Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Viska paaiškinsiu per AŽ :xsaule:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mellysa, ar apsisprendei dėl fotoaparato?

etaruj, koks pas tave Canon modėlis?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus cia diskusija vedat apie fotoaparatus, o vat mane domina foto krepsys, planuoju pirkt, ale nezinau koki issirinkti

kaip jums?

Global%20Digital%20Collection%20(GDC)%20Kata%20GDC%20DPS%20foto-video%20krep%20ys%20DC-435_01.jpg

cia

image.php?src=v28zhvl357xti1kuxcw16ph0g0j5m6mh.jpg

cia

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, ar apsisprendei dėl fotoaparato?

aha...visgi pirksiu veidrodinit :wub1: tik dabar tik nzn kada... :wub1: :wub1:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kryste pas mane va toks

365789.jpg

Pirkau iškart kartu su fotiku tą pačią dieną. Na ką žinau, krepšys kaip krepšys :wub1: Bet šiaip iš esmės griozdas, dar viena rankinė, nors ir fotikas ne mažuliukas :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasikartuosiu :kadaryt::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasikartuosiu :flowers::kadaryt:

....Meta klaidą 99, kuri turi tam tikrus variantus.Pagal įvykių seką, greičiausiai bus apsinešę objiektyvo kontaktai. Gal mažiai čiužino....? :super:

Fotografuojant, nesuveikia aparatas, nepadaro nuotraukos, ekranėlyje, rodo error 99. klaida, keiskite baterija...

Ryt valysiu...jei ne remont.... :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....pasirodo dasimušė diafragmos mazgas, bendėm dar pešiotis gėl garantijų, ir limitų, bet...teks mokėti pinigus remontui....verks piniginė... :flowers:

Eik tu sau :flowers: o dėl ko taip įvyko? Išmetei iš rankų?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis man streikuoti pradėjo per Kalėdas, labai retai, Kol nepradėjau dabar fotkint vaikų šventes....vat, nepavyko įrodyti jog gamyklinis brokas, reikia siūsti į atstovybę ekspertizei tai ilgai , dar bandėm aiškintis dėl garantijos, tik teisiškai neaptarus nelabai ką gali laimėti....o objieketyvo man reikia, degant.....pradėjo aiškinti apie kažkoius linitus kadramas, sakau jūs mane už durną laikot? limitas fotikui, ir tai jei ką ojiektyvas nepilni 2 metai pas mane. jIE savo susidėvėjo ir viskas,...mojom ranka...Nuvežėm meistrui, jis sako toks brangus objiektyvas neturėjo taip greitai susidėvėti...Kas savrbu KAUNE MEISTRO NĖRA, viskas Vilniuje...Palikom taisyti...po 2 savaičių skambins sakys kas kaip , savaitgalį teks skolintis objiektyvą darbui... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina sau, etaruj kokie nemalonumai, bet as kazkodel nesistebiu, kad viska bando suversti susidevejimui arba kliento nemokejimui naudotis daiktu, man tas pats buvo su telefono aparatu :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.