Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu tik leidžia ir neša kišenė pirk net negalvodama veidrodinį, tuo labiau jeigu pati mėgsti labai fotografuoti. Aš tai net neabejočiau :flowers:

Nes gi ir muilinės normalesnės kaina nenormali, kaip nuotraukų normalių nedaro.( čia mano nuomonė :flowers: ).

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aciuks jums mergaites :) Visgi manau,dar nedrysiu pirktis veidrodinio,pakaks ir geresnes muilynes :flowers: tik sakau,reik rasti koki gera,kad bent jau po kelis kadrus gauti is vieno paspaudimo,kad tokia funkcija butu.

,,,vienas paspaudimas ir multiserija dažnai pakiša koją, nes sufokusuojama ne ten kur nori, o į artimiausią ryškų tašką....ir tai daro visi fotoaparatai....iš 100 nuotraukų geros gali buti tik kelios... :flowers:

Esu Canonistė tad ir pvz tokis...va skaitmena su gera optika ir galimybėmis, patogus valdymas.Pas mane buvo panašus

Žiūrėti čia.... Tik pažiūrėjus į kainą ar ne geriau veidrodis.? Kas be galo patogu atlenkiamas ekranas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taip uz tokia kaina tai jau veidrodini iskart pirktis.bet jeigu as ir pirksiu,tai nesvarbu ar tai muilyne,ar veidrodis... manau leisciau sau isleisti nedaugiau 1000lt. Gal nuo to ir reikejo pradieti??? Skaiciau kazkur,kad jeigu pirkti veidrodini,tai jau pinigu negailet,o pigu veidrodi tipo net neapsimoka.

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu taip uz tokia kaina tai jau veidrodini iskart pirktis.bet jeigu as ir pirksiu,tai nesvarbu ar tai muilyne,ar veidrodis... manau leisciau sau isleisti nedaugiau 1000lt. Gal nuo to ir reikejo pradieti??? Skaiciau kazkur,kad jeigu pirkti veidrodini,tai jau pinigu negailet,o pigu veidrodi tipo net neapsimoka.

Aišku nuo to ir reikėjo pradėt kalbėt :flowers:

Už 1000lt kaži ar net būną veidrodinių? Jaučiu nea :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa nebent paieskosi per skelbimus, tikrai yra tu, kurie pardavineja nauja technika tik zymiai pigiau :)

o mes turim Canon EOS 400D, lyg ir taip parasiau, man tai jis patinka, o vat vyras nori jau keisti, bet, kad finansai siuo metu nelabai leidzia to daryti :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada patarčiau pikti tokį kaip mano niconą, dabar jie tikrai pigesni nei aš pirkau, manyčiau už tūkstantį nusipirksi, o tuo labiau dabar dar ir parduotuvėse nuolaidas daro

nikon p 80

aš nelabai ką apie juos suprantu, bet man čia irgi forume prieš perkant mergaitės patarė, nusipirkau nu ir ką esu labai patenkinta, tik bėda ta kad nei vienos nuotraukos neesu nunešus padaryti visos tik fotike ir kompe :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš nelabai ką apie juos suprantu, bet man čia irgi forume prieš perkant mergaitės patarė, nusipirkau nu ir ką esu labai patenkinta, tik bėda ta kad nei vienos nuotraukos neesu nunešus padaryti visos tik fotike ir kompe :)

Laikas pasitaisyti :flowers: Lauksiu zana tavo nuotraukyčiu :flowers:

Kievienas ir ta "pigu" supranta skirtingai :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zana aha visai gal nieko toks (kiek as tie nusimanau) mergaites ka jus pasakysite? :D

o pas mane dabar tokia muiline Sony DSC-S60 nzn arba as nemoku,arba jis tikrai nieko nedaro,kiek bandziau ji visaip ,viskas gaunasi taspats...ir knygutes nebeturiu,kazkur pasimete,nei pasiskaityt,nei ka... matau,kad ir pas mane yra fokusavimas,o kur ji rasti nzn,visa meniu perknisau,nieko ten neradau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha,pastebejau... dabar visgi vel linkstu lin veidrodinio.Klausikit o pvz.jeigu as nusipirksiu ta veidrodini jau su vienu objektivu,to tariamu standartiniu,ar jis ilgai man tarnaus? Gal kvailas klausimas,bet tik del to,kad nenusimanau visai... :flowers:

Butent bijau isleisti pinigus tarkim ir virs 1000lt nusipirkus muiline,kad paskui gailesios. Galvoju gal rimtai imti veidrodi,tik bijau,as tu objektyvu...kaip pasiziuriejau ju kainas??? :D tai vat paaiskinkit jus man durnei,suprantu,kad kiekvienas kitas objektyvas skirtas skirtingam fotografavimui (naktinis,portreto,macro...neklystu??? :flowers: ) ir kiek supratau yra stardantinis,ane? Ar ne??? :P (nu nesijuokite,bet tik dvi dienas kaip bandau isigilinti i vasa tai) tai va...ar tas stardantinis man ilgam uztektu,ar jis skirtas kazkokiam tik laikui,ar gali su jo begalo nauduotis? va ko as nesuprantu?! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.