Pereiti prie turinio
ledi_x

Žieminės padangos

Rekomenduojami pranešimai

Arteja ziema, beviek visi turite automobilius taigi pasidalinkite patirtimi: kokios firmos ziemines padangas perkate savo automobiliui?Ar patenkinti? Ka pasiulytumete?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai ir dabar važinėju su žieminėm :rolleyes:

O ant žiemos dar papildomai sušipuos, beprotiškas skirtumas kur šipuotos kur be jų.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai ir dabar važinėju su žieminėm :rolleyes:

O ant žiemos dar papildomai sušipuos, beprotiškas skirtumas kur šipuotos kur be jų.

Neteko vazineti su sipuotomis padangomis. Jei geros ziemines padangos, tai ir sipuotu nereikia. O jei dar ziema slapdriba ir visur slapia tai is sipu jokios naudos. As taip manau.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neteko vazineti su sipuotomis padangomis. Jei geros ziemines padangos, tai ir sipuotu nereikia. O jei dar ziema slapdriba ir visur slapia tai is sipu jokios naudos. As taip manau.

Oi patikėk nauda beprotiška kad ir šlabdriba. Aš tai tik už šypus :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dygliuotu padangu privalumai ir trukumai:

Privalumai

Reikia žinoti, kad dygliuota padanga žymiai geriau sukimba su kelio danga esant apledėjimui ar stipriai suvažinėtam sniegui.Geriausias pravažiamo rodiklis. Trumpiausias stabdymo kelias, esant apledėjusiai kelio dangai.Idealiai tinka važinėjant nenuvalytais snieguotais keliais.

Trūkumai

Stabdymo kelias palyginus su nedygliuotomis padangomis yra ilgesnis ant sauso asfalto.Važiuojant sausu asfaltu yra keliamas triukšmas, kuris girdisi automobilio salone.Esant sausai žiemai (mažai kritulių) su dygliuotomis padangomis negalima važinėti agresyviai, nes yra didelė tikimybė, kad neatlaikys dygliai.

Išvada:

dygliuotos padangos yra geresnis pasirinkimas esant apledėjusiems keliams (kada didesnis avarijos pavojus), gausiems krituliams, bet nelabai tinkamos važinėti mieste bei greito važiavimo mėgėjams ir kelia didesnį triukšmą.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dėl triukšmo tai man net juokingą, aišku jaučiasi bet kad būtų minusas....

O šypus pasirenku vien todėl kad lietuvos kelinininkai NIEKADA nevalo kelių, nebarsto druska(aš neiskaitau tuo valymu ar barstymų, tiesiog pasityčiojimas), tai tokiu atvėju tik šypai ir gelbsti. Nes turėjau siaubinga atvėjį(ačiū dievui nebuvo nei sužeistų nei sudaužytų mašinų (tfu tfu tfu), tai daugiau rizikuoti nenoriu, nors padangas žiemines turėjau labai geras ir kas svarbiausia žiauriai branges. Tad pasidariau sau išvada kad milijoną kartų geriau prastos padangos su šypais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi nusprendziau, kad ziemines padangos bus nesypuotos.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taigi nusprendziau, kad ziemines padangos bus nesypuotos.

Nu gi dėl ko? Man tik įdomu aš nesikabinėju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu gi dėl ko? Man tik įdomu aš nesikabinėju.

Pries keturis metus pirkau savo masiniukui ziemines nedygliuotas padangas ir visa ta laika buvau patenkinta. Sutinku, kad stabdymo atzvilgiu, leduotu keliu saugiau yra dygliuotos padangos, bet pasirinkome nedygliuotas ir greiciausiai tai bus "SAVA Eskimo S3" firmos padangos. O kitai masinai tai greiciausiai pirksime dygliuotas, nes tai darbine masina.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur perkate?

Mes karta pirkome Aleksotu turguje restauruotus, bet tikrai geros buvo.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As keliu ranka uz dygliuotas padangas. Visada turejau tik digliuotas. Kadangi nesu agresivus vairuotojas ir greicio megejas, tai jos man tinka. O keliama triukshma sklindanti nuo dygliuotu padangu as prislopinu pagarsines muzika. :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.