Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

O as girdejau toki dalyka, kad butent sony neverta rinktis ( cia is fotografu kalbu). SONY, tik megejiskas foto daryt, su jo labai jau "super-puper" rezultatu neturesi :flowers: Pati sony neturejau, tad ir negaliu istiesu pasakyt apie ji nieko + ir nefotografe aisku esu :D Bet kai rinkausi sau fotoatarata, man buvo daug kas aktualu, nes perki ne vienam menesiui ;) (Tada kalba ejo apie si sony fotoaparata :)

Rinktis geriausiai tarp Nikon ir Canon fotoaparatu :flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:flower: Idomu, as kaip tik paskutiniu metu ziurinejau veidrodinius, skaitinejau profesionaliu fotografu apzvalgas, ir visi Sony priskiria prie geriausiu fotoaparatu, nors jie ir brangesni nei tokiu paciu funkciju Nikon ir Canon...Sony @200 kiek zinau, nors ir senesnes versijos, bet pasirodo yra siek tiek geresnis nei @350, nes pastarajame yra Live View funkcija, bet del to fotografavimo greitis kencia ;) Is tiesu niekada negali zinoti, kaip is tiesu yra, nebent tiesiogiai kalbetum su top profesionaliu fotografu, bet ir tai, kaip sakoma, kiekvienam savo, kas tinka vienam fotografui, gali netikti kitam :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar norėjau kaip tik paklausti

žinot būna fotografuoji o nusifotografuoja tik po kelių sekundžių, tai fotografuodavau savo klecką jis nusisukdavo per tą momentą, ir nuotrauka neduok dieve

kaip vadinasi šis dalykas, aš noriu kad jo nebūtų, nuo ko tai priklauso

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergytes as ir ziurineju ,noreciau papirkti ir toko fainuoliska daikciuka i ka butnet reikia kreipti demesi perkant fotoparata,na jei galite parasykite :geda:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes,

jau kelinta savite ieskau sau tinkamo fotoaparato :) turejau muiline, kuri sugedo ir dabar noriu rimtesnio fotiko, mastau apie Nikon D40, gal kas dar turit ir galetumet fotkiu pavyzdziu ideti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos nėra gero-blogo fotoaparato.....yra mokantis fotografuoti ir nemokantis fotografuoti :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kurie yra mokantys, ir kurie nemokantys, labai sunku susigaudyti kai nelabai supranti

aš jau išsirinkau Nikon Coolpix P80 tikiuosi jis moka, nes važiuosim pirtki

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai kurie yra mokantys, ir kurie nemokantys, labai sunku susigaudyti kai nelabai supranti

aš jau išsirinkau Nikon Coolpix P80 tikiuosi jis moka, nes važiuosim pirtki

As apie zmones snekejau, fotoparatai visi moka fotografut :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As apie zmones snekejau, fotoparatai visi moka fotografut :mirksiukas:

matai kad žioplac028.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va aš jau irgi turiu fotiką

tik žinot niekaip nesuprantu, kodėl man neryškios nuotraukos išeina, ir dar ant ekrano toks kaip sniegelis (nežinau kap paaiškinti, bet žinot kai tv blogai rodo, toks sniegelis krenta, pas mane ant fotiko irgi taip pat, gal žinot ką daryti kad nebūtų

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana, net nezinau, kas gali buti, o fotoaparatas naujas?? O nuotraukas kai persikeli i kompa, ar irgi su tokiu paciu sniegeliu :mirksiukas: As kai turejau Fuji fotika, tai per ekrana taip pat neryskiai rodydavo, bet persikelus i kompa nuotraukos buvo geros..Gal lenze nesvari, jei nuotraukos neryskios gaunasi, arba nustatymai negeri :rolleyes:

O as visgi dovanu gavau Sony DSLR A-200, kol kas esu labai patenkinta, nors dar nebuvo kada isbandyti visas funkcijas :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.