Pereiti prie turinio
Nicole

Kokioje firmoje darote nuotraukas?

Rekomenduojami pranešimai

Kokioje firmoje dazniausiai darote nuotraukas? Kaip kokybe? Ar bandete kur kitur? O gal patys namuose spausdinate su foto spausdintuvu :rolleyes: ?

Redagavo kicule

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dazniausiai tai Kodak salone, kartais Fuji :lol:

Nuotraukas dazniausiai pasirenku matines, kodel pati nezinau, jos man graziasnes :mda::rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labiau matines patinka :mda: Nors as namie dazniausiai darau nuotraukas, t.y. turiu Epson spausdintuva, o nuotraukoms popieriu pati perku..Tik kad nelabai randu matinio popieriaus savo spausdintuvui, todel naudoju gliancini..O i firma nesu tik tada, kai turiu daugiau nei 50 spausdinti..Nors kokybe labai nesidziaugiu, nes mano spausdintuvas daug graziau atspausdina :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man irgi labiau matines patinka :mda: Nors as namie dazniausiai darau nuotraukas, t.y. turiu Epson spausdintuva, o nuotraukoms popieriu pati perku..Tik kad nelabai randu matinio popieriaus savo spausdintuvui, todel naudoju gliancini..O i firma nesu tik tada, kai turiu daugiau nei 50 spausdinti..Nors kokybe labai nesidziaugiu, nes mano spausdintuvas daug graziau atspausdina :rolleyes:

kaip fainai :lol: :super: :D

Ar senai pirkai spausdintuva?

As ir uzsimaniau :lol: :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip fainai :super::super::super:

Ar senai pirkai spausdintuva?

As ir uzsimaniau :lol: :geda:

Zinok, labai faina toki daikciuka tureti :super: Gavau Kaledoms dovanu nuo saviskio pries pora metu..Dabar neisivaizduociau gyvenimo be jo..Sukursiu nauja tema apie tai, nes jei pradesiu pasakoti cia, per daug issiplesiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Help! Reikia pagalbos! Noreciau atspausdinti plakata (ruosiuosi sukurt duktereciai gimtadienio dovanu) ir nezinau, kur galima toki atspausdint (na tarkim 70*100 cm). Ir kiek tai kainuotu. Nei jei labai jau brangiai....

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lolute,o tu kokiam mieste gyveni?

Zinau kad Kaune vienoje is MAXIMA parduotuviu yra Fuji centras,kur daro ivairius idomius dalykus ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lolute,o tu kokiam mieste gyveni?

Zinau kad Kaune vienoje is MAXIMA parduotuviu yra Fuji centras,kur daro ivairius idomius dalykus ir t.t.

As Vilniuj :sird:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pirmą kartą dariau nuotraukas įrėmintas į scrapiniu rėmelius, na ir gavosi tokios mažos :lithuania: (lik butu darytos su polaroid fotoaparatu) Tai patarė daryt visada viską 10x15 formatu.

Bet jei aš paskui užsimanysiu pvz., nuotrauka didele padaryt? Kokybė jau kitokia bus, ania?

O gal Nicole dar ką patarsi man ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat mes irgi darem iremintas nuotraukas,tai kai kurios gerai gavosi,kitur reikejo baltus krastelius apkirpti,nes remelis per mazas gavosi,o kitur nesimato viso remelio.Nesupratau.Juk kai reminu nuotraukas visada nustatau image size 800.O vat gaunasi skirtingai... :lithuania:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmonike, o kodel butent 800 ? Juk jei noresi daryt paskuj didesne nuotrauka kokybe nekokia gausis :lithuania::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, dazniausiai ivedu 800. :lol: Ka as zinau...Na,tu man taip parodei tai ir varau. :D Aisku,kai remelis tada labai issiplecia,tai pamazinu.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.