Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Alina sveikinu su nauju pirkinuku :lol: :doh::hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Po gero pusmečio kada turiu veidrodinį fotiką pagalvoju, jeigu kas pasiūlytų keist į eilinę muilinę ir primokėti kad ir veidrodinio fotoaparato kainą ką aš daryčiau? O gi atsakymas paprasčiausias NEI UŽ KĄ :flowers: Kad ir dvigubai tiek nei už ką....

Pažiūriu savo ankstesnes nuotraukas, siaubas, nesimato nei normalių veido bruožu, ką jau kalbėt apie peizažą ar portretines nuotraukas...

As vel prie seno....

matai kom skiriasi veidrodinis geras fotoaparatas nuo muilines...? Ogi nuotrauku grazume!!! :blush:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, štai apie objektyva VR

Canon стабилизирует изображение, а Nikon подавляет вибрации

Не только фирма Canon занимается разработкой объективов с системой стабилизации изображения. Так называемая, система подавления вибрации (VR) от Nikon позволяет производить съемку с рук длиннофокусным зумом ранним утром, вечером, и даже в условиях недостаточного освещения. Система VR автоматически определяет наличие «шевеленки» — никакого специального режима не требуется.

Система включает в себя плавающий элемент объектива, компенсирующий случайные вертикальные и горизонтальные движения при съемке с большой выдержкой, положение плавающего элемента управляется данными, поступающими от гироскопических датчиков. Система подавления вибрации компании Nikon также способна автоматически определять преднамеренные перемещения объектива, такие, как, например, панорамирование.

В зависимости от условий съемки и индивидуальных приемов фотографирования, объективы с подавлением вибрации позволяют получить выдержку на три, и более, деления больше, чем объективы без подавления вибрации. Например, в случае, когда фотографы, использующие обычные объективы снимают с выдержкой не короче 1/60с для предотвращения появления «шевеленки», с помощью системы Nikon VR они могут достичь тех же результатов при выдержке 1/8с.

Данная функция подавления вибрации может использоваться в двух различных режимах — в зависимости от условий съемки. Обычный режим прекрасно подходит для стандартных условий съемки, включая панорамирование или съемку со штатива. Активный режим предназначен для компенсации специфической тряски, характерной для съемки с большой выдержкой с подвижных объектов, таких как автомобили и самолеты.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Kicule :flowers: Dabar jau aiskiau! po nauju metu galvoju pirktis veidroduka,tai dabar bandau rasti sau tinkancio.Ziauriai sunku gaunasi,bet... :flowers: ko daugiau renku,to sunkiau tampa apsispresti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai turiu 5 metų senumo praktica, bet nesiskundžiu, puikiai veikia. aišku norėtusi naujo gero fotiko, bet dar kol šitas veikia tai pakentėsiu :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Disco koki turi?

As kolkas apsistojau prie siu... :flowers: Kaip manot,mergaites kuris daugiau vertas demesio? :flowers:Nikon D3000 arba Canon 450D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane praktica DCZ 6.2

nu aš kai apie fotikus nieko neišmanau tai nieko negaliu patarti :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man vyras jau sake dovanelei renka pinigelius,nes as noriu Nikon D90.... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites,atiejau pasigirti... :hm: :P Siandien vyras nupirko man nauja fotika :schmoll: visgi issirinkau canon 450D,vienu zodziu... emociju "pilnos kelnes" vien tik is laikimo si daikteli rankose,nors visai dar nieko jamie nesuprantu :lol: Dabar turiesiu nauja galvos skausma!!! :lol: Taip viskas netikietai gavosi,vaziavom tiesiog apsipirkti maisto produktu o gryzom su tokiu pirkiniu :) Vyras nusimine,kad nebeiseis ja staigmena man padaryti gimtadienio proga! :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir man vyras jau sake dovanelei renka pinigelius,nes as noriu Nikon D90.... :schmoll:

saunu :hm:

Mergaites,atiejau pasigirti... :lol: :lol: Siandien vyras nupirko man nauja fotika :P visgi issirinkau canon 450D,vienu zodziu... emociju "pilnos kelnes" vien tik is laikimo si daikteli rankose,nors visai dar nieko jamie nesuprantu :lol: Dabar turiesiu nauja galvos skausma!!! :lol: Taip viskas netikietai gavosi,vaziavom tiesiog apsipirkti maisto produktu o gryzom su tokiu pirkiniu :lol: Vyras nusimine,kad nebeiseis ja staigmena man padaryti gimtadienio proga! :lol:

Mellysa,sveikinu :lol:

Labai lauksiu nauju nuotrauku :) O paskui ir pacios paliginimo skaitmeninio ir veidrodinio :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.