Pereiti prie turinio
kicule

Kiek vaikų planuojate turėti?

Rekomenduojami pranešimai

man tikrai buvo nesvarbu ka turesiu, aisku laabiau norejosi mergyciu :super:

Vilke, tavo pasakymas labai kategoriskas... Jei turesi mergyte, tai kas bus kitaip? Nemylesi savo vaiko?

Kol neturi vaiko tai kazko nori ( kalbu apie lyti) bet kai pamatai pirma karta savo stebukleli, taip "dzin" kas ... berniukas ar mergaite. :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Arba kol neatsitinka nelaimė kaip kad man :super:

Tada atrodo dieve kokios kėštos mintys ir šnekos kad noriu būtent to ar ano(aš čia apie lyti).

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vilke, tavo pasakymas labai kategoriskas... Jei turesi mergyte, tai kas bus kitaip? Nemylesi savo vaiko?

Kol neturi vaiko tai kazko nori ( kalbu apie lyti) bet kai pamatai pirma karta savo stebukleli, taip "dzin" kas ... berniukas ar mergaite. :D

na vakar taip masciau ir nusprendziau, kad mergaitems labai sunku, neskaitant fiziologiniu dalyku....., uztat nenoriu mergaites ne uz ka... ;)

taip net uzpykau, kad visoki velniai puola, o berniukams kaip vanduo nuo zasies, juo paprasciau juo geriau... vien kalbant apie ligas tai :super: uztat ir noriu kad butu berniukas, o ne mergaite :super:

jau budama vaikas supratau koks didelis skirtumas yra tarp berniuku ir mergaiciu.

kicule nelaikau vaiko stebuklu ir nelaikysiu, nes nesijauciu bite motinele :D , nera to motinystes instinkto ir viskas, jokios kalbos manes neitikino kad tai zavu, nors aplink visos drauges laukiasi ir suokia akip kanareles, bet ir pries tai jos labai norejo tu "stebuklu", o as ne. ir galit net nesakyt kad gimus vaikui viskas pasikesi, nes tvirtai zinau kad nepasikeis, tik atsakomybes padides daug kartu.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na vakar taip masciau ir nusprendziau, kad mergaitems labai sunku, neskaitant fiziologiniu dalyku....., uztat nenoriu mergaites ne uz ka... :D

taip net uzpykau, kad visoki velniai puola, o berniukams kaip vanduo nuo zasies, juo paprasciau juo geriau... vien kalbant apie ligas tai :super: uztat ir noriu kad butu berniukas, o ne mergaite :super:

jau budama vaikas supratau koks didelis skirtumas yra tarp berniuku ir mergaiciu.

kicule nelaikau vaiko stebuklu ir nelaikysiu, nes nesijauciu bite motinele :D , nera to motinystes instinkto ir viskas, jokios kalbos manes neitikino kad tai zavu, nors aplink visos drauges laukiasi ir suokia akip kanareles, bet ir pries tai jos labai norejo tu "stebuklu", o as ne. ir galit net nesakyt kad gimus vaikui viskas pasikesi, nes tvirtai zinau kad nepasikeis, tik atsakomybes padides daug kartu.

Hormonai visas pakeičia... ;)

Keistas tavo požiūris į moteris... Nė už ką nenorėčiau būti vyru...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule nelaikau vaiko stebuklu ir nelaikysiu, nes nesijauciu bite motinele :( , nera to motinystes instinkto ir viskas, jokios kalbos manes neitikino kad tai zavu, nors aplink visos drauges laukiasi ir suokia akip kanareles, bet ir pries tai jos labai norejo tu "stebuklu", o as ne. ir galit net nesakyt kad gimus vaikui viskas pasikesi, nes tvirtai zinau kad nepasikeis, tik atsakomybes padides daug kartu.

Kalbi kaip aš prieš kelis mėnesius :(

Mergaitės patvirtins kad visada buvau prieš vaikus, niekas jų nemėgau ir nenorėjau....

Bet viskas greit gali pasikeisti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na vakar taip masciau ir nusprendziau, kad mergaitems labai sunku, neskaitant fiziologiniu dalyku....., uztat nenoriu mergaites ne uz ka... :)

taip net uzpykau, kad visoki velniai puola, o berniukams kaip vanduo nuo zasies, juo paprasciau juo geriau... vien kalbant apie ligas tai :( uztat ir noriu kad butu berniukas, o ne mergaite :(

kicule nelaikau vaiko stebuklu ir nelaikysiu, nes nesijauciu bite motinele :) , nera to motinystes instinkto ir viskas, jokios kalbos manes neitikino kad tai zavu, nors aplink visos drauges laukiasi ir suokia akip kanareles, bet ir pries tai jos labai norejo tu "stebuklu", o as ne. ir galit net nesakyt kad gimus vaikui viskas pasikesi, nes tvirtai zinau kad nepasikeis, tik atsakomybes padides daug kartu.

niu buna tokiu moteru,kurioms visiskai nusispjaut i seimos pagausejima ir i vaikus- tarp mano draugiu yra pilna tokiu, kurios nenori vaiku ir nejaucia motinisko instinkto.... topkioms moterims siaip reikejo gimti ne moterimis,o vyrais.....

siaip pagal tokias moteris, ju pasakojimus galima spresti ka galvoja vyrai :) ir kaip vyrai reaguoja i vaikus :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GEISTE, harmonai gali keisti ir ne i motiniska puse :D

As niekad negalvojau apie tai kuo noriu ar nenoriu buti, nes tuomet galima is proto isikraustyt besigrauziant :)

Indrute, tikiu, kad tau taip buvo :) , nes kaip GEISTE sako harmonai keicia :)

man tai kuo daugiau metu tuo norai mazeja :)

Oksana pagal tavo issakyta nuomone tai tu labai smerki tokias nemotiniskas moteris, nors man nera nusispjaut kaip sakai, tiesiog nesivadovauju "rujos " instinktu, kad visa gyvenimo prasme vesti jauniklius. GAlbut mano tevas ir norejo kad gimtu berniukas :)

gai ir reikojo man gimti vyru :(

seip tai man vaikai patinka dideli, nu nuo kokiu 8 metu. Tai visai liuks, man nepatinka kudikiai ir mazi :D

o del vyru tai, pagal tai negalima sprest kaip reaguoja vyrai. DAuguma vyru labai myli vaikus. :) D, nu mano vyras gal nelabai :(

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
GEISTE, harmonai gali keisti ir ne i motiniska puse :(

As niekad negalvojau apie tai kuo noriu ar nenoriu buti, nes tuomet galima is proto isikraustyt besigrauziant :(

Nėštumo ir žindymo hormonai padaro perversmą kiečiausių moterų galvose...Neužmiršiu, kaip nuvažiavau pas vieną draugę aplankyti jos leliaus. Mane žvengas ėmė nuo tų visokių uti tiuti jos balse... O jau tokia vyriška buvo ir prieš vaikus nusistačius :)

Tie hormonai neveikia nebent prasigėrusių ir nusivalkiojusių moterų, nes jų galvose per didelė košė...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nėštumo ir žindymo hormonai padaro perversmą kiečiausių moterų galvose...Neužmiršiu, kaip nuvažiavau pas vieną draugę aplankyti jos leliaus. Mane žvengas ėmė nuo tų visokių uti tiuti jos balse... O jau tokia vyriška buvo ir prieš vaikus nusistačius :(

Tie hormonai neveikia nebent prasigėrusių ir nusivalkiojusių moterų, nes jų galvose per didelė košė...

Veikia net ir tas. Gal trumpiau bet veikia.

O kad visas moteris veikia tai esu ir aš 100 procentų tikra.

Vilkės irgi mastysena pasikeis susilaukus vaiko :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biski nepagaunu prieko cia vyriskumas.

As visai ne vyriska, tik nenoriu as tu vaiku ir tiek, o jai tiksliau nenoriu mergaites.

o vilkes mastysena yra tik pacios vilkes reikalas :(, jai mano mamos nepasikeite tai abejotina kad mano pasikeis anot Geistes teorijos.

MAno mama nemego vaiku ir iki siol nemegsta, jokiu uti uti. zodziu nesureiksmina, nors savus myli , bet nemirsta su ute ute stebukleliais ar panasiom nesamonem. Ir su anukem kiek maciau jokiu uti uti, normaliai elgiasi ir tiek.

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir as nebuvau ta, kuri dievino vaikus, juos mylejo ir pan, ir taip pat nemegau tu mazu leliuku ir net nescia nesvaigau del ju... zinoma zinojau, kad kazkada as ju turesiu.. ir kaip vilke sako motinisko inkstinto pas mane nebuvo

bet kai pamaciau savo maza leliuka, tikrai kazkas pasikeite :D dievinu savo maza angeliuka be galo ir dziaugiuosi, kad tai buvo netyciukas, nes jei ne tai nezinia kada buciau jo susilaukusi :flowers: tuo metu man labiau rupejo darbas, karjera, draugai, linksmybes... o ir pagimdziusi dirbti isejau kai vaikui buvo 3men, bet su laiku viskas pasikeite :D

o del planu tai zinau, kad vaikai turi buti 2, tikrai ne vienas, kad vaikas neliktu vienas ir turetu broli ar sese salia

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As visai nesiginciju, jai vienoms pasikeite, tai gerai, kitoms nepasikeite irgi gerai.

As manau, kad tai individualiai kiekvienai. TIk vienos tai vadina STEBUKLELIU, o kitos tiesiog VAIKU IR TIEK, nesureiksmina to ivykio.

man net liezuvis neapsivercia, kudiki vadint kazkokiom lelem ar panasiom vingrybem kaip stebuklai.

NA mano viena drauge pagimdziusi pasake kad nenori daugiau gimdyt, tai kazkas baisaus, ir vaika myli labiau vyras, nei ji pati, nors ir rupestingai juo rupinasi, jokiu stebuklu ir leliu negirdejau, ir jokiu uti uti. Tai pasirodo as ne viena be uti uti :flowers:

tiesa del broliu ir sesiu tai mama pasakojo, kad prasiau maza budama seses, tai man parode kas atsitiks jai dar bus vaiku ir as supratau kad ju nebenoriu . DAbar esam du, turiu broli, matau ji retai (jo zmona skaito kad vyro seiminyksciai jos priesai), mes atitole, todel didelio dziaugsmo nejauciu, kad esu ne viena. PAgalvojus butu paprasciau jei buciau vienturte, netektu tokiu dalyku pajust.

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.