Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

..objiektyvas tarnaus ,kol tu jo nesukūlsi, nesudrėkinis ir nepersuksi sriegio.Fotoaparatas gali tarnauti mažiau, nes veidrodiniams yra padarytų kadrų limitas. Tas kuris bus uždėtas, kitinis, pats tas pradėti fotografuoti, padėti pamatams fotografavimui išmokstant naudotis funkcijoms. Kai yra sunkiau tada galvoja galva, o ne fotoaparatas.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu dabar jau biski aiskiau... :flowers:

p.s. limitas??? :D ir koks tas limitas???

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kiekvienas fotoaparatas turi savo skaičiukus, šiap fotoaparato body 2-3metams....

etaruj as labai atsiprasau,gal jau atsibodau su tais kvailais klausimais,bet visai nieko nenusimanau,o labai idomu ir norisi zinoti viska :D

tai ir kas tada po tu 2-3 metu? Fotoaparata gali mesti i siuksline??? :P kazkokia nesamone! Gal as ka netaip suprantu?! bet kad jus peraplinkui vis po viena zodi pasakot :flowers: body :D kol i google neilindau nesupratau kuri cia ta dalys... :) Vienu zodziu,jeigu uzknisau jus,nebekreipkite demesio! :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas OK, kai tutriu laiko galiu bliūznyti...Po 2-3 metų susidėvi fotoaparato tam tikri mechanizmai, tad jis gali pradėti daryti negražias klaidas. Tai apytikslis laikas, nes Canon fotikuose nėra kaip pasižiūrėti, kiek jis padarė kadrų per savo gyvavimą, Nikon'as tą galimybę turi.Galu gale pafotografavus 1-2 metus pati pajusi kas kaip, ir kaip turi fotografuoti fotoaparatas. Gal jis tau tarnaus 5 metus. :rolleyes: todėl neverta pirkti naudoto kelis metus veidrodinio, gal jis jau bus nuvarytas arkliukas, nors ir gražus iš išorės.... :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko sau,negalvojau,kad dar ir taip buna... :rolleyes: Aciu kad turi kantrybes paaiskinimui... :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, as taip pat neimciau muilines, nors kartais ir uzknisa si gargara visur tisiotis, bet kai palygini nuotraukas, tai ka tu - toli saukia :flowers: Man taip pat truksta zoom'o, tad reikes uzsiprasyti Kaledu Senelio naujo objektyvo..Zinok, as neleisiau pinigu muilinei, jau geriau pataupyti ir nusipirkti veidrodini :cocktail:

Kicule, mano fotikas veidrodinis, stai toks :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, as taip pat neimciau muilines, nors kartais ir uzknisa si gargara visur tisiotis, bet kai palygini nuotraukas, tai ka tu - toli saukia :flowers: Man taip pat truksta zoom'o, tad reikes uzsiprasyti Kaledu Senelio naujo objektyvo..Zinok, as neleisiau pinigu muilinei, jau geriau pataupyti ir nusipirkti veidrodini :cocktail:

Kicule, mano fotikas veidrodinis, stai toks :rolleyes:

Aš kažkapraleidau .... :flowers:

Nežinojau .... Su pirkiniu... kad ir paveluotai :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, as taip pat neimciau muilines, nors kartais ir uzknisa si gargara visur tisiotis, bet kai palygini nuotraukas, tai ka tu - toli saukia :flowers: Man taip pat truksta zoom'o, tad reikes uzsiprasyti Kaledu Senelio naujo objektyvo..Zinok, as neleisiau pinigu muilinei, jau geriau pataupyti ir nusipirkti veidrodini :rolleyes:

Kicule, mano fotikas veidrodinis, stai toks :flowers:

Sakau,lig kazkur skaiciau,kad pas tave vidrodis... Aciu uz nuomone Nicole! :cocktail:

Nicole,kodel pasirinkai SONY??? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, Kicule ;) Mellysa, skaiciau daug atsiliepimu ir vienintelis blogas atsiliepimas buvo, kad Sony siek tiek brangesni ir kitu firmu objektyvu negali jiems pritaikyti..Bet as visada vertinau Minoltos fotoaparatus, o nuo 2005 metu Sony ir Konica Minolta kartu nusprende gaminti veidrodinius fotikus, tad Sony turi ne tik puikias savo kurtas technologijas, bet ir Minoltos technologijas..O ir pats Sony vardas daug ka reiskia kas liecia gaminamu televizoriu, video kameru ir fotoaparatu kokybe..Kol kas tikrai nesiskundziu :wub1: :wub1: :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku... siaip pas mane dabar muiline paprasta irgi sony. Tik siaip buvo idomu,kodel pasirinkai butent sios firmos! Nes visur kur paskaitau,daugiausia rekomenduoja Canon arba Nicon... ir as pradiejau taip orentotis... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai absoliučiai iš visų esu girdėjus tik viena kad Sony gerai gamina telikus, gerai gamina audio sistemas bet tik ne fotoaparatus. Fotikai tipo praščiausi, nežinau kiek tiesos.

Bet muilinę turėjau sony irgi. Bet tik dėl to kad ir ankščiau turėtos muilinės buvo sony, tai nereikėjo keist kortelių ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.