis is pigesniu, bet nuotrauku kokybe as nesiskundziu

P1030361-vi.jpg

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu dar Panasonic FZ-5 (5Megapixeliai, 12x optinis zoomas), bet dabar įsitaisiau Pentax K200 (veidrodinis) - niu... kita kokybė, kitas jausmas, kitas darbas... prie skaitmeninio dabar grįžčiau tik iš didelės bėdos. Aišku, sunkesnis, ir mažiau pasitampysi, bet nesigailiu :wub1: Net ir su standartiniu objektyvu pajėgumai visai kitokie, negu su skaitmeniniu... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet dabar įsitaisiau Pentax K200 (veidrodinis) - niu... kita kokybė, kitas jausmas, kitas darbas... prie skaitmeninio dabar grįžčiau tik iš didelės bėdos. Aišku, sunkesnis, ir mažiau pasitampysi, bet nesigailiu :wub1: Net ir su standartiniu objektyvu pajėgumai visai kitokie, negu su skaitmeniniu... :victory:

Man taip pat, vis dar pratinuos prie to "tampymo" :wub1:

Muiline visa laika gulejo rankinuke, o si jau neimesi siaip :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man taip pat, vis dar pratinuos prie to "tampymo" :wub1:

Muiline visa laika gulejo rankinuke, o si jau neimesi siaip :wub1:

Mano rankinukas nesmulkus, telpa ir tas prie viso kito turto... tik tada pietus į darbą jau nebeįsipakuoju :victory:

Nors dabar žvalgausi kokią kuprinytę :wub1: galgi patogiau bus išiminėt, negu iš rankinuko :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau canon 3.2 pikseliu, veliau jau HP kazkoki laimejau, tai irgi buvo neblogas, dabar naudoju Panasonic Lumix, juo tikrai kokybiskos nuotraukos iseina, bet naturalu, gi viskas tobuleja....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turejau canon 3.2 pikseliu, veliau jau HP kazkoki laimejau, tai irgi buvo neblogas, dabar naudoju Panasonic Lumix, juo tikrai kokybiskos nuotraukos iseina, bet naturalu, gi viskas tobuleja....

Panasonic Lumix kurį? Tarkim, FZ5 nuo FZ20 tikrai ne pora šimtų litų skiriasi, o ir kokybė kita. Apie DX seriją nešneku, nestudijavau rimčiau :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane olympus e-410 10.0 megapixel. labai patinka,tik va su nesiojimu ta pati problema turiu ir dekliuka jam ,bet daugiausia deduosi i rankine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pas mane olympus e-410 10.0 megapixel. labai patinka,tik va su nesiojimu ta pati problema turiu ir dekliuka jam ,bet daugiausia deduosi i rankine

Oho aš neįsivaizduoju kaip savo Olympusą ikišti į rankinę :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.