Pereiti prie turinio
Nicole

Kokioje firmoje darote nuotraukas?

Rekomenduojami pranešimai

Na, dazniausiai ivedu 800. :) Ka as zinau...Na,tu man taip parodei tai ir varau. :) Aisku,kai remelis tada labai issiplecia,tai pamazinu.

As gal rodydama, tik apitiksliai tada nustaciau... :unsure: :lol:

800 manau mazoka :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aisku... :D Bet ir 800 uztekdavo kai kuriems remeliams..Ai,tai nieko-apkirpau biski krastelius ir gerai :lol:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu isvis nemazink remelio arba foto, nebent labai mazas langelis nuotraukai ir pan., mes specialiai png formatu ir didelius i foruma dedam, kadpaskui smagiau butu dirbti su tuo remeliu :lol:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal kas bandėt užsakinėt internetu? Yra dabar tų firmų, kad nete prikabini ir jie padarę atveža..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis maciau apie tai, bet dar nei karto ir neteko :bredis:

Gal tikrai kas bande? Idomu ar patiko? Kokia nuotrauku kokybe? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patikimiau nuveti ir atsiimti paciai :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vakar pirmą kartą dariau nuotraukas įrėmintas į scrapiniu rėmelius, na ir gavosi tokios mažos :hihihi: (lik butu darytos su polaroid fotoaparatu) Tai patarė daryt visada viską 10x15 formatu.

Bet jei aš paskui užsimanysiu pvz., nuotrauka didele padaryt? Kokybė jau kitokia bus, ania?

O gal Nicole dar ką patarsi man ?

Man atrodo 10x15 turetu uztekti, nes kiek as spausdinus nuotrauku savo spausdintuvu, tai turedama 10x15 ir spausdintuve nustatydama A4, man visada atspausdindavo puikios kokybes nuotraukas :doh: Bet kalendoriams siulyciau juos daryti A4 formato :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip dariau tas nuotraukytes įrėmintas kur jūs mergaitės įrėminot, dariau didesnes negu 10X15, na ne A4 formato, bet ne ką mažesnes, gavosi pasakiškos :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

smagu kad patiko :doh::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai namie spausdinu :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mani spausdintuvas irgi nuotraukas gali spausdinti, bet namie kažkaip niekad neapsiimu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas . paskaitinėjau jusu pamastymus ir pasidarė įdomu, ar kuri skaičiavot, kiek kainuoja spausdintis foto namuose spausdintuvu negaunant kokybiško produkto. ištikro kokybė priklauso ne nuo firmos kurioje spausdini, o nuo turimo failo (fotografuota telefonu ar fotiku) . nesiginčysiu dėl FUJI ir KODAK atspaudų atspalvio skirtumo, tačiau tai kėkvieno reikalas. pigiausiai foto galima pasidaryti kogero per EUROKOS tinklą, tačiau tai nėra pats greičiausias būdas. man patinka pačiai kontroliuoti procesą ir pasitarti dėl kokybės su laborantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.