Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

pas mane Nikon Coolpix P80 nusipirkau tą kurį patarei (tiksliau vyras nupirko gimtadienio proga)labai tau ačiū

jį patarė ir parduotuvėje

jis visiškai naujas tikriausiai bus nustatymai blogi, bet aš nežinau kaip juos pataisyti, kad ten lietuviškai aprašyta labai mažai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi skrendu tuoj kur tokie dalykai daug pigiau, norėčiau nusipirkti normalų foto aparatą. BET kaip pradėjau skaityti apie jų funkcijas, nustatymus ir t.t. pradedu galvoti kad aš su juo išmoksiu fotkint gal tik metų gale :victory:

Be to pradėjau skaityti apie optikas, nieko nesusigaudau, nebežinau kokios būtinos ar ne. Be to ir optikų kainos tai daugiau negu pats fotikas kainuoja :D

Merginos, ar galėtumėt, suprantama kalba papasakoti, kam reikalingos kelios optikos, ką jos daro, kaip veikia?

Be to, nusipirkus fotkią, per kiek dienų padarėt primą pakankamai gerą nuotrauką? Ar sunku su parametrais?

Labai noriu gražių naktinių nuotraukų, ar reik naktiniam fotografavimui, atskiros optikos? Jeigu reik kokios?

Ir svarbiausias, kokia į kokius duomenis reik atkreipti dėmesį perkant foto aparatą, kad neapsigauti? Kas svarbiausia?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tu noriskaitmeninio ar veidrodinio?

Naktinei foto reiktia stovo, jei naktį fotografuosi kažką arti išsisuksi su blicu, bet gali būti prarastas tamsos efektas.Naktinei fotografijai, dedami specialūs filtrai. Kuo didesmis mg pixelių skaičius, tuo gerenės nuotraukos, rinkis tarp 8-10 milijonų. Galu gale kai prisijūngsiu skype, pakibink... :D

Jei padės pažiūrėk čia, kompaktiniai fotoaparatai, http://www.efoto.lt/fototechnikos_rekomend...us_fotoaparatai

Čia veidrodiniai, pardžiai optikos nesiūlyčiau, kol nesusigaudai kaip naudotis fotoaparatu, pakaks ir kitinio objiektyvo. Veidrodiniai-

http://www.efoto.lt/fototechnikos_rekomend...ai_fotoaparatai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprasta skaitmeninį fotiką aš turiu žiauriai gerą, bet nuotraukos sakykit kaip norit vistiek Š...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apkalbėjom daug foto aparatų su Etaruj ir prėjom prie Nikon D80, tikriausiai tokį ir pirksiu. Kaip kitų nuomonės apie jį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Apkalbėjom daug foto aparatų su Etaruj ir prėjom prie Nikon D80, tikriausiai tokį ir pirksiu. Kaip kitų nuomonės apie jį?

ir as noreciau Nikon D80 :flowers: svajoniu fotoaparatas

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir as noreciau Nikon D80 :rolleyes: svajoniu fotoaparatas

Kodėl? kokie argumentai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane Nicon D 60 :hm:

Daug ka pasakyt negaliu aplamai apie fotoaparatus.

Pati džiaugiuosi iki šiol kad pirkau būtent veidrodini, nors forume buvo visokiu nomoniu ir t.t. dėl to kad iš pradžiu rėikia išmokti su muiline fotografuoti ir pan., bet mano fotoaparatas ir yra skirtas megėjams :lol: Ne karto nesigailėjau dėl savo pasirinkimo.

Indrute, tavo pasirinkimas tikrai :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū labai Kicule už nuomonę. Aš tai išvis nesusigaudau apie fotikus bet labai noriu nusipirkti, ir vis save guodžiu visi išmoko išmoksiu gal ir aš :hm: bet va ir sudėtingiausias procesas kurį išsirinkti :rolleyes: gi norisi ir labai gero ir labai pigaus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nepirkau visai brangaus, nes kaip jau minėjau fotografuoju mėgejiškai ir tam kad pramokti gėriau, manau užtenka to ka turiu :hm:

Nicon D 80 man buvo per brangus :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi rinkausi tarp D60 ir D80, nes kaina panaši. Bet D60 būtų su dviem objektyvais ir tašele fotoaparatui. O D80 tik su vienu objektyvu, bet su Etaruj pasitarėm kad geriau pradžiai D80 :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.