Pereiti prie turinio
Nicole

Fotoaparatas

Rekomenduojami pranešimai

Ramziuke, gal gali kokia nuotraukyte ikelti cia daryta su tuo fotoaparatu :mirksiukas:

As vis dairausi fotoaparatu, noriu naujo :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As labai labai labai noriu Panasonic Lumix DMC-TZ3EB-K :rolleyes: :rolleyes: :D Nes jis maziukas, tilptu man rankineje :D O kur pirkai Ramziuke, kad mokejai maziau :hm:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvoju ir aš nusipirkti naują fotiką Kalėdoms. Bet man reiktų, kad greitai įsijungtų paspaudus. O tai manasis dar pamasto keliokia sekundžių, o mažoji nueina visai kitur per tą laiką :sird1: O gal kur internete yra koks puslapis, kur įdėtos nuotraukos su įvairiais fotikais :sird1: Sesuo turi Olympus kažkurį (kur spavoti dangteliai yra), bet kažkaip per daug baltai fotkina :sird1: Gal nustatymai kokie nesutvarkyti :hm:

mWLw.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Specialiai paieškojau sesės fotiko. Tai foto ten laai gražios įdėtos, o iš tikro nesigauna taip gražiai :sird1: Bet informacijos tikrai nemažai ten yra.

mWLw.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule bandau parodyt, bet iš karto įspėju, kad tai tik pirmi mėginimai :unsure:

p1010242gf0.jpg

Hmmm, kažko kokybė nuotraukos kiek nukentėjo įkėlus į forumą... :flowers:

Nicole o mokėjau mažiau, nes pirkau per pažįstamą, kurio firma fotofechniką tiekia parduotuvėms.

.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as turiu Olympus fotoaparata 6.5megapixel man neblogas visai,bet noreciau kitokio-profesionalaus....

475599d2c1a26.jpg

cia vaizdas fotografuotas is mano fotoaparato-Cambridge

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Musu canon A460 lyg tai. Nieko labai gero, bet nieko ir labai blogo negaliu pasakyti. Ai kokie mes cia fotografai tai mums gerai. Aisku noretusi ir geresnio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as turiu Olympus fotoaparata 6.5megapixel man neblogas visai,bet noreciau kitokio-profesionalaus....

475599d2c1a26.jpg

cia vaizdas fotografuotas is mano fotoaparato-Cambridge

Grzus vaizdelis ir kokybe nebloga

Mes iki siol naudojome Pentax fotika, jau virs dviejumetu jam buvo, bet mano svajone buvo profesionalus fotoaparatas, vyras ispilde mano svajone :alutis::hihihi: nusipirkom Olympus E-510 toki

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu Nicon D40 :alutis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turiu Samsung Digimax i50. Šiaip patogus, nes galima bet kur įsidėt, bet erzina, kad sumano pamąstyt, o norisi pagaut kuo daugiau gerų kadrų....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes turim Sony DSC-P10, 5 mega pixeliu, siaip gan neblogas, jau naudojames beveik 4m. Bet kuo toliau, tuo ilgiau nori pamastyt :wub1: Arba man taip atrodo :wub1: TAigi galvoju keist i nauja, geresni :wub1:

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.