Pereiti prie turinio
kicule

Nagų dailės nuotraukos

Rekomenduojami pranešimai

c0c891f4542a.jpg

183e016e7f4f.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu jau tie smailus tai man kazkokia katastrofa.... ( kalbu apie nagu forma), ismarginti tai graziai....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man smailūs irgi ne, bet dailė :flowers::super::super:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

658b7f16fbff.jpg

a27e25e64afb.jpg

0ddc1b1222c1.jpg

36d2451bbb0c.jpg

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
df380c06a4d1.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasakiski nagai ir piesinukai-kazkaip dabar man pradejo patikti smailus naguciai :) :) :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana, o jei pati pabandytum, tai isvis patiktu :) As kai buvau pati sau pasidarius smailius, tai pirma diena vos atvaiksciojau, vis nukirpti norejau, keista buvo, drauge sako nekirp, pabuk kelias dienas, tada ir nukirpsi... na ir ka...likau gan ilgam :) kadangi uzaugo ogo go kokie :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aqua-design-nail7.jpg

aqua-design-nail.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
df380c06a4d1.jpg

Jaaaaazau kas čia dabar? :D ;) fuuu net suvymdė, taip neestetiškai atrodo kad :kadaryt: čia gal vyrui daryta kad tooookia šlykščiai plaukuota ranka? fuuuu

Net gražūs nagai su gražiai daile ant toookios rankos klaikiai atrodo :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indre, kol neparasei , net neatkreipiau demesio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indre, kol neparasei , net neatkreipiau demesio :D

Bet fuuu kaip kraupiai atrodo ane? Tiek neestetiškai kad siaubas ;) juokas dabar ir man ima, iš pradžių žiūrėjau ir vymdžiaus, nu man kojos neskusto, pažastys taip klaikiai neatrodo kaip šitos rankos vyriškos su ilgais nagais :kadaryt:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi pirma mintis buvo, kad tokie plaukuoti pirštai :D Dar pasižiūrėjau dar kartą, nes pagalvojau, kad pasirodė (pastaruoju metu man mat vaidenasi dažnai..). Bet tikrai tie plaukeliai viską gadina.

Kvailą klausimą užduosiu ten visur yra ranka piešta? Ar kai būna tokie lipdukai kažkaip prisiklijuoja?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.