Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Aciu Kicule, :D aisku daugiau nesuzinojau is tavo atsakymo :ps: ,bet vistiek aciu.;) O tai tos objektyvus reik keisti kas kiek laiko? ;)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tau nieko ir nepatarinėjau, tik pasakiau ka aš daryčiau ;) :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai tu jau turi,ir turetumei matyt skirtuma,kodel vat tau butent taip yra? ;) :D Kodel pav.tu nenoretumei tureti gera brangia su visokiom ten funkcijom muilyne??? As girdiejau visokiu nuomoniu,bet niekas nieko nepaaiskina... bijau,kad nusipirksiu ta veidrodi,o paskui gailesios... gal rimtai geriau kokia gera muilyne!? ;)

p.s. kicule tu nors apie tos objektyvus gali man papasakoti? kas kiek jos reikia keisti,kiek jie kainuoja? :ps:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisti reikes kai sugadinsi, subraižysi ir t.t. Nors aišku viskam yra savo laikas kaip mes nebesaugotume mylimą daiktą :D Nuo bet kokio įbrėžymo, dulkiu ... priklausys ir foto kokybė...

Aš ir dabar norėčiau jau kito objektymo... Pas mane 18-55mm ( Norėčiau 18-200mm ) :ps: Vien dėl to kad norisi daugiau pa'zoom'inti :D

Mellysa, jei abėjoji, gali nusipirkti muilinė, dabar tikrai yra pasirinkimas nemažas :D

Aš kai fotoaparata pirkau ( masčiau apie "gera muiline" iš pradžiu) bet konsultantas gerai pasake ( Ir tikrai pataikė) sako viskas priklauso nuo to kiek jus fotografuojate, juk ir megėjiškai visi skirtingai fotografuoja ;) Paskui praeina kiek laiko ir vistiek tas pats klientas ateina kito fotoaparato ;) Geriau nupirkti vos ne pigiausi veidrodini, nei "gera muilinė"...

Beja, mano Nicon'čikas taip pat megėjiškas :)

Mano muiline, man buvo superine ;) (Foto senesnes daug kas mate) Jei nebutu sugedus kažin kada pakeisčiau fotoaparata :)

:) Jei dėl ko klystu, prašau pateisyti, dar pati nelabai gaudausi :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciuks! :D

bet va sakau,koks man veidrodinis,jeigu as net nzn kas tas pazoominti, 18-55mm,kas tas??? ;) ;) koks skirtumas? :ps: tikrai geda,o dar veidrodinio uzsimaniau :)

vienu zodziu,noriu fotiko,kuris labai graziai fotkintu,ryskiai,be jokiu triuksmu,kad nereiktu su ps redagoti,na nebent minimum!!! ir dar noriu,kad butu imanoma (nzn kaip tai teisingai vadinasi) per viena paspaudima,pagauti ne viena kadra,o pav.kokius 4-5.Ar tokiu dalyku muilinese buna? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai turėtu buti ;)

Aš kalbėjau apie objektyvą... 18-55mm ( nepritrauks tiek kiek 18-200mm) vėl gi žiūrint ka fotografuosi. Pats fotikas "body" ....visas pagrindas objertyvas :ps:

Dėl foto redagavimo, tai vistiek redaguoju ;) Tiesa pasakius, anksčiau mažiau net redaguodavau negu dabar su veidrodiniu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradžioje pas mane buvo Canon Power Shot pro1...skaitmena, labai nebloga skaitmena, ryškumas liuks, tik naktinė ir patalpoje Iso neištemdavo, daug grūdėtumo buvo...kaip mėgėjui , labai patenkinta buvau, ir macro ir Zoomas geras...Tokias pat funkcijas perkant veidrodinį, gali išgauti turint tik specializuotus objiektyvus,+objiektyvo filtras apsaugantis nuo dulkių, įbrėžimų, drėgmės+ valymo priemonės, plius objiektyvo keitimo subtilumai, sensoriaus valymas, kuris kainuoja jei nemoki pats...žinoma galima ir veidrodinį pirkti su kitiniu( dažniausiai dedamu standartiniu objiektyvu 18-55mm), juk jie dabar tiek daug nekainuoja, bet jei norisi nešiotis rankinukyje, nekeliant sau daug reikalavimų gerai skaitmeninis....tokio kuris viką už tave padarytų kaip ir nėra... :flowers:

Redagavimas, jis kažkiek reikalingas, juk būna nepalankios sąlygos, per ryški šviesa,,,viskas dega, per maža šviesa nuotrauka tamsi, kalant su blicu, vėl viskas peršviesta...vaikas bėgioja, o norisi pagauti momentėlį, juk nepūlsi maigyti mygtukų tuo metu, momentėlis pabėgs.... :victory:

Jei įsigysi veidrodinį,apetitas didės, nes norėsis tobulėti, Kiculė labai teisi.... :flowers: spresk, jei gali sau leisti veidrodinį,,,patarčiau.... pirk... :flowers: (bet nuotraukėlės gali būti tamsokos, teks reguliuoti vidinius fotiko parametrus) tik prisimink, karštomis dienomis ir Turkijoje jį tampyti bus sunku.... :victory: :D ( juokauju)

Vakar girdėjau panas kalbant, kai pamatė mane su fotiku, va turėėčiau aš tokį, tai mano nuotraukos būtų superinės....Bet juk priklauso, kaip, kada, ką fotografuoji.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Redagavimas, jis kažkiek reikalingas, juk būna nepalankios sąlygos, per ryški šviesa,,,viskas dega, per maža šviesa nuotrauka tamsi, kalant su blicu, vėl viskas peršviesta...vaikas bėgioja, o norisi pagauti momentėlį, juk nepūlsi maigyti mygtukų tuo metu, momentėlis pabėgs.... :victory:

Jei įsigysi veidrodinį,apetitas didės, nes norėsis tobulėti, Kiculė labai teisi.... :flowers: spresk, jei gali sau leisti veidrodinį,,,patarčiau.... pirk... :flowers: (bet nuotraukėlės gali būti tamsokos, teks reguliuoti vidinius fotiko parametrus) tik prisimink, karštomis dienomis ir Turkijoje jį tampyti bus sunku.... :victory: :D ( juokauju)

Vakar girdėjau panas kalbant, kai pamatė mane su fotiku, va turėėčiau aš tokį, tai mano nuotraukos būtų superinės....Bet juk priklauso, kaip, kada, ką fotografuoji.... :flowers:

etaruj, pati redaguoji pačiam fotoaparate? :flowers:

Tikrai kad :D Kaip kažkada kažkuri iš mūsų mergaičiu forumiečiu pasakė, fotografuoji tu-o ne fotikas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
etaruj, pati redaguoji pačiam fotoaparate? :flowers:

Tikrai kad :flowers: Kaip kažkada kažkuri iš mūsų mergaičiu forumiečiu pasakė, fotografuoji tu-o ne fotikas :D

....pas mane yra funkcija Fotografavimo stilius( portretas, peizažas, klasikinis, sepija, b/w ir kt)ir tai neratukas viršuje, o per meniu,bei trys laisvai pasirenkamos korekcijos, kur gali reguliuoti pustonius, contrastą, ryškumą. Ir tai išlieka kai fotografuoji su reguliujamu ratuku vrišuje....o ko mano akiai pritrūksta nuotraukoje, be abejo pagelbsti fotošopas.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciuks jums mergaites :flowers: Visgi manau,dar nedrysiu pirktis veidrodinio,pakaks ir geresnes muilynes :flowers: tik sakau,reik rasti koki gera,kad bent jau po kelis kadrus gauti is vieno paspaudimo,kad tokia funkcija butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, aš tau pasakysiu, fotografija ne mano hobis, ne mano pomėgis ir iš to pinigų nevalgau. BET visada noriu gražios kokybiškos nuotraukos.

Turėjau tikrai gerą normalią muilinę. BET pirkausi veidrodinį, maniškis senasis(muilinė) nei sugedus nei ką, jį palikau mamai.

BET šiuo metu neatiduočiau nei už ką savo veidrodinio, nekeiščiau į nieką. Ir daugiau niekada nepaimsiu muilinės į rankas.

Jūs gal kaip žaidžiat su Photoshopais, galimą ir su muilinę nufotografuotą nuotrauką "padaryti" griažią, bet aš su juo nežaidžiu. Tad dabar man pilnai užtenka veidrodinio. Absoliučiai visom nuotraukom esu patenkinta.

Tik va to zoomo ir man trūksta kaip kiculei, tai liepą atkeliaus ir mano naujas objektyvas ant zoomo :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va... kiek zmoniu... tiek nuomoniu... :flowers: Aciu uz nomone Indrute :flowers: vienu zodziu...nzn,esu pasimetusi,vienu momentu galvoju,kad uzteks muilines,kitu,pradedu to abiejoti... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.