Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

...tuo labiau , kad ne už kalnų gyveni, pamokinsiu, kaip fotografuoti, kai gryši... :flowers: Kai man reikėjo rinktis objiektyvą spojoviau į kainą pigiasnio apie 350lt, ir pirkau už 1,500....neatsidžiaugiu sprendimu. Indrutę dar kartelį sakau, jei gali sautai lesiti, pirk... :piktas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute, nesu turejusi rankose sio fptpaparato, taciau kiek esu maciusi nuotrauku,

padarytu butent siuo aparatu, tai likau suzaveta. Kazkaip atrodo, kad jis nera toks jau ir sudetingas..

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, pagaliau ir as isigijau veidrodini fotoaparata :hihihi:

Esu davolna kaip trys kapeikos :geda:

Pirkasu kaip Kicules Nikon D60.

Norejau kaip jau rasiau anskciau d80, bet kada vis del to nusprendziau kad tikrai perku(t.y. tik siandien) pasake kad parduotuvei jo nera, reik uzsisakyt, o ji pristatys tik pirmadieni, pabijojau kad nespesiu pasiimt, tai pirkau si :hihihi:

Va ir pasigyriau :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, sveikinu su :hihihi: pirkiniu :hihihi:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu su puikiu pirkiniu :hihihi: :hihihi:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute sveikinu su pirkinuku :flowers::victory: :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai merginos :mirksiukas: :) :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites,as irgi labai noriu pirktis nauja fotika,bey va net nzn nuo ko pradet... negaliu apsispresti kokio man reikia,ar tai geros muilines,ar tai veidrodini? Vienur skaiciau,kad megejams geriau pirktis gera skaitminini fotika,negu veidrodini.Dar skaiciau,kad veidrodiniu fotoaparatu pats islaikimas brangesnis,nei pacio fotiko kaina,kazkokie priedai ten ?! :gele: nesigaudau visiskai :happyb:

siaip labai megstu fotkinti.|Kur as,ten ir fotikas mano! :dovana: Dabar turiu paprasta muiline Sony,bet pasiziuriu i jusu nuotraukytes kaip Kicules,Etaruj,Nikoles...tai ir paciai tokio grozio norisi :gele:

isvis butu idomu paklausyti,kas tas yra veidrodinis fotoaparatas ir ar sunku ji valdyti?

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko negaliu pasakyt apie bet kokia gera muiline, nes nelabai ir domejausi. Viena drauge turi tikrai nebloga ir mokejo kazkada ogo-go... Bet jei man reiketu vėl rinktis fotoaparatą, rinkčiausi tik veidrodini :) Čia aš apie save dabar kalbu ;)

Veidrodini nupirksi... o kainuoti kas gali? Kitas objertyvas, stovas fotoaparatui, blykstė ... kaip sakant opetytas auga bevalgant :D

Bet ir be tu priedu taip pat galima apseiti, jei kaip minėjei fotografuoji megėjiškai :)

Gal etaruj, daugiau pasakys apie skirtuma muilinės ir veidrodinio :D ;)

:ps: beje pas Nicole, jei neklystu ne veidrodinis ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.