Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Aš taip pat panašiai skaičiau :wub1:

Su sony profesionaliai nefotografuosi studijoje ir pan., nėra tiek galimybiu toliau tobulet ... Bet pati aš tokio fotoaparato neturėjau, tai negaliu ir teigti kaip yra iš tiesu :wub1:

Aš tikrai ne prifesionalas, fotografuotim man tiesiog labai patinka... Rinkausi tarp Nicon ir Canon ... Dėl įvairiu priežaščiu... Bet kuris fotogrofas - megėjas po bet kokio savo pirmo rimtesnio fotoaparato renkasi tarp Nicon ir Canon... tai nereiškia kad kiti "negeri" tikrai ne... nieko nenoriu įžeisti ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as suprantu, kad kiekvienas girdime ivairius atsiliepimus apie Sony fotoaparatus, bet paziurekit zemiau i geriausius fotoaparatus, kur Sony tikrai ne zemiausioje pozicijoje..Nemanau, kad profesionalai rasytu apie Sony gerus dalykus, jei tai butu prastos kokybes fotikai :D Kaip jau minejau, daug visur skaitinejau ir jei profesionalai garantuoja, jog tai geras fotoaparatas, man to uztenka..Kaip Etaruj ir minejo, kiekvienam savo, daznai ne paciam fotike esme, bet kaip mes patys matome pasauli per objektyva :rolleyes:

Best Budget Digital SLR Cameras

pentax_km.jpg Pentax K-m

"...the K-m continues the recent Pentax tradition of producing well-thought out DSLRs that offer great image quality. The new Pentax K-m may not feature any great surprises, but it does offer an easy path into the often-confusing world of SLR photography."

Read Review

sony_a350.jpg Sony A350

"With an aggressively affordable price-tag of less than �500 / $400 with the 18-70mm kit lens, the Sony A350 is a compelling reason to join the DSLR world, and a worthy recipient of our highest Essential! rating."

Read Review

nikon_d60.jpg Nikon D60

"...the D60 is a compelling option for users of compact digital cameras looking to upgrade to a DSLR. The additional new features, and particularly when purchased with that VR lens, mean that we can award the D60 our Highly Recommended rating."

Read Review

olympus_e520.jpg Olympus E-520

"The Olympus E-520 is a camera that I can recommend to beginners and enthusiasts alike, and I would not be too surprised to see it in the hands of a few pro photographers, either."

Read Review

sony_a200.jpg Sony A200

"It may not be the most exciting camera on paper, with no Live View and "only" a 10 megapixel sensor, but in practice it's an easy-to-use, solid proposition from which you can confidently upgrade in the future to a more feature-rich model."

Read Review

canon_eos_450d.jpg Canon EOS 450D

"As for the Canon EOS 450D, it is an excellent camera, especially with the image stabilised 18-55mm lens, and it still offers a fantastic introduction to DSLR photography, just like its more illustrious predecessors."

Read Review

Best Mid-range Digital SLR Cameras

nikon_d90.jpg Nikon D90

"The bottom line is that if you are looking for a high-performance yet affordable DSLR for taking high-resolution still photographs of varied subjects, I can highly recommend the Nikon D90 to you."

Read Review

canon_eos_50d.jpg Canon EOS 50D

"Canon have mainly placed their bets on the combination of the new 15 megapixel sensor and Digic 4 processor, hoping that the headline-grabbing pixel count will steal the limelight - thankfully this hasn't come at the expense of image quality. Both prosumer and professional photographers should give the Canon EOS 50D serious consideration."

Read Review

pentax_k20d.jpg Pentax K20D

"At first glance the Pentax K20D simply looks like an incremental upgrade of the K10D, with relatively few additions on offer apart from the headline-grabbing 14 megapixel resolution. Whilst the increased image size is certainly worthy of attention, Pentax have made a substantial number of improvements underneath the surface that add up to make the K20D a really compelling DSLR camera."

Read Review

sony_a700.jpg Sony A700

"Offering a compelling combination of intuitive design and handling, sophisticated functionality and excellent image quality, the Sony A700 is an easy DSLR camera to recommend...the Sony A700 is a fantastic DSLR camera that only narrowly misses out on our coveted Essential / 5 Star award."

Read Review

nikon_d300.jpg Nikon D300

"Though that body-only price tag may appear decidedly steep to the average consumer, the pro will consider the D300 something of a bargain, particularly if he/she already has a collection of compatible optics waiting in a kit bag."

Read Review

Best High-end Digital SLR Cameras

nikon_d3x.jpg Nikon D3x

", for such a high end camera the D3x is surprisingly intuitive to use, controls feels just right, are clearly marked, reasonably sized and the camera responds instantly to each button press or rotation of command dial."

Read Review

sony_a900.jpg Sony A900

"In terms of image quality, the A900 is also hard to find fault with. The resolution is jaw-dropping, the dynamic range is fantastic, the tonality is great and the colours are pleasing."

Read Review

canon_eos_5d_mark_ii.jpg Canon EOS 5D Mark II

"Whilst not perfect, the new Canon EOS 5D Mark II ultimately strikes a great balance between resolution, quality and performance, offering a fantastic all-round package that just deserves our highest Essential rating..."

Read Review

nikon_d3.jpg Nikon D3

"...the fact that the Nikon D3 is (currently) pretty much peerless means this is a rare occasion of a camera deserving the full compliment of review stars."

Read Review

olympus_e3.jpg Olympus E-3

"...the E-3 presents a viable option for those not already wedded to a particular system. Or as David Bailey quipped to fellow photographic legend Barry Lategan at Olympus' E-3 press preview: "seen the new camera, Barry? It's good, innit?"."

Read Review

nikon_d700.jpg Nikon D700

"...the Nikon D700 looks and handles closer to the D300 than D3, in terms of controls and layouts, whilst of course featuring the D3's full frame capture ability, but in a lighter and smaller design. As such it comes across as a kind of 'greatest hits' of Nikon DSLRs."

Read Review

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, dabar gaunasi vos ne taip kad aš kalbu kokius tai negerus dalykus apie tavo fotoaparatą ar kažka panašaus.

Beveik visus tuos modelius aš jau žiūrėjau...

gerai pasakyta, kievienam savo... Kievienas renkasi ta ką nori...

Aš gi nesakau kad pirkau pati pačiausia , o visi kiti "nesamone" , būtent mano modėlis vienas iš paprasčiausiu.

Kalba eina apie tai kodėl pasirinkai būtent tą modelį , o ne kitą :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei eik mergaitės, kiekvienas renkamies ir perkam ką norim.

Aš pvz pirkau nikon vie dėl atsiliepimų visų, iš visų pusių tik ir girdėjau nikon nikon nikon.

Amerikoj tai visi pablūdę dėl sony, ir jiem niekada neįrodysi kad yra geresnių gamintojų, dėl nieko :flowers:

O ir galų gale gi perkam daiktą ne amžiną, bet kada jį pakeisti galimą :rolleyes:

Gal visų kiti pirkiniai būs išvis kokie nors montakin ar dar kokie negirdėti žodžiai :D

Svarbiausia kaip mes matom pasaulį pro foto objektyvą ir kaip kamera tai sugeba užfiksuot :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Drauguzes,labai atsiprasau,kad uzvedziau tokia kalba,nenoriejau,kad kas isizeistu,ar pasijaustu kaip kitaip! :D Tiesiog uzklausiau,kodel buten si firma?! Nes idomu isgirsti kiekvieno nomone.Vat butent mane ir uzkabino tai,kad Nicole pasirinko,ne ta ka pasirenka kiti (dauguma).Zmones juk kaip papugos,vienas pasake ir kiti davaj tapati... Man tiesiog patiko tai,kad Nicole issiskyre is visu ir man pasidare laaaaaaaabai idomi jos pozicija!? Man apskritai patinka zmones,kurie kazka padaro ne taip kaip kiti,jie originalesni,ne tokie kaip dauguma... :rolleyes: ir visada idomu paklausyti tokiu zmoniu...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Drauguzes,labai atsiprasau,kad uzvedziau tokia kalba,nenoriejau,kad kas isizeistu,ar pasijaustu kaip kitaip! :flowers:Tiesiog uzklausiau,kodel buten si firma?! Nes idomu isgirsti kiekvieno nomone.Vat butent mane ir uzkabino tai,kad Nicole pasirinko,ne ta ka pasirenka kiti (dauguma).Zmones juk kaip papugos,vienas pasake ir kiti davaj tapati... Man tiesiog patiko tai,kad Nicole issiskyre is visu ir man pasidare laaaaaaaabai idomi jos pozicija!? Man apskritai patinka zmones,kurie kazka padaro ne taip kaip kiti,jie originalesni,ne tokie kaip dauguma... :flowers: ir visada idomu paklausyti tokiu zmoniu...

Mellysa, nematau del ko atsiprasyneti, tam ir reikalingi diskusiju forumai... juk iš pasisakymų sužinom daugiau ir įvairesnės informacijos :rolleyes:

Aš ligiai taip pat neperseniausiai ieškojau ko įvaresnės informacijos apie fotoaparatus. Kas dėl Nicon-Canon tai ir bezdžioniauti nereikia :flowers: ... O kad ir tau nereiktu, rinkis koki Olympus, vis ne kaip visi bus :sird1:

:sird1: jei bendrauji "odnoklassnikuose" užeik į grupe "клуб фотолюбителей" ten laaaaaabai daug super naudingos informacijos :D Ir b4ja labai daug įvairiu paaiškinimu kodėl geriau vienoks ar kitoks modelis ( ir papratesniu ir "šustresniu" veidrodiniu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole, dabar gaunasi vos ne taip kad aš kalbu kokius tai negerus dalykus apie tavo fotoaparatą ar kažka panašaus.

Kicule, as savo postu nieko tokio panasaus neturejau omenyje..Pati kaip tik ziurejau surasti kazka blogo apie Sony, bet nieko tokio neradau, todel ir idejau info, kaip palyginima, kad Sony ne ka prastesni uz Nikon ar Canon..Jei ka nors blogo atrasiu su saviskiu, tuomet tikrai neturesiu jokiu problemu cia parasyti ir pranesti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule, as savo postu nieko tokio panasaus neturejau omenyje..Pati kaip tik ziurejau surasti kazka blogo apie Sony, bet nieko tokio neradau, todel ir idejau info, kaip palyginima, kad Sony ne ka prastesni uz Nikon ar Canon..Jei ka nors blogo atrasiu su saviskiu, tuomet tikrai neturesiu jokiu problemu cia parasyti ir pranesti :D

Taip vat tame ir esme kad nieko blogo ir nesakiau :rolleyes: O tu iškarto po mano pasysakymo pradėjei ieškoti "blogybiu"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš žinokit jau perdegiau su fotografavimu.

Ankščiau per dieną po 200-300 nuotraukų padarydavau, dabar nuo šaštadienio fotiko nebuvau į rankas paėmus :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, nematau del ko atsiprasyneti, tam ir reikalingi diskusiju forumai... juk iš pasisakymų sužinom daugiau ir įvairesnės informacijos :rolleyes:

Aš ligiai taip pat neperseniausiai ieškojau ko įvaresnės informacijos apie fotoaparatus. Kas dėl Nicon-Canon tai ir bezdžioniauti nereikia :flowers: ... O kad ir tau nereiktu, rinkis koki Olympus, vis ne kaip visi bus :flowers:

:flowers: jei bendrauji "odnoklassnikuose" užeik į grupe "клуб фотолюбителей" ten laaaaaabai daug super naudingos informacijos :flowers: Ir b4ja labai daug įvairiu paaiškinimu kodėl geriau vienoks ar kitoks modelis ( ir papratesniu ir "šustresniu" veidrodiniu).

aha,esu v odnoklassnikax :super: butinai reik uzeiti i ta kluba...pala... o kur man ji ten rasti? :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.