Pereiti prie turinio
kicule

Kelias į žvaigždes 2

Rekomenduojami pranešimai

Kad praeitame finala Valinskas sakė kad bilietų nėra jau nei į vieną finalą, likę tik kelios stovimos vietos.

nors irgi gal tik reklama buvo.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kad praeitame finala Valinskas sakė kad bilietų nėra jau nei į vieną finalą, likę tik kelios stovimos vietos.

nors irgi gal tik reklama buvo.

tai kad vakar kai koncerta ziurejau ,apacioj relama buvo kad bileto kaina i koncerta 20 lt.,

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilius Myli-nemyli laidoje merginą pravirkdė pasirinkęs 1000 litų...

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vilius Myli-nemyli laidoje merginą pravirkdė pasirinkęs 1000 litų...

as ir ta laida maciau na man taip pagailo tos merginos,jauciu jai sokas buvo ji net nesitikejo kad taip Vilius pasielgs ,krito man Vilius akyse as apie ji buvau gerenes nuomones,na aiksu cia kiekvieno pasirnkimas bet man taip yra labai negrazu is jo puses :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir ta laida maciau na man taip pagailo tos merginos,jauciu jai sokas buvo ji net nesitikejo kad taip Vilius pasielgs ,krito man Vilius akyse as apie ji buvau gerenes nuomones,na aiksu cia kiekvieno pasirnkimas bet man taip yra labai negrazu is jo puses :D

Taip mačiau ir aš,kažkaip iš karto pasiutau ant Viliaus,tačiau vėliau pagalvojau:gal jis teisingai įvertino save šalia tos merginos :victory: turbūt pasijuto nevertas jos,tad kam turėti merginą iki studijos išėjimo-geriau štukytę kišenėje :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas siandien ziurejo? Ka gero rode?

Tik per reklama maciau istrauka,kaip grudas Agne pavadino :victory:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar ziurejote kelias i zvaigzdes finala ? na kaip dziaugiuosi kad laimejo Merunas, tikrai yra fainai kad laimi talentingas zmogus :geda::this: :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau ir as :this:

Gerai kad Merunas laimejo :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

“Kelią į žvaigždes 2” laimėjo Merūnas

2006 12 30

Koncerto Vilniuje metu paaiškėjo “Kelio į žvaigždes 2” nugalėtojas. Sulaukęs net 106 069 žiūrovų skambučių pagrindinį realybės šou prizą- 100 tūkstančių laimėjo Merūnas.

Iš viso balsavo net 181 505 žiūrovai. Išgirdęs rezultatus iš džiaugsmo Merūnas net pašoko. Su šypsenomis veiduose jį sveikino ir kiti dalyviai. „Kol vienas už visus- mes jėga“,- skambėjo paskutinė „Kelio į žvaigždes 2” daina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaunu kad Mėrūnas laimėjo, Radžis nebuvo vertas pirmos vietos.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat manau :mda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas ir nesigirdi nauju zvaigzdunu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.